Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το δινω 550!ολο το πακετο.αντικαταβολη.βλεπετε πτηση απο skype αν θελετε.αποδειξη 6 μηνων και αψογο γεμικα.μενω Χανια!(με ενδιαφερει ps4 και την διαφορα απο εσας)

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχε στο νού σου, για να μην απογοητευτείς, ότι έχει να κάνει με μοντελισμό και πόσο μάλλον με αερομοντελισμό, είναι πολύ δύσκολο να πουληθεί εξ αποστάσεως.

Συνήθως ο αγοραστής θέλει να δεί απο κοντά και να πετάξει ο ίδιος το μοντέλο για να εντοπίσει πιθανά κουσούρια

καλές πωλήσεις! Μπορείς να βάλεις αγγελία στο αερομοντελιστής, aeromodelling, petame που είναι απο τα πιο γνωστά Ελληνικά φορουμ

Thanks!παντως ειναι σαν καινουργιο οποτε αν καποιος εχει φιλο χανια μπορει να επιβεβαιωσει τα παντα;

Μεγαλο ποσο ναι για αντικαταβολες αλλα εδω παιζουν iphone και λαπτοπακια σε τετοια ποσα !!και μου χει στοιχισει και 1000+

<CALayer: 0x175017a0>

Έφτασε και ο "Κόκκινος Βαρώνος"!

Ας ξεκινήσουμε με το unboxing λοιπόν...

Das Ugly Stick της Durafly

Μεγάλο ουδέτερο κουτί (να μην δίνουμε και στόχο), ελαφρύ μιάς και πρόκειται για foam αλλά αρκετά ψηλό

post-180677-0-13249500-1426017334_thumb.jpg

μέσα η κανονική συσκευασία του ugly stick (η μπουμπού μυρίστηκε καινούρια κούτα - η καλύτερη της!)

post-180677-0-07811600-1426017378_thumb.jpg

ανοίγουμε και βλέπουμε πάνω-πάνω το φτερό (1,10μ) και ήδη φαίνεται η καλή δουλειά και η λεπτομέρεια!

post-180677-0-13352600-1426017465_thumb.jpg

ακριβώς απο κάτω τακτοποιημένα όλα τα υπόλοιπα

post-180677-0-70270400-1426017496_thumb.jpg

Τρομερή λεπτομέρεια στην μηχανή - αναρωτιέμαι πόσοι θα την πατήσουν και θα νομίσουν ότι είναι θερμικό :devil:

post-180677-0-60623400-1426017580_thumb.jpgpost-180677-0-95733000-1426017588_thumb.jpg

πολύ γερή βάση με ρόδες προσγείωσης και πολύ αναλυτικό manual! Μου έκανε τρομερή εντύπωση η καρτέλα quality control όπου τσεκάραν ότι λειτουργούν όλα σωστά πρίν το στείλουν!

post-180677-0-19821400-1426017659_thumb.jpg

και επίσης μία πανέμορφη ξύλινη προπελα 10x6 - απ'όσο διαβάζω η durafly έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι άριστα ζυγισμένη!

post-180677-0-27767900-1426017732_thumb.jpg

Το ωραίο με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι δεν χρειάζεται ίχνος κόλλας! απλά βιδώνεις μερικές βίδες, συνδέεις 2-3 συρματάκια των σερβο και είναι έτοιμο!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο ενα ατυχές περιστατικό με το fc του syma που εχασε το ενα mosfet.

20150311_171428.jpg

μου ήρθε σημερα το αξεσουάρ για την επισκευή.

Μια v262 fc. :-D 20150311_171507.jpg

Την δοκίμασα και πετάει μια χαρά.

20150311_171517.jpg

Μου τρώει κάπως γρήγορα τις μπαταρίες.

7 λεπτά  με το ζόρι η 1200άρα. Ισως να φταίει ενα μοτέρ που αργοπεθαίνει και ακόμα περιμέενω replacement part.

Επεξ/σία από yiannis_1

ήταν σε προσφορά για καναδυό μέρες μισοτιμής. Τώρα μαζί με τα μεταφορικά απο την ευρωπαική αποθήκη θέλεις περίπου 160€

του βάζεις μπαταρία και δέκτη τηλεκατεύθυνσης και έχεις ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό αεροπλάνο με άνοιγμα φρερών 1,10μ και βάρος κάτι παραπάνω απο 1 κιλό!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ήταν σε προσφορά για καναδυό μέρες μισοτιμής. Τώρα μαζί με τα μεταφορικά απο την ευρωπαική αποθήκη θέλεις περίπου 160€

του βάζεις μπαταρία και δέκτη τηλεκατεύθυνσης και έχεις ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό αεροπλάνο με άνοιγμα φρερών 1,10μ και βάρος κάτι παραπάνω απο 1 κιλό!

Ο τύπος στο βίντεο γιατί στην αρχή χτυπιέται με την προπέλα???

Και καλά το βάζει μπρός?

Δεν βρίσκω το κατάλληλο smilley για να περιγράψω...

https://www.youtube.com/watch?v=wVmYQBChpks

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1

Εχω το εξής θέμα με το Wlt V666. Μου έκοψε μια βίδα που συγκρατεί τον έλικα. Εβαλα άλλη. Μετα πάω να το πετάξω και η μουρη σηκώνεται αλλά οχι και το πίσω μέρος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσπασες κάποιον έλικα και τον αντικατέστησες με τους ανταλλακτικούς;

Οι έλικες μπαινουν με συγκεκριμένο τρόπο.

Οι διαγώνιοι πρέπει να έχουν την ίδια φορά. Σωστά είναι φορεμένοι οι κόκκινοι στο παραπάνω βίντεο τους άλλους πρέπει να τους εχεις βάλει οπως να ναι.

Παρατήρησε πως έτσι οπως περιστρέφονται τώρα πιεζουν τον αέρα προς τα πάνω και άρα το quad προς τα κάτω.

Πως περιμένεις να πετάξει το άμοιρο.

Αν οι έλικες είναι βαλμένοι σωστά (και είμαι στραβός) και δεν τους άλλαξες έβαλες λάθος τότε κάποιο απο τα 2 ή και τα 2 μπρος μοτέρ εχουν θέμα.(αλλά δε το νομίζω :-D )

Αντάλλαξε θέση τους 2 μαύρους και αν δε πετάξει να μη με λένε Γιάννη.

Επεξ/σία από yiannis_1

Εντάξει... αυτο ήταν... Οταν άλλαξα τη βίδα και είχα βγάλει τους 2 πίσω έλικες τους έβαλα λάθος. Δεν ήξερα οτι πρέπει να μπαίνουν Χιαστί.

Εντάξει... αυτο ήταν... Οταν άλλαξα τη βίδα και είχα βγάλει τους 2 πίσω έλικες τους έβαλα λάθος. Δεν ήξερα οτι πρέπει να μπαίνουν Χιαστί.

Τέλος καλό όλα καλά!

Καλές πτήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε αντέχω με τα κινεζάκια.

Παράγγειλα clockwise και counterclockwise σετ για το X6.

Και μου στειλε ο κινέζος απο το aliexpress 2 clockwise....

Το πεσμένο μοτέρ είναι δυστυχώς counter clockwise...

Γενικά το syma με τα μοτέρ εχει βγεί γκαντέμικο.

Ενα ακόμα σετ που παράγγειλα απο Symatoystore δεν ήρθε ποτέ( και δεν άνοιξα και dispute ο ηλ...ος)

Επεξ/σία από yiannis_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...