gpolic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια εκανα την πρωτη πτηση στο σαλονι μου με το 250αρι.. πεταει το εργαλειο!! χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τί έγινε με το καπνιστό το esc??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thomaszinas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ευχαριστω πολυ με καλυψατε. Εχετε δικιο. Ισως το παρω πιο μετα. Το rudder τελικα ειναι απο την καιρεα του gps και μου την αλλαξε. Θα παω αυριο να το παρω. Τωρα θελω να βρω ενα φθηνο monitor η γυαλλια απο Ελλαδα γιατι θα περιμενω μηνα και πο εξω. Εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τί έγινε με το καπνιστό το esc??? Το σβησαμε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εβαλα καινουργιο ESC ρε παιδια! Το αλλο το εχω κρατησει, νομιζω οτι μυριζει ακομα... Ειχα και αλλα θεματα. Ηταν αναποδα μια προπελα και γιαυτο εκανε flip. Ελπιζω αυριο να εχει καλο καιρο και να προλαβω να το δοκιμασω εξω Έκανα και τις πρώτες δοκιμές του Diatone. Στο cc3d δεν κατάφερα να βάλω σε κανέναν διακόπτη τα flight modes. Τα δέχεται μόνο στους περιστροφικούς διακόπτες στο κέντρο και είναι χμμ.. Στο περίπου. Απο ρυθμίσεις δεν ξέρω τπτ. Οπως ήταν. Οπότε και δεν με πειράζει ιδιαίτερα το παραπάνω προς το παρόν. Ήδη μου φαίνεται αρκετά γκαζιάρικο. Γιαννη, για τα switches κοιταξε τα settings στην τηλεκατευθυνση. Πρεπει να πας στα μενου Aux. Channels και στο Switches Assigns Δες και εδω: https://forums.openpilot.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=47741 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιαννη, για τα switches κοιταξε τα settings στην τηλεκατευθυνση. Πρεπει να πας στα μενου Aux. Channels και στο Switches Assigns Δες και εδω: https://forums.openpilot.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=47741 Ναι gpolic κατέβασα το manual και τα βρήκα όλα. Αυτή την στιγμή εχω 6 profiles για διαφορετικά σκάφη, είτε virtual (phoenix rc) είτε κανονικά με dual rates, expos ρυθμισμένα, τα έφτιαξα όλα οπως μου άρεσαν. Απο quad επισκεύασα μια παλιά v929 FC και έκανα και το μίνι μου flysky compatible. Εχω ξετρελαθεί. Πιο πολύ και απο το ίδιο το 250άρι το quad το εχω χαρεί. Γενικά αν μπορώ και βρίσκω flysky σκαφάκια θα τα προτιμώ. Τα toy grade controllers εντάξει δεν τα απαξιώνω τελείως αλλά είναι πολύ basic με πολύ μικρή ανάλυση, μάπα gimbals, σκληρά με κακή εργονομία και μειώνουν κατά πολύ την εμπειρία πτήσης. Το wltoys προβλέπεται να το πετάω πολύ αφού πήρα και αυτό kit http://www.fpvhobby.com/229-new-mini-58-ghz-avtx-for-fatshark-.html οπότε I need the spare parts... (αυριο πρωί 10:00 με 13:00 παρεπιπτώντος θα μαι κέντρο και θα σουλατσάρω) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Πως και δεν πηρες την Devo 7E ?? Με το deviation μπορει να πεταει και με DSM2 και με διαφορα αλλα αμα κολλησεις ενα module επανω. Και αρκετα απο τα wltoys και τα hisky τα πεταει Αυριο ενδεχεται να ειμαι στο Γαλατσι και να πεταω! (ελπιζω) Εχθες το βραδυ ειχα ανεβει στο Διονυσο, αλλα εφυγα νυχτα οποτε λεω ασε μη τον παρω τηλεφωνο :-ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για κοψιδια? Οκ αν είναι μπορεί να ρίξω πίσω στο αμάξι τπτ εξοπλισμούς και αν έρθω να δοκιμάσω κι εγώ. Έχει χώρο η θα μας τα κατεβάσουν με αεροβόλα??? Devo 7ε δεν πήρα γιατι αμονταριστο φτάνει δεν φτάνει τα 100 μέτρα range Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ναι για κοψιδια αλλα ημουνα σε σπιτι. Οχι δεν υπαρχει τιποτα κανενα προβλημα. Ειναι στην ομορφοκλησια στη Βεικου απο πισω. Μπαινεις στην οδο Δεμιρδεσιου, και ακολουθας ταμπελες για ΕΥΔΑΠ. Ελα ρε τοσο χαλια το Devo?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Σαββατο εγινε η πρωτη πτηση με το ZMR250 στην αλανα. Γνωρισα και τον yiannis1, θα τα ξαναπουμε για να πεταξουμε παρεα Ειχε λιγο αερα αλλα δεν ειδα να εχει κανενα προβλημα το quad, ηθελε μονο λιγες διορθωσεις στο hover. Σε κινηση δεν εδειξε να καταλαβαινει τιποτα απο τον αερα, μονο οταν αφηνα τα sticks επιρεαζοταν καπως. Ειναι αρκετα γρηγορο και με δυσκολεψε στον ελεγχο γιατι εφευγε πολυ ευκολα μακρια. Επρεπε να το μαζευω για να το κραταω κοντα και να μπορω να βλεπω την κατευθυνση που πηγαινει. Σε ενα κυκλο που εκανα εφυγε πισω μου και παραλιγο να το στουκαρω. Επισης επειδη δεν ειχα βαλει ολες τις βιδες στο frame, μου εφυγε ενα spacer στον αερα, το αντικατεστησα χθες. Τα arms τα ειχα πιασει ολα με πλαστικες βιδες. Οι 4 απο τις 8 εσπασαν στο κατω μερος, υποθετω απο τις προσγειωσεις που σιγουρα θα ετρωγαν μεγαλο μερος της πιεσης. Δεν εφυγαν ομως απο τη θεση τους. Τις αντικατεστησα με κανονικες βιδες και τις περασα και bison lock bond αυτη τη φορα. Για τις μπαταριες δεν εχω μετρητη, οποτε ειχα ενα χρονομετρο στα 4 λεπτα. Οταν πηγα στο σπιτι μετρησα με το φορτιστη και ολες οι μπαταριες ειχανε 3.9V αρα με παιρνει για λιγο ακομα. Ενα προβλημα που εχω ειναι με τη στηριξη της μπαταριας. Εχω βαλει αυτο το χριτς χρατς και το εχω κολλησει στο top panel και στις μπαταριες. Το κολλησα με μια Super glue. Απο το frame δεν ξεκολαει με τιποτα, αλλα απο τις μπαταριες μου εχει ξεκολλησει και θελω ενα τροπο να κραταει καλα, γιατι δεν θελουμε να φυγει καμια μπαταρια σε πτηση! Επισης παρατηρησα οτι οταν το αφηνω να πεσει απο καποιο υψος, μεχρι να ερθει κατω εχει αρκετο wobble. Υποθετω οτι οι προπελλες γυρνανε με τη δυναμη του αερα περισσοτερο, παρα απο το γκαζι του. Ισως να φταιει το balance στις προπελλες. Ανεβασα το minimum throttle στα moter (απο τα input settings του GCS) και βλεπουμε στην επομενη πτηση πως θα παει. Γενικοτερα τα settings ειναι στα default, εβαλα το profile του blackout mini και ειμαι σε attitude mode. Επισης το συνολικο βαρος για πτηση ειναι στο περιπου 500 γραμμαρια. (δεν εχω ζυγαρια ακριβειας). Απο αυτα η μπαταρια ειναι στα 130gr και η mobius ειναι 40gr Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από gpolic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για αρχάριο είναι καλή επιλογή το Hubsan X4 ή κάποιο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλή είναι αν και λίγο ακριβή. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις αυτά τα 2. Untitled by yiannis_3, on Flickr Μοιράζονται ίδια τηλεκατεύθυνση μπαταρίες και προπέλες. Και λογικά θα μοιραστούν και το άφθονο ξύλο που ενας αρχάριος θα τους ρίξει Ηρθαν τα γυαλιά χθες. Τα δοκίμασα σήμερα. Πφφφ πάλι τα βρήκα σκούρα. Ζόρικο το fpv. To diatone εφτασε τα 370-380 γραμμάρια και πετούσα με το ζόρι με τις 5030. Θα δοκιμάσω και αύριο με 5045 και ελπίζω να κααταφέρνει να κάνει hover και να μου βγάλει 4 λεπτά η μπαταρία. Λογικά πάμε για 3s. Φωτογραφίες λίγο μετά τη μάχη... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από yiannis_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τί να πω και γώ που είμαι στα 600γρ! hover στα 3/4 του throttle! αν και μου έκανε εντύπωση που με ήρεμη πτήση στο μπαλκόνι μου έβγαλε 5 λεπτά με την 1500άρα και όταν φόρτισα χρειάστηκε 950mA με τα κελιά στα 3,7v περιμένω και γώ ακόμα ένα frame (raptile 260) και 5045 για δοκιμή με goggles ακόμα τίποτα - περιμένω πότε θα βολέψει να πάω πρός τα έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για τους 5045... Και στην φόρμα σου να μπλεχτουν οι έλικες σπάνε και από τις 2 πλευρές. Είναι λιγότερο εύκαμπτοι από τους 5030 και πολύ λεπτοκαμωμενοι κοντά στον άξονα εκεί που περιστρέφονται για να κάνουν 45 μοίρες. Πάντως με τους 5045 θα πετάς ευκολότερα. Με 50-55% από 70 %σηκωνόταν σήμερα. Και επειδή είχα περισσότερο thrust το έλεγχα καλύτερα και δεν Έσπασα προπέλα. Αυτό που με προβληματίζει είναι το flight time 3 λεπτά με το ζόρι και με το ότι πέφτει όταν αδειάζει η μπαταρία. Αυτό με τσακίζει γιατι μπορεί να έχω μία τέλεια πτήση και στο τελείωμα χωρίς προειδοποίηση να πέσω και να σπασω προπ. Σίγουρα το μοτέρ που έχω στρατζαρει μου κόβει χρόνο αφού θέλει περισσότερη δύναμη απλά για να περιστραφεί. Στο gcs είναι το μόνο μοτέρ που ξεκινάει με ένα 15% παραπάνω throttle. Παρόλα αυτά και να το αλλάξω δεν περιμένω τρελή αύξηση σε flight time... Μπορώ να δοκιμάσω να δώσω ρεύμα στον cc3d από bec άλλου μοτέρ? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) εννοείται! μπορείς να δώσεις ρεύμα απο οποιοδήποτε μοτέρ, φτάνει να δώσεις μόνο απο ένα! εγώ χθές έσπασα μιά προπελα και ήταν η πρώτη φορά που μου έσπασε "καθαρά" δηλαδή εφυγαν οι προπέλες και έμεινε μόνο ο κύλινδρος!!! έχω αρχίσει να μπαίνω στον πειρασμό είτε να πάρω και ένα cx-20 είτε να στήσω με τον cc3d ένα μεγαλύτερο... απλά θέλω να λιώσω λίγο και το μικρό με fpv - περιμένω να κάνει λίγο καλό καιρό να μην τρεμουλιάζω απο το κρύο! υπ'όψιν ότι εγώ πετάω με τρίφτερες 5030 και περιμένω τρίφτερες 5045! γενικά νομίζω οι τρίφτερες στα μικρά παίζουν καλύτερα απο άποψη σταθερότητας! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα