ΚΩΣΤΑΣ ΜΧ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας θα ήθελα μια πρόταση για quadcopter στα 300-350€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MosesB. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα σας. Για το phantom 4 pro θα με καλυψει το ipad mini 4 wifi στα 16gb; Λεω να παρω αυτο αφου διαβαζω οτι ειναι συμβατικο με το προγραμμα αλλα δε ξερω εαν θα με καλυψουν τα 16 gb. Η χρηση του θα ειναι μονο για το drone βασικα,αντε και κανα σερφαρισμα μονο. Εαν προτεινετε καποιο αλλο φθηνοτερο δε θα πω οχι αρκει να μην με πεταει εξω το προγραμμα. Θα σου προτεινα να πας σε i pad cellular ( παιρνει καρτα sim ) , λογω gps και δεν χανεις την λειτουργια follow me του drone . Tα 16gb φτανουν , τα βιντεο και οι φωτογραφιες αποθηκευονται στην sd του drone . Μην πας σε android , για τα Phantom το ios ειναι οτι πρεπει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Γρήγορα παιδιά προλάβετε τις προσφορές: http://www.shopeowe.com/ Προφανώς είναι απάτη το σάιτ, δεν παίζουν τόσο χαμηλές τιμές. Πως γίνεται όμως και το scamadviser το χαρακτηρίζει υψηλής εμπιστοσύνης? https://www.scamadviser.com/check-website/shopeowe.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αν ελεγε 50% γιατι ολοι τα πουλανε γεμισε ο τοπος μεταχειρισμενα οκ αλλα 80% ψιλοαπατη μου φαινεται naza m v2 να παρεις εχει 140 προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα σου προτεινα να πας σε i pad cellular ( παιρνει καρτα sim ) , λογω gps και δεν χανεις την λειτουργια follow me του drone . Tα 16gb φτανουν , τα βιντεο και οι φωτογραφιες αποθηκευονται στην sd του drone . Μην πας σε android , για τα Phantom το ios ειναι οτι πρεπει . Καλημερα.Το εψαξα για ipad γενικα αλλα σε προσιτη τιμη ,για μένα, δε βρηκα... Το μονο που σε ios ειναι το καλυτερο απ οτι διαβασα ειναι το ipad mini 4. Tελικα μετα απο διαβασμα και ψαξιμο σε διαφορα φορουμ και youtube κατεληξα σε ενα Nvidia Shield K1. Eνας τυπος μεσα απο το φορουμ της gji εγραψε: << δεν παιζει ρολο αν το tablet ειναι ipad η android... Αυτο που εχει πρωτευοντα ρολο ειναι τι επεξεργαστη φοραει. Δηλαδη τι δυναμη εχει, ωστε να αντεξει το βαρυ programma DJI GO 4. Για να δουλεψει καλα χωρις προβλημα πρεπει τουλαχιστον να ειναι πανω από 1.5 GHz o επεξεργαστης σε ενα tablet. Ολα τα αλλα περι ipad μονο οτι δουλευουν και οχι σε androind ειναι μυθος...>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 κοιταξε δεν επεμεινα γιατι δεν εχω dji phantom για να σου προτεινω κατι λογικο ειναι πρωτα να παιζει ρολο η επεξεργαστικη ισχυς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 κοιταξε δεν επεμεινα γιατι δεν εχω dji phantom για να σου προτεινω κατι λογικο ειναι πρωτα να παιζει ρολο η επεξεργαστικη ισχυς Ναι Κωστα θα δειξει με το Nvidia πως θα δουλεψει,αν και ειχα διαβασει πολυ καλα σχολια. Αρκει, λένε,να εχει την 6.0.1 εκδοση Android και οχι την τελευταια. Θα κοιταξω να το πεταξω το σαββατοκυριακο εαν μπορεσω και θα ενημερωσω γιατι σημερα το παρελαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 πεταω phantom3 pro με cubot x16 & doggee F3 βεβαια πριν την πτηση κλεινω ολες τις εφαρμογες δεν εχω θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) πεταω phantom3 pro με cubot x16 & doggee F3 βεβαια πριν την πτηση κλεινω ολες τις εφαρμογες δεν εχω θεματα Nαι σωστα ετσι πρεπει. Να ρωτησω κατι: στο tablet θα χρησιμοποιησω μονο για οθονη με το προγραμα DJI GO 4, χρειαζεται να βαλω extra καρτα μνημης; Απο τη μανα του εχει μεσα ενσωματωμενη 16GB. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 αν αποθηκευεις και video στο τηλεφωνο απ το drone καλα θα ηταν να εχεις κ καρτα μνημης μεγαλυτερη , εγω τα σβηνω συχνα οποτε μου ειναι αρκετα τα 16 Gb του τηλεφωνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αν αποθηκευεις και video στο τηλεφωνο απ το drone καλα θα ηταν να εχεις κ καρτα μνημης μεγαλυτερη , εγω τα σβηνω συχνα οποτε μου ειναι αρκετα τα 16 Gb του τηλεφωνου Oχι δεν θα αποθηκευω στο tablet, γιατι λογικα το phantom που εχω εχει 32GB δικη του. Οποτε οτι γραφω εκει δεν θα πηγαινει; edit: τελικα βρηκα και μία 32αρα microsd που ειχα ξεχασει απο μία action camera που ειχα και εδωσα. Οπότε ειμαι κομπλε. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω το Phantom 3 Standard ως πρώτο μου drone για να το μάθω κλπ. Ποια η γνώμη σας για μεταχειρισμένα; Αξίζει ή είναι μεγάλο το ρίσκο; Αναμένω προσφορές Black friday αλλά γενικά δεν ελπίζω σε κάποια φοβερή τιμή αφού η φτηνότερη τιμή τωρα στη Ελλάδα είναι 559 ενώ στο επισημο site της DJI το έχουν στα 500 retail. Έχει ανακοινωθεί βέβαια τιμή στα 400 εν όψει black friday αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν επιλέγω αγορά απο εξωτερικό γιατί θα αγοραστεί με τιμολόγιο οπότε γλυτώνω ΦΠΑ+φόρο οπότε με συμφέρει. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω το Phantom 3 Standard ως πρώτο μου drone για να το μάθω κλπ. Ποια η γνώμη σας για μεταχειρισμένα; Αξίζει ή είναι μεγάλο το ρίσκο; Αναμένω προσφορές Black friday αλλά γενικά δεν ελπίζω σε κάποια φοβερή τιμή αφού η φτηνότερη τιμή τωρα στη Ελλάδα είναι 559 ενώ στο επισημο site της DJI το έχουν στα 500 retail. Έχει ανακοινωθεί βέβαια τιμή στα 400 εν όψει black friday αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει εδώ στην Ελλάδα. Δεν επιλέγω αγορά απο εξωτερικό γιατί θα αγοραστεί με τιμολόγιο οπότε γλυτώνω ΦΠΑ+φόρο οπότε με συμφέρει. Τι λέτε; παρε το xiaomi mi καλυτερα ενας γνωστος πηρε απο εδω χωρις τελωνειο κιολας (κανουν τριγωνικη) στα 350 ειναι μια χαρα ειδικα για πρωτο... το θεωρω καλυτερη αγορα απο το phantom 3 standard https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_363299.html 50 κατω απο τα 400 (αν) του phantom οποτε αν και γλυτωνεις φπα μια η αλλη σου βγαινει Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2017 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική σκέφτηκα να πάρω ένα mavic pro, να βγάλω φωτογραφιες βίντεο στις διακοπές και όταν γυρίσω να το πουλήσω όσο το πήρα. Τελικά.... το κράτησα. Το μηχάνημα δεν παίζεται. Σταθερό, πανεύκολο στον χειριστήριο, καλή κάμερα, εξαιρετική εφαρμογή, μεγάλος χρόνος πτήσης και μέγεθος παλάμης όταν διπλώνει. Πραγματικά είναι εντελώς ξενοιαστο στην πτήση. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2017 από karaLRS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ναι ειναι καλο drone με μεγαλο ατου του το μεγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα