kostasbm Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 τι εννοεις με Usb ?? οταν πεταει πως το διαχειριζεται αν θελει κοντρολ απο ipad??? εγω με ταμπλετ με bluetooth επικοινωνω βλεπε 3dr,pixhack,apm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει control μόνο από το ταμπλέτ στο phantom4 . Το ταμπλετ συνδέεται με USB στο χειριστήριο και εκείνο μετά στέλνει με lightbridge ότι εντολές δώσεις στο σκάφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 α οκ νομισα προς στιγμην οτι εχει και buetooth επαφη ανεξαρτητα απο αυτη τοης Τ/Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Εάν βρω από ebay ένα phantom 4 pro που θέλω, θα χρεωθεί και τελωνείο εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Γιωργο ειναι ζορικα....δε βλεπεις που σταματανε τα παντα ακομα και μικροδεματακια αν σταματησει θα σου στοιχισει περισσοτερο απο καινουργιο....αποψη μου ebay eευρωπαικο αποστολη απο ΕΕ δεν θα εχεις θεμα αλλα απο τριτη χωρα ρισκο........ρωτησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Εάν βρω από ebay ένα phantom 4 pro που θέλω, θα χρεωθεί και τελωνείο εδώ; Καλυτερα μην ρισκαρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Κατάλαβα. Η από ebay Ευρώπη η αγορά καινούργιο από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιωργο υπαρχουν και δω ατομα που πουλανε αλλα αν δεν ειναι γνωστος ..αγοραζεις??? το ιδιο ισχυει και για εξωτερικο...εκτος αν το βρεις καινουργιο σε ebay ευρωπαικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η αν αγορασεις απο ελλαδα μεγαλη προσοχη Κανε ελενχους και τεστ πριν αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 στελιο εγω τα περισσοτερα που ειδα τουλαχιστον απο 2 μ3 γερες πτωσεις και εχουν επισκευαστει το θεμα ειναι οτι δεν επισκευαζονται οπως ενα φ 450 οπου σου σπαει ενα μπρατσο το πετας και βαζεις αλλο βεβαια δεν μ[πορω να πω κουβεντα για τα ηλεκτρονικα τους που τα χρησιμοποιω και γω καποια χρονια πχ naza m v2 h33d gimbal ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Η αν αγορασεις απο ελλαδα μεγαλη προσοχη Κανε ελενχους και τεστ πριν αγορασεις. Καλησπερα.Τελικα θα το αγορασω καινουργιο να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το phantom 4 advance (1399 ευρώ). Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από giorgos1966 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπερα.Τελικα θα το αγορασω καινουργιο να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το 4 advance (1399 ευρώ). Και καλα θ κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 προχτες σε μια εκδηλωση το εριξε πανω στο κοσμο...βεβαια ηταν και θεμα χειρισμου αλλα ειχε και αερα....εγω τον παρακολουθουσα απο αποσταση για να τον βαθμολογησω χαχαχαχα τον ματιασα αποτελεσμα κανα 2 ατομα με αρκετες γρτζουνιες και το φαντομ με 2 κρακ μολις το κοιταζα απορουσα πως θα επισκευαστει αφου ειναι καπως σαν ενα ενιαιο κελυφος....μου ειπε οτι ειχε και αλλες πτωσεις καλοριζικο Γιωργο συντηριτικα και ακολουθα τους κανονες λοκαρισματος δορυφορων παντα οπου και νασαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ωχ.... μπραβο του, ειναι και επαγγελματιας να φανταστω.... ελπιζω να μην επαθαν τιποτα σοβαρο οι ανθρωποι και ελπιζω να κινηθηκαν και νομικα εναντιον του χειριστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ε ναι γτ αν πεσει αυτο με το βαρος που εχει με την φορα που εχει σ κανει ζημια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα