Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε το τελωνείο τι θα κάνεις όμως;

Τιποτα απολυτως. Μπορει ισως να τους παω κανα κουτι γλυκά για παρηγορια δλδ... που δεν θα παρουν φραγκο.

(hint: Priority Line)

Επεξ/σία από TheAccountant
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τιποτα απολυτως. Μπορει ισως να τους παω κανα κουτι γλυκά για παρηγορια δλδ... που δεν θα παρουν φραγκο.

(hint: Priority Line)

Πως αποφεύγεις το τελωνείο επιλέγοντας priority line?

στο FB εχει γεμισει απο αγγελιες για phntom λες και ηρθε το τελος η για να αγορασουν καινουργια

https://www.facebook.com/groups/1097238666988577/

Πως αποφεύγεις το τελωνείο επιλέγοντας priority line?

Ερχεται ηδη εκτελωνισμένο απο την μεταφορικη του Gearbest και φτάνει στα χέρια σου εδω, με courrier.

Ερχεται ηδη εκτελωνισμένο απο την μεταφορικη του Gearbest και φτάνει στα χέρια σου εδω, με courrier.

Το ποσό 435 ευρώ είναι τελικό μαζί με εκτελωνισμό? Ρωτάει επειδή εκτελωνισμός σημαίνει ΦΠΑ (εκτός όλων των άλλων εξόδων). Στην Ελλάδα είναι 24% ενώ πχ στην Ελβετία 8%. Η διαφορά είναι τεράστια (105€ vs 35€). Εκτός αν η αποστολή γίνεται από ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

λιγο βοηθεια αν γινεται. Εχω δυο Mini quads jjrc h36 και furibee f36 και λεω να παω σε κατι λιγο μεγαλυτερο μιας και θελουν να μου κανουν ενα μερικως δωρο... Το budget ειναι χαμηλο και γνωριζω καλα οτι σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν παρα πολλα μοντελα και τα περισσοτερα δεν ειναι καλα, ενω και στα λιγα καλα υπαρχουν προφανεις περιορισμοι, αλλα αυτη τη στιγμη δε θελω να δωσω παραπανω χρηματα γιατι δε γνωριζω ποσο θα ασχοληθω με το θεμα κτλπ.

Οποτε εως τα 220 ευρω με ενα randοm κοιταγμα και βλεπωντας μερικα review στο γουντουμπι εχω βρει:

WLtoys Q333A

Hubsan X4 H501S

το 1ο για τα λεφτα του φαινεται μια χαρα ενω το 2ο πολυ συμπαθητικο λογω ποιοτητας καμερας και διαρκειας πτησης (παντα για αυτο το χρηματικο ποσο).

Γνωριζετε καποιο καλυτερο σε αυτα τα χρηματα ή εχετε χρησιμοποιησει ενα απο αυτα τα δυο;

Ευχαριστω

κοιτα δε αμφιβαλλω οτι αν το φτιαξεις μονος σου θα ειναι πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα, αλλα δεν εχω το χρονο :P εκτος αν καποιος ηθελε να προσφερθει ως tutor :D

ps. ασε που ενα τετοιο θα το χασω / κρασαρω μεσα στο 2 λεπτο.

pps. εχω και μια κινεζο action cam να του εβαζα αν μπορεις να στειλεις το σημα μεσω καποιου board.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει.. Θελω να αγοράσω το πρώτο μου quadcopter.. Το οποίο θα ήθελα να είναι αξιοπρέπεστατο στην φωτογραφία και στο βίντεο του και στην πτήση του γιατί με θα το κρατήσω για κάποιο διάστημα και θα μάθω με αυτό μέχρι την επόμενη αγορά και τα λεφτά που διαθέτω είναι Μαξ μέχρι 140-150ευρω..ξερω δεν θα πάρω κάποιο fantom η κάποιο άλλο "εξωπραγματικο" drone.. Αλλά θέλω κάποιες προτάσεις vfm αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ πολύ..

Υσ. Νέο μέλος και εγώ.. Ευχαριστώ για την αποδοχή στην εγγραφή και καλώς σας βρήκα..

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους.. Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει.. Θελω να αγοράσω το πρώτο μου quadcopter.. Το οποίο θα ήθελα να είναι αξιοπρέπεστατο στην φωτογραφία και στο βίντεο του και στην πτήση του γιατί με θα το κρατήσω για κάποιο διάστημα και θα μάθω με αυτό μέχρι την επόμενη αγορά και τα λεφτά που διαθέτω είναι Μαξ μέχρι 140-150ευρω..ξερω δεν θα πάρω κάποιο fantom η κάποιο άλλο "εξωπραγματικο" drone.. Αλλά θέλω κάποιες προτάσεις vfm αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ πολύ.. 

Υσ. Νέο μέλος και εγώ.. Ευχαριστώ για την αποδοχή στην εγγραφή και καλώς σας βρήκα..

Με 140€ και αξιοπρεπεστατο στην φωτογραφια ΔΕΝ παιρνεις ουτε καν.
Αν σκεφτεις οτι με 140€ δεν παιρνεις ουτε σκετη αξιοπρεπεστατη καμερα.

Νασια καλοσωρισες

γνωμη μου παρε ενα να μαθεις μονο να πετας με οτι καμερα και να εχει για να μπεις στο πνευμα του πεταω παω δεξια αριστερα

κατεβαινω χωρις να το σπαω γιατι κακα τα ψεματα θελει λιγο εξασκηση αλλα και να μπεις στο πνευμα φορτιζω τη μπαταρια μου 

διαλεγω που πεταω αποκτω καποια ανεση και μετα  προχωρας στο επομενο

μη ξεχνας οτι καμμια φορα τα entry level κοστιζουν συνολικα αρκετα χρηματα και με μικρο ζημιες δεν καταλαβαινεις ποσο ψηλα

εφτασες το budget

αρκετα παιδια εδω εχουν περισσοτερη εμπειρια απο μενα στα entry level αν ριξεις και μια ματια ποιο πισω την ερωτηση σου την

εχουν κανει παρα πολλοι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα σε ολους,

μου εχει μπει στο μυαλο τωρα που ειναι καλοκαιρι με ωραια καιρο κλπ κλπ να προχωρησω στην αγορα ενος dji phantom 3 advance.

Το βρισκω γυρω στα 500-600 ευρω με αρκετα εξτρα (2η μπαταρια κλπ) και σκεφτομαι κατα ποσο αξιζει ή αν θα τα ηταν καλυτερα να εδινα λιγοτερα χρηματα και να κανω την πλακα μου χωρις να χαλασω 500 ευρω.

Εχω πεταξει dji phantom 3 professional στο παρελθον και ειχα μεινει εκπληκτος απο την ευκολια στην πτηση, την διαρκεια μπαταριας και την αναμεταδοση εικονας απο την καμερα, καθως και την εμβελεια. 

Αν προχωρησω στην αγορα και θελησω να το πουλησω ξανα μετα απο μερικους μηνες, λετε να φυγει ευκολα ή να μου βγαλει την ψυχη; Υπαρχει ζητηση γενικα;

Υπαρχει κατι φθηνοτερο με μεγαλη εμβελεια, καλη διαρκεια μπαταριας και αναμεταδοση εικονας απο την καμερα;

αποτι βλεπεις πουλιουνται με τη σεσουλα

δεν ξερω αν αγοραζονται με την ιδια ευκολια

ποσο αλλωστε να το παρεις και μετα μερικουςμηνες να θελεις να το δωσεις

αν δεν εισαι σιγουρος μηπως το βαρεθεις παρε ενα 2 η3 απλο με 200-300 ευρω για να μην εχεις και το αγχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...