mr.angelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 εννοειται οτι θα ολοι μας ερασιτεχνες και μη θα πρεπει να συμμορφοθουμε με τους κανονες υπαρχει ενα λινκ ποιο πισω που λεει καποια πραγματα αν μενεις σε μεγαλη πολη θα πρεπει να βρεις τοποθεσια ,υπαρχουν αρκετα μερη Αθηνα πχ αν μενεις οπως εγω επαρχια και ποιο ερημικα ποιο ευκολο να βρεις μερος να πετας δεν μπορω να σου πω αν το phantom που θελεις θα περασει τελωνειο η οχι ..κατα πασα πιθανοτητα ναι...πρεπει να το σκεφτεις καλα πριν το παραγγειλεις και σε τι κατασταση θα ειναι ειναι 2 πραγματακια σοβαρα να λαβεις στα υπ οψιν Και να το παρω απο σκρουτζ δεν εχω θεμα απλα θα προτιμουσα καπου ποιο φθηνα εμενα το κυριο προβλημα μου ειναι οτι μου εχουν πει οτι απαγορευεται να το πετας οπουδιποτε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 υπαρχουν περιορισμοι αν μπεις στη σελιδα της ΥΠΑ και ριξεις μια ματια στα περι μη επανδρωμενων θα καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 υπαρχουν περιορισμοι αν μπεις στη σελιδα της ΥΠΑ και ριξεις μια ματια στα περι μη επανδρωμενων θα καταλαβεις Ξερεις κανα μερος για να πεταω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 εγω ειμαι επαρχια.....ορεινη Αρκαδια καποιο απο τα παιδια εδω θα σου πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 εχω ενα cx20 με πολλα extra ...ενδιαφερεται κανεις?το εχω βαλει κ στις αγγελιες , οποιος θελει πληροφοριες π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από letom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ημουν ετοιμος να παραγγειλω και μου το χαλασες πριν λιγο μου εφεραν ενα για επισκευη ,σπασμενο βραχιονα...φαινεται ποιο γερο απο το Phantom lol καλες γιορτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για όποιον θέλει ένα ωραίο quadcopter παιχνίδι για παιδιά, ανήψια ή τον εαυτό του προτείνω το cheerson cx-10D http://www.banggood.com/Cheerson-CX-10D-CX10D-Mini-2_4G-6-axis-with-High-Hold-Mode-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-1046119.html Εγώ νομίζω το είχα πάρει από το gearbest. Βλέπω υπάρχει και στο σκρουτζ γύρω στα 35Ε με τα μεταφορικά. Έχει altitude hold για πολύ εύκολο πέταγμα. Είναι πολύ μικρό και βολεύει για εσωτερικές πτήσεις. Η μπαταρία κρατάει 5,5 λεπτά και φορτίζει σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά. Έχει διακοπτάκι On off για να μην μπαινοβγάζεις το βυσμα της μπαταρίας και το διαλύσεις. Επειδή έχω και 3 ακόμα σε διάφορα μεγέθη, όλα toy grade βέβαια, μπορώ να πω πως αυτό είναι ιδανικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Aπ'ότι βλέπω είναι παρόμοιο με το JJRC H20H που έχει όμως και προστατευτικά (σημαντικό για να μην χαλάνε οι προπέλες συνέχεια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο οικονομίκο e-shop από Ευρωπη για αγορά μπαταριών 11,1v lipo ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάξε στο Ebay.De και co.Uk. Επίσης https://www.overlander.co.uk. edit: https://www.nitrotek.co.uk/rc-accessories/batteries/shopby/3/li_po.html Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σκευτομε να αγορασω ενα φθινο και ψιλο καλο drone(με μια αξιοπρεπη καμερα) απο το gearbest. Αξιζει τον κοπο ? Ακουσα οτι πλεον πιανουν αρκετα δεματα στο τελωνειο. + Τι θα μου προτεινατε ? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από ioakim100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Να αγοράσεις από το EU Warehouse για να μην έχεις θέμα με τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ωραια τι θα μου προτεινατε ? δεν θελω να παρασω τα 40-50$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ειχα δει αυτα για παραδειγμα http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_328232.html?wid=3 ή αυτο http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_427833.html?wid=21 αξιζει κανενα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα