Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εννοειται οτι θα ολοι μας ερασιτεχνες και μη θα πρεπει να συμμορφοθουμε με τους κανονες

υπαρχει ενα λινκ ποιο πισω που λεει καποια πραγματα

αν μενεις σε μεγαλη πολη θα πρεπει να βρεις τοποθεσια ,υπαρχουν αρκετα μερη Αθηνα πχ

αν μενεις οπως εγω επαρχια και ποιο ερημικα ποιο ευκολο να βρεις μερος να πετας

δεν μπορω να σου πω αν το phantom που θελεις θα περασει τελωνειο η οχι ..κατα πασα πιθανοτητα ναι...πρεπει να το σκεφτεις καλα πριν το παραγγειλεις και σε τι κατασταση θα ειναι ειναι 2 πραγματακια σοβαρα να λαβεις στα υπ οψιν

Και να το παρω απο σκρουτζ δεν εχω θεμα απλα θα προτιμουσα καπου ποιο φθηνα εμενα το κυριο προβλημα μου ειναι οτι μου εχουν πει οτι απαγορευεται να το πετας οπουδιποτε!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπαρχουν περιορισμοι 

αν μπεις στη σελιδα της ΥΠΑ και ριξεις μια ματια στα περι μη επανδρωμενων θα καταλαβεις

υπαρχουν περιορισμοι 

αν μπεις στη σελιδα της ΥΠΑ και ριξεις μια ματια στα περι μη επανδρωμενων θα καταλαβεις

Ξερεις κανα μερος για να πεταω? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

ημουν ετοιμος να παραγγειλω και μου το χαλασες

πριν λιγο μου εφεραν ενα για επισκευη ,σπασμενο βραχιονα...φαινεται ποιο γερο απο το Phantom lol

καλες γιορτες

• Like 1

Για όποιον θέλει ένα ωραίο quadcopter παιχνίδι για παιδιά, ανήψια ή τον εαυτό του προτείνω το cheerson cx-10D

http://www.banggood.com/Cheerson-CX-10D-CX10D-Mini-2_4G-6-axis-with-High-Hold-Mode-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-1046119.html

Εγώ νομίζω το είχα πάρει από το gearbest. Βλέπω υπάρχει και στο σκρουτζ γύρω στα 35Ε με τα μεταφορικά. Έχει altitude hold για πολύ εύκολο πέταγμα. Είναι πολύ μικρό και βολεύει για εσωτερικές πτήσεις. Η μπαταρία κρατάει 5,5 λεπτά και φορτίζει σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά. Έχει διακοπτάκι On off για να μην μπαινοβγάζεις το βυσμα της μπαταρίας και το διαλύσεις. Επειδή έχω και 3 ακόμα σε διάφορα μεγέθη, όλα toy grade βέβαια, μπορώ να πω πως αυτό είναι ιδανικό. 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σκευτομε να αγορασω ενα φθινο και ψιλο καλο drone(με μια αξιοπρεπη καμερα) απο το gearbest. Αξιζει τον κοπο ? Ακουσα οτι πλεον πιανουν αρκετα δεματα στο τελωνειο. + Τι θα μου προτεινατε ? 

Επεξ/σία από ioakim100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...