Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοιτα τα μαγαζια που εχουν ευρωπαικες αποθηκες

τα 8 καναλια ειναι αχρηστα στους περισσοτερους κυριως αρχαριους

αλλα επειδη ειναι η βαση για οτι κανεις μελλοντικα οτι σηκωνει η τσεπη

Paylidis

ποια απο τις 2 ειναι ευκολοτερη στο προγραμματισμο??? γινεται και μεσω pc ??? 

θελει ενας φιλος  να του φτιαξω ενα 450 ...για ξεκινημα....ποια απο τις 2 προτεινεις??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σας ευχαριστώ οπότε 99% πάω για turnigy (την έχουν και γνωστοί μου οπότε θα βοηθήσουν σε τυχόν απορίες ) και τα έξτρα λεφτά θα πάνε στο FPV .

Kostasbm με τι περίπου budget θα φτιάξεις το 450?

κοιτα τα μαγαζια που εχουν ευρωπαικες αποθηκες

τα 8 καναλια ειναι αχρηστα στους περισσοτερους κυριως αρχαριους

αλλα επειδη ειναι η βαση για οτι κανεις μελλοντικα οτι σηκωνει η τσεπη

Paylidis

ποια απο τις 2 ειναι ευκολοτερη στο προγραμματισμο??? γινεται και μεσω pc ??? 

θελει ενας φιλος  να του φτιαξω ενα 450 ...για ξεκινημα....ποια απο τις 2 προτεινεις??

δεν εχουν διαφορα... Εχοντας χρησιμοποιήσει τις turnigy x9 και i6 μπορώ να πω οτι ειναι ιδιαιτέρως εύκολες, δε χρειάστηκε καν καλώδιο για το pc για τον προγραμματισμό αν και το πήρα...

για την i6 βγηκε μοντα που την κανει δεκακαναλη, ψαξτο, αξιζει με τα χιλια για basic fun χρηση. Τι budget εχει ο φιλος σου; εχω ενα 450 που σκεφτομαι να σπρωξω γιατι κάθονται και πιθανως θα φυγει πιο ευκολα απο το f330

τα πηρε τα υλικα και μου τα πεταξε προχτες στο τραπεζι...

δεν ηξερα οτι ειχες ετοιμο....θα το εχω στα υπ οψιν αν καποιος θελει κατι τετοιο

μονο ενημερωσε αν ειναι naza h apm  και το ποσο

με Naza ειναι, δεν εχει παιχνιδια στον αερα πλεον με Opensource/αντιγραφες κλπ... εαν βρεις καποιον μιλαμε...

Δες για τον φιλο σου παντως και την fs-i6 που σου ειπα (ή Tgy-i6), ειναι μια χαρα για βασικη χρηση (5 καναλια θελει η ναζα μαζι με το rth και εχει 3 way switch σε αντιθεση με πολλές ακριβές και επώνυμες 6αρες)

• Like 1

το εν ισχυ Αγγλικα μου αρεσε....γιατι μπορει να ξερεις οταν εξεταζεσε αλλα με τα να τα ξεχασεις

αν και ειναι αντιγραφη τα περισσοτερα εχουν βαλει καποιες παπαριες

εδω ειμαστε να ακουσουμε τι αλλο θα σκεφτουν....για χρηματα δε διαβαζω κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγα σιγα πρεπει να οργανωθουμε οσοι ασχολουμαστε για να μη σβησει το χομπυ  και να γινει ποιοτικοτερο

ειναι ωραιο σαν χομπυ ,επαγγελματικα ενδιαφερον αλλα πρεπει να μπουν καποια ορια στο που πεταει ο καθενας μας κυριως στις

μεγαλες πολεις ποιες συχνοτητες χρησιμοποιει(μπορει να παρεμβαλει) και γενικα να εχει και 5 γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο

(πως να αντιμετωπισει καποια βλαβη.κυριως οι επαγγελματιες) να μην πεταει επικινδυνα(μεσα σε γαμους πχ) και μερικα αλλα

ψιλα πραγματακια

• Like 1

Γειά σας,ψάχνω κάτι για μέσα στο σπιτι(κυρίως)με τιμή όχι μεγαλύτερη

των 50 ευρώ.

Κάθε γνώμη σεβαστή!!!

Πρέπει να πω ότι δεν έχω γνωση

στο άθλημα.....

Γειά σας,ψάχνω κάτι για μέσα στο σπιτι(κυρίως)με τιμή όχι μεγαλύτερη

των 50 ευρώ.

Κάθε γνώμη σεβαστή!!!

Πρέπει να πω ότι δεν έχω γνωση

στο άθλημα.....

για μεσα στο σπιτι εγω θα σου προτεινα αυτο.    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_448092.html?wid=3

ειναι διαθεσιμο και σε ευρωπαικη αποθηκη οποτε δεν θα εχεις θεμα με τελωνια και θα ερθει και γρηγορα! 25 ευρω βγαινει μαζι με τα μεταφορικα! εχει και Altitude Hold οπου θα σε βοηθησει γιατι θα κραταει το υψος του !

Γεια σας θελω να παρω το phantom 3 standard το βρικα στο amazon.com στα 399 δλδ 375 ευρο περιπου υπαρχει περιπτοση να γλιτοσο τελονειο επισης αν το παρω ισχιουν ολα αυτα που λενε με δυπλοματα κτλ υπαρχει καποιος χωρος να πεταω? ευχαριστω

εννοειται οτι θα ολοι μας ερασιτεχνες και μη θα πρεπει να συμμορφοθουμε με τους κανονες

υπαρχει ενα λινκ ποιο πισω που λεει καποια πραγματα

αν μενεις σε μεγαλη πολη θα πρεπει να βρεις τοποθεσια ,υπαρχουν αρκετα μερη Αθηνα πχ

αν μενεις οπως εγω επαρχια και ποιο ερημικα ποιο ευκολο να βρεις μερος να πετας

δεν μπορω να σου πω αν το phantom που θελεις θα περασει τελωνειο η οχι ..κατα πασα πιθανοτητα ναι...πρεπει να το σκεφτεις καλα πριν το παραγγειλεις και σε τι κατασταση θα ειναι ειναι 2 πραγματακια σοβαρα να λαβεις στα υπ οψιν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...