kgian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Φόρτισα ξανά την μπαταρία και πέταξε γύρω στα 40 δευτερόλεπτα και μετά έπεσε ξαφνικά. Πιστευω είναι προβληματική η μπαταρία ή ο φορτιστής της. Αύριο που θα παραλάβω ένα ίδιο του ανιψιού μου θα δω αν είναι θέμα μπαταρίας ή quad. Λογικά η μπαταρία. Και μετά θα δω αν φταίει η μπαταρία ή ο φορτιστής της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 αυτες οι μπαταριες γενικα φορτιζουν γρηγορα, ειπες οτι εκανε μιση ωρα που μου μοιάζει λογικό. μαλλον επεσες σε ελαττωματικη μπαταρια, αλλα μου κανει εντυπωση οτι την πρώτη φορά πεταξες 5 λεπτα οποτε δε μπορώ εύκολα να αποκλεισω και το φορτιστη.... Καλησπερα.βρε παιδια δινω στο αγγελιες ενα phantom 3 standard 360 ευρω και βλεπω ερωτησεις αλλα οχι ανταποκριση!ειναι σαν καινουργιο.υπαρχει καποιο site να βαλω αγγελια;; παρεπιμπτόντως, επειδη το προηγούμενο quote δε μπηκε. Δε το δινεις και ιδιαίτερα φθηνα. φιλος που εψαχνε μεταχειρισμένο 3 standard προτιμησε να δωσει αλλα 100-140€ για να τον εκπαιδεσουν κιολας απο το καταστημα και να εχει και πληρη εγγυηση. Μεταξυ μας ουτε εγω θα το επαιρνα στα 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 αυτες οι μπαταριες γενικα φορτιζουν γρηγορα, ειπες οτι εκανε μιση ωρα που μου μοιάζει λογικό. μαλλον επεσες σε ελαττωματικη μπαταρια, αλλα μου κανει εντυπωση οτι την πρώτη φορά πεταξες 5 λεπτα οποτε δε μπορώ εύκολα να αποκλεισω και το φορτιστη.... παρεπιμπτόντως, επειδη το προηγούμενο quote δε μπηκε. Δε το δινεις και ιδιαίτερα φθηνα. φιλος που εψαχνε μεταχειρισμένο 3 standard προτιμησε να δωσει αλλα 100-140€ για να τον εκπαιδεσουν κιολας απο το καταστημα και να εχει και πληρη εγγυηση. Μεταξυ μας ουτε εγω θα το επαιρνα στα 360 Μια χαρά το δίνεις στα 360Εuro, αλλά ο κόσμος νομίζω έχει ψιλο-τρομάξει με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περί drones όταν και καλά έρθουν. Επίσης το P3S έχει και κάποια θεματάκια με το wifi-range/firmware του, που αν ψάξεις λίγο στα φόρα, θα φρικάρεις και θα το αποφύγεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 και γιατι να μην δωσο αλλα 140 ευρω και να το παρω καινουργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Κάποιος άλλος όμως θα προτιμάει να το πάρει μεταχειρισμένο και μη δώσει 140 παραπάνω για καινούριο. Ή να μην έχει να δώσει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Γιατι με αυτα τα 140€ πχ παιρνεις μια ακομα μπαταρια εξτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 και γιατι να μην δωσο αλλα 140 ευρω και να το παρω καινουργιο? και γιατί δεν δίνει 300Ε να πάρεις το P3Advanced? δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.. Αν μπορείς πας κύριος και αγοράζεις καινούριο. Τώρα όταν κάποιος πουλάει κάτι 20% κάτω απο την τιμή αγοράς, γιατί το άνοιξε το πέταξε 1-2 φορές και δεν του έκανε, είναι δικαίωμα του. Εγώ αν ήμουν σε αναζήτηση θα το έπαιρνα χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakispaul1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Συγνωμη ρε παιδια δεν ζητησα να σχολιασει κανενας την τιμη.εδω βλεπω δινουν ps4 σε τιμη ακριβοτερη απο το σκρουτζ και το xbox one το ιδιο και δεχομαι μια επιθεση για την τιμη η οποια ειναι πραγματικα απιστευτη χωρος λογο.καθενας κοστολογει το ρποιον του οσο νομιζει.σε καποιον μπορει να μην περισευουν τα 140 ευρω που γλιτωνει περνωντας το απο εμενα.ουτε σχολιασα οτι εγω οταν το πηρα πριν 6 μηνες εκανε 570 ουτε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 επειδη βλεπω μεγαλη κινητικοτητα στις πωλησεις φαντομ απλα προσεχετε γιατι οσα ειδα μεχρι τωρα απο κοντα ειναι ταλαιπωρημενα ελαχιστα ηταν αυτα που αξιζαν τα χρηματα τους......και αυτο γιατι οι περισσοτεροι εμαθαν με αυτα και τα πλαστικα τους εχουν θεματα για τα νεα μοντελα μη βιαζεστε γιατι εχουν και αυτα τα θεματακια τους και θελουν και ενα σκασμο λεφτα καλη χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 χιονι λεει.... enjoy https://www.youtube.com/watch?v=mcfWR2DE1Xs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ο RCMoment έβγαλε κουπόνια για τα εξής προϊόντα DJI με δωρεάν αποστολή (DHL) είτε από Γερμανική είτε Αγγλική αποθήκη.Ισχύς: μέχρι 3/3/2017 ή εξαντλήσεως αποθέματος.DJI Phantom 3 ProfessionalΑγγλική Αποθήκη (κουπόνι DJI3PROUK): $729,99 - UK plugΓερμανική Αποθήκη (κουπόνι DJI3PRODE): $799,99 - EU plugDJI Phantom 3 Advanced: Γερμανική Αποθήκη (κουπόνι DJI3AD): $719,99DJI Phantom 3 Standard: Αγγλική Αποθήκη (κουπόνι DJI3STA): -$80DJI Phantom 4: Αγγλική Αποθήκη (κουπόνι DJI4FPV): $965,99 απο myphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Plaisio Promotion Page http://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2626314%2C2626322&cm_sp=fotografikes+Slider-Banner-_-phantom3-_-20170111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 πηρα από rcmoment to Phatom 4 με την εκπτωση 908 € και δυο μπαταριες από rc-toy.de 192 euro με μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα μετα την μικρη εμπειρια που ειχα με το syma x8g αποφασισα να ασχοληθω λιγο πιο σοβαρα σε αλλη βαση φτιαχνοντας ενα diy με βαση μαλλον 250 με σκοπο να αγοραστει fpv εξοπλισμος στην πορεια.Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι πραγματικα ασχετος με το ποια τηλεκατευθυνση να επιλεξω μεχρι στιγμης εχω δει turnigy x9 (9ch transmitter,8receiver) απο ευρωπαικο μαγαζι στα ~75,FlySky FS-TH9X απο bangood στα 76(+φανταζομαι τελωνειο) που απο τα λιγα που διαβασα ειναι ιδια με την turnigy(για την ακριβεια η flysky ειναι η original) και μετα η frsky taranis η οποια ομως ξεφευγει σε κοστος αρκετα.Απο ελληνικο καταστημα δεν εχω βρει κατι (ή θελω να ελπιζω δεν ξερω που να ψαξω).Οι γνωριζοντες θελω να μου προτεινεται ειτε καποια απο αυτες ή καποια άλλη ακόμα και ακριβότερη αρκεί να αξίζει την οποια χρηματική υπέρβαση και προτιμω ελληνικό ευρωπαικό μαγαζί για γρηγορότερη αποστολή και να γλυτώσω και τυχον τρεχάματα με τελωνεία κτλπ. υ.γ.Νομίζω ότι θέλω 8+καναλια καθως στην πορεια θα μπει gps κτλπ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από solton57010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω με τις Flysky/Turnigy ειμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές... Value for money που λεμε... Αν σηκωνει tananis η τσεπη σου δε το συζητάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα