Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το γκρι έπεφτε στα 10. Το μπλε έμενε στα 14. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ πάντως 10 πλήρωσα.

μην ξεχασεις να παρεις και κανα σετ μοτερακια για το πρωτο drone γιατι φοραει brushed και χαλανε ευκολα!

πρεπει να ανεβεις αρκετα 295 με 2k καμερα drone ομος(πεταει και αυτονομα) οχι παιχνιδακι

εδω εισαι

http://www.banggood.com/UPair-UP-Air-FPV-With-12_0MP-1080P-SONY-HD-Camera-2-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-p-995265.html?rmmds=category

αυτο το ζαχαρωνα και εγω αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο σε ευρωπαικη αποθηκη. βαλε ενα 100 αρικο σιγουρα παραπανω το τελωνιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες υπάρχει αυτό όπου με το κουπόνι bge40 βγαινει σε τιμη χώμα 34 ευρω σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται... Εγω πηρα ενα για πλακα για μεσα στο σπιτι. Νομιζω ειναι καλη τιμη, απο εκει και περα δε ξερω τι λεει απο ποιοτητα/αξιοπιστια

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλη φαση για παιχνιδι (και απο 1/1/17 μονο με τετοια μας βλεπω να πεταμε δυστυχος)

η τελευταια μου δουλεια 360 πανοραμα παραλια θεσσαλονικης λιγο μετα τι βροχη τις 9-11-16 enjoy

(zoom in με τι ροδα του ποντικιου)

Link.png Site: Aerial360Panorama

Επεξ/σία από spacecowboy
  • Like 5

Μοτεράκια για το jjrc το μικρό ή για το syma;

παρε για το syma , αλλα να ξερεις θα χρειαστεις και για το αλλο   καιγονται πολυ ευκολα τα brushed μοτερακια των φτηνων quad. εμενα στο syma 1 μηνα κρατησε και τωρα περειμενω να μου ερθουν ανταλακτικα μοτερ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μόλις πριν λίγο πήρα το syma x5uw. Παραγγελία στις 9 Νοεμβρίου, παράδοση σήμερα, στα 54,45€. Δεν πλήρωσα τίποτα άλλο, ούτε τελωνείο ούτε 3ευρα κλπ. Έκανα μια δοκιμαστική πτήση με την αρχική φόρτιση που είχε. Ωραίο το altitude hold αλλά πρέπει να το δοκιμάσω έξω από το σπίτι. Δοκίμασα και το FPV, πλάκα έχει. Τώρα έχω την μπαταρία να φορτίσει να δούμε πόση ώρα θα κάνει. Έχω παραγγείλει και δευτερη μπαταρία για παν ενδεχόμενο καθώς και πακέτο με ανταλλακτικά. 

Καλησπερα.βρε παιδια δινω στο αγγελιες ενα phantom 3 standard 360 ευρω και βλεπω ερωτησεις αλλα οχι ανταποκριση!ειναι σαν καινουργιο.υπαρχει καποιο site να βαλω αγγελια;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.βρε παιδια δινω στο αγγελιες ενα phantom 3 standard 360 ευρω και βλεπω ερωτησεις αλλα οχι ανταποκριση!ειναι σαν καινουργιο.υπαρχει καποιο site να βαλω αγγελια;;

Kαλημερα φιλε μου.Εαν πατησεις στην αναζητηση στο facebook << Drones αγγελιες>>, θα σου βγαλει 5-6 ομαδες.Κανε εγγραφη και μετα βαλε και εκει την αγγελια σου.

Επεξ/σία από giorgos1966

παντως υπαρχει μεγαλη εξαρση στη πωληση φαντομ....Ελλαδα κυριως

για πολλους και διαφορετικους λογους ο καθενας...λες και ηρθε το τελος του κοσμου :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι στο syma x5uw. Μετά την πρώτη πτήση που κράτησε γύρω στα 5-6 λεπτά με fpv, ξαναφόρτισα την μπαταρία και κράτησε ελάχιστα. Σκέφτηκα μήπως κάτι έγινε και δεν φόρτισε σωστά. Την ξαναφόρτισα για να το ελέγξω και κράτησε λιγότερο απο 1 λεπτό. 

Επίσης τώρα που την έβαλα να φορτίσει το λαμπάκι έσβησε περίπου μετά απο 30 λεπτά. Κάτι παίζει. Η μπαταρία είναι 3.7v 500mAh. Αν την μετρήσω με το πολύμετρο πόσο πρέπει να δείξει; 

EDIT: Τώρα την μέτρησα με το πολύμετρο και έδειξε 4.1-4.2V φόρτιση οπότε λογικά έχει φορτίσει καλά. Κάτι άλλο παίζει...

Επεξ/σία από kgian

Kαλημερα φιλε μου.Εαν πατησεις στην αναζητηση στο facebook << Drones αγγελιες>>, θα σου βγαλει 5-6 ομαδες.Κανε εγγραφη και μετα βαλε και εκει την αγγελια σου.

εκει να δεις ερωτησεις και καμια αγορα/ανταποκριση...!

(και αγραμματοσυνη επισης αλλα ευτο ειναι ασχετό)

παντως υπαρχει μεγαλη εξαρση στη πωληση φαντομ....Ελλαδα κυριως

για πολλους και διαφορετικους λογους ο καθενας...λες και ηρθε το τελος του κοσμου :-D

οχι αδικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...