Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που θα το βαλεις Γιωργο??? σε TBS ? se Tarot ??? και με ποιο στυλ ???κρεμαστο σε μπαρες η βιδωτο στο πλαισιο ??

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που θα το βαλεις Γιωργο??? σε TBS ? se Tarot ??? και με ποιο στυλ ???κρεμαστο σε μπαρες η βιδωτο στο πλαισιο ??

Σε tarot 810 κρεμαστο στις υπαρχουσες μπαρες και οσο γινεται ποιο μπροστα για να μην φαινονται οι προπελες στο γκαζωμα.Οπως ειναι αυτο που εχω τωρα 2 Axis.

NUCQLQgai-UGW5QM3_cEyiD8bZzTeS8EbJWs90wu

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις κομποδεμα καλο ????χαχαχαχα

καμμια zenmuse h33d κυνηγησε

Μπα φιλε Κωστα στερεψα...Το εφτιαξα το εργαλειο (tarot) με την προοπτικη να βαλω και dslr camera, αλλα τελικα μου ηρθαν καποια πραματα αναποδα και δεν θα προχωρησω.Αποφασισα εαν βρεθει καποιος για να το προχωρησει και με dslr, να το δωσω.Αυτο το μηχανημα ειναι για πολυ μεγαλα πραματα...

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με κατατοπίσατε πλήρως...είστε υπέροχοι!:P

Όσο για τα πρακτικά παρήγγειλα το  JJRC H11WH όταν το παραλάβω και αφού κάνω μερικές πτήσεις θα γράψω εντυπώσεις μπας και στο μέλλον βρεθεί κάποιος στην ανάλογη θέση και του φανούν χρήσιμα!

Δημοσ.

εγω δεν εχω εμπειρια απο αυτα

αλλα αν πας 5 εως 8 σελιδες πισω θα βρεις περιπου τα ιδια ερωτηματα για τα ιδια περιπου μηχανακια

με το καλο να τα παρεις και να πεις τις εντυπωσεις σου

Δημοσ.

τα ιδια και απο εμενα... ελάχιστοι στο νήμα ασχολουνται πλέον με toygrade, εδω βλεπεις τα κτηνη που φτιαχνει ο κωστας και ο γιωργος πιο πανω και μονο οι ελικες τους κάνουν όσο αυτα που ρωτας!

αναζητηση εκανες ομως προτου θέσεις το ερώτημα (για να το πάμε και αναποδα...);;;

• Like 1
Δημοσ.

Σε f450 με naza lite αναβαθμισμενο σε v2.
Δεν εχω προβλημα απλα στο προγραμμα κατω κατω στα gains λεει max angular rate pitch και roll ,ειναι και τα δυο 150.
Απο κατω ομως γραφει για e310 προτεινεται 300 και 300...
Εαν τα βαλω 300 που λεει ουσιαστικα τι θα αλλαξει στην ανταποκριση του πτηνου;
(Κουβεντα κανουμε γιατι δεν εχω χρονο να παω τα το δοκιμασω τωρα)

Δημοσ.

δε νομιζω οτι θα εχει καποια τρελλα αποτελεσματα αλλα αφου το προτεινει ο κατασκευαστης καντο

εχω το ιδιο ακριβως με ναζα v2 kia 900kv t motor και το εχω 150 και στα 2

τα αλλα settings απο πανω επιρεαζουν τη πτηση αρκετα και πιστευω το εχεις καταλαβει 

Δημοσ.

Ναι τα αλλα απο πανω τα εχω ρυθμισει και πιστευω ειναι οκ!
Πλα τυχαια το προσεξα αυτο εκει κατω και μου εκανε εντυπωση η μεγαλη διαφορα που προτεινει απο 150 στα 300

Δημοσ.

Καλησπερα!

Με ενδιαφερει η αγορα drone σε σχετικα λογικη τιμη (max 200 euro).

Εχει κανεις αποψη για το Hubsan H501S X4 Brushless Drone. Το εχει προσφορα στα 220$.

Αλλα βλεπω εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα. Καμια αλλη προταση?

Σιγουρα κ κατι πιο οικονομικο καλο θα ηταν...

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...