depi117 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επιτέλους μου ήρθε το 2ο jjrc h5p γιατί το πρώτο ήρθε σπασμενο.Κι αυτό όμως έχει θέματακι. Δίνω μόνο γκάζι κ πετάει αριστερά. Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω εδώ αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού κάτι. Οι έλικες είναι σωστά δεν έχω πειράξει τίποτα. Αν το κρατήσω και πετάει οι 2 έλικες μπορεί να σταματήσουν και να ξανά ξεκινήσουν. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από depi117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αυτο που λες οταν πεταει και driftari ας πουμε προς μια κατευθηνση μπορεις να το φτιαξεις με τα trims του. καλιμπραρισμα το εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο quadcopter κατηγορίας παιχνιδιού που να είναι σχετικά εύκολο να πετάξει ο 5,5 χρόνων γιος μου. Είχαμε ένα που είχε βγάλει το practiker αλλά ο ένας κινητήρας χάλασε. Επίσης ήταν αρκετά δύσκολο, μόνο εγώ το κατάφερνα. Φαντάζομαι θα έχουν προχωρήσει τα πράγματα στα κινέζικα. Μάλλον κάποιο από gearbest κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 χωρις να μου πεφτει λογος, κανενα απο αυτα δεν ειναι για να παίξει 5χρονο παιδι... τοσο απο θέμα επικινδυνότητας όσο και απο θέμα δυσκολίας χειρισμών... Μήπως να περιμένατε λίγο ακόμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κάποιο που να είναι γενικώς εύκολο; με εύκολο hover κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Επιτέλους μου ήρθε το 2ο jjrc h5p γιατί το πρώτο ήρθε σπασμενο.Κι αυτό όμως έχει θέματακι. Δίνω μόνο γκάζι κ πετάει αριστερά. Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω εδώ αλλά δεν βρήκα κάπου αλλού κάτι. Οι έλικες είναι σωστά δεν έχω πειράξει τίποτα. Αν το κρατήσω και πετάει οι 2 έλικες μπορεί να σταματήσουν και να ξανά ξεκινήσουν. Κρατα τον αριστερο μοχλο διαγωνια αριστερα κατω και τον δεξι διαγωνια δεξια κατω Επισης κοιτα αν ειναι οκ οι ελικες Το δικο μου πριν λιγο το χασαμε Ειχαμε παει στο πρωην αεροδρομιο Ελληνικου και εφυγε πολυ ψηλα και παπαλα Δεν νομιζω να υπαρχει καμια ελπιδα να το βρει καποιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Όταν έφυγε ψηλά δεν κατεβάσατε τον μοχλό να μην γυρίζουν καθόλου οι έλικες ώστε να κάνει ελεύθερη πτώση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Όταν έφυγε ψηλά δεν κατεβάσατε τον μοχλό να μην γυρίζουν καθόλου οι έλικες ώστε να κάνει ελεύθερη πτώση? δεν προλαβαμε και μετα μαλλον ειχε ρευμα αερα και το επαιρνε ολο και πιο ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κάποιο που να είναι γενικώς εύκολο; με εύκολο hover κλπ; ευκολο hover χωρις καποιο stabilisation απο το flight controller δε γινεται... Δε ξερω πάντως τόσο απο toygrade μπορει να εχει αλλαξει η κατασταση παντως οσο ειχα ασχοληθεί ευκολο hover δε βρηκα και πήρα σε χτιστό κομματι κομματι με DJI ΝΑΖΑ (αλλα εκει αλλαζεις σημαντικά κατηγορία και μπαίνει απαγόρευση χρήσης απο τον μικρο λόγω πραγματικής επικινδυνότητας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά για το εν λόγω μοντέλο Quadcopter έχει κανείς άποψη; Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά για το εν λόγω μοντέλο Quadcopter έχει κανείς άποψη; Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Ειχα σκεφτει και εγω να πάρω ειτε αυτό ειναι το ομοιο του Quanum Nova... Οι κριτικές ειναι απο κακές μεχρι πολύ κακες. Πολλα flyaway, ασταθές, με την αναβάθμιση λογισμικού μπλοκάρει κλπ κλπ κλπ... Αποσύρθηκα απο την ιδεα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ετσι όπως τα λες και εγω στην ιδια φάση είμαι! Παντως αυτη η σελίδα (που έβαλα πιο πάνω) έχει αρκετά quadcopter σε καλές τιμές!Εαν όμως τα ακριβά εχουν αστάθειες, φαντάσου τα φτηνιάρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά για το εν λόγω μοντέλο Quadcopter έχει κανείς άποψη; Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; δεν αξιζει πια καλυτερα να πας σε αυτο εδω αν το budget ειναι χαμηλο http://www.banggood.com/UPair-UP-Air-FPV-With-12_0MP-1080P-SONY-HD-Camera-2-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-p-995265.html?rmmds=category στα 268 εχει 20 λεπτα πτηση (σε σχεση με τα 10 λεπτα του cheerson) 2k camera και 2 axis gimbal καθως και fpv system (που στο cheerson χρειαζεται να τα παρεις ξεχωριστα) και σου βγαινει αρκετα ακριβοτερο το cheerson ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ετσι όπως τα λες και εγω στην ιδια φάση είμαι! Παντως αυτη η σελίδα (που έβαλα πιο πάνω) έχει αρκετά quadcopter σε καλές τιμές! Εαν όμως τα ακριβά εχουν αστάθειες, φαντάσου τα φτηνιάρικα... εχει να κανει με το flight controller που ειναι η μουφα της μουφας ΑΡΜ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 μια φτηνη τηλεκατευθυνση το καταλαβαινω να παρει καποιος αλλα φτηνο πετουμενο(τροπος του λεγειν) 200 και 250 ευρω και να διαπιστωνεις οτι μετα θελεις περισσοτερα για επισκευες και ανταλλακτικα δε κανει να μπλεκουμε σε τετοια εγω ενα αεροπλανακι φτηνο ειχα παρει πριν 20 χρονια και μου στοιχισε τα διπλασια εδω ειναι παιδια που εχει καει η γουνα τους με τετοια βεβαια επειδη το οικονομικο ειναι ενα κριτηριο παρακολουθειστε εδω στην ενοτητα και ποιο πισω τι λεγεται και μη κοιτατε μονο τα σιτε ειναι αμαρτια να πεταμε χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα