Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω ο κυριωτερος λογος που δεν πηγα σε ετοιμο ειναι η εμβελεια

ενα μηχανημα 1000 ευρω να εχει εμβελεια 1 με 1,5 χιλ  ειναι λιγο οπως και να το κανουμε 

ειμαι επαρχια και εχω την ανεση να πεταω σε αρκετα μερη και βουνα αλλα δε γινεται να πηγαινω σε αποσταση αναπνοης για να τραβηξω ενα βιντεο ετσι απλα διαλεγω ενα σποτ καλο και εχω ακτινα δρασης  απο 7 εως 10 χιλ...δεν εχω δοκμασει παραπανω λενε οτι παει

αλλα φυλαω και τα ρουχα μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχουν μυστικα

πριν 1 χρονο δουλευα με ταρανις Τ/Κ και ezuhf module rx tx....πολυ καλη συνθεση και ανετα 4χιλ ακτινα

μολις βγηκε η μοντουλα crossfire rx tx (950mhz kai 815mhz) για μακρυνες αποστασεις λογω συχνοτητας τα πηρα

και εχω ανετα 14χιλ οταν ειμαι με Tattu 12000mah μπαταρια(πηγαινε ελα) . 

η συνθεση  ενα ΤΒS discov με aerialmob arms 400kv μοτερ 1555 ελικες naza v2 και 2.4 vtx kai 5.8 monitor kai mia gogpo 3550

βαρος ολα μαζι....ετοιμαζω και ενα πολυ ελαφρυτερο με ιδια βαση να δω ποσο μακρυα μπορει να παει

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 2

μερικες φορες βαζω καλωδιο απο τη κεραια της ΤΚ  3 μετρα και καθομαι στη TV  ...πολλοι το κανουν αλλα πρεπει η κεραια της ΤΚ να μπει σε τετοιο σημειο να μην εχει εμποδια...

το σπιτι ειναι 670 υψομετρο και πεταω προς νοτο που ειναι παντα χαμηλοτερα απο μενα και δεν εχω εμποδια

το μονο εμποδιο ειναι η μπαταρια και η εικονα που παιρνεις στο μονιτορ

η μπαταρια ειναι 1,5 κιλο 

μαζευονται ομως μοτερ 600γρ 2100 συνολο μονο αυτα

ηλεκτρικα + ηλεκτρονικα ..κεραιες καλωδια gimbal gopro , to drone με τα τα μπρατσα του  και μια βαση προσγειωσης 1370 γραμ 

βεβαια τα μοτερ ειναι για σηκωνουν περιπου διπλασιο βαρος (στο 75% των στροφων 2 κιλα το καθενα)

• Like 1

Θέλω να αλλάξω ένα μοτέρ σε syma x5sw. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και όπως είδα θα πρέπει να κολλήσω τα 2 καλωδιάκια του μοτέρ πάνω στην πλακέτα. Δεν έχω ιδεά τι κολλητήρι θα χρειαστώ. Βρήκα στο ebay κάποια κολλητήρια με 30/40/50W. Κάνουν όλα ή πρέπει κάποιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? Και για υλικό συγκόλλησης βρήκα με διαμέτρους 0.6/0.8/1.0mm. ΤΙ διαλέγω από αυτά?

πηγαινε σε ηλεκτρονικο της γειτονιας σου να σου πει τι χρειαζεσαι γιατι τα περισσοτερα απλα ειναι του κιλου

Ακριβώς. Δεν αξίζει τέτοιου τύπου ηλεκτρονικά να τα πάρεις απο έξω. Άσε που οτι κολλητήρια του κιλού πήρα απο έξω ειναι πολυ χαμηλής ποιότητας (και τα πήρα πχ 2-3€ οταν με 4.5 πήρα πολυ καλύτερο απο εδω)..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα.Εαν καποιος ενδιαφερεται για κατι πολυ δυνατό και  καλο σε σκαφος, δείτε την αγγελια: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/variousgadgets/755098-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-tarot-t810/

Επεξ/σία από giorgos1966

2 ερωτησεις. Ολοι εσεις που ταξιδευετε τοσο μακρυα με τα ελικοπτερα δε φοβαστε μηπως καποιο εμποδιο σας το καταστρεψει; Απο ζωα μεχρι καιρικες συνθηκες..

Μπορει καποιος να κανει καταγγελια για παρανομη βιντεοσκοπηση;

μεαυτο το σκεπτικο οποιος τραβαει βιντεο εναεριο η μη μπορει να ειναι παρανομη

προσωπα και πινακιδες αυτοκινητων απο τα 40 μετρα δε διακρινεις με τις μηχανες που τραβαμε γιατι δεν εχουν ζουμ

αν εχεις ομως την αδεια καποιων δεν υπαρχει προβλημα....βεβαια δε παω στη παραλια να τραβηξω για τους

γνωστους λογους

εμποδια πανω απο τα 40 η 50 μετρα δεν εχω δει και συνηθως δε πεταει καποιος με κακες καιρικες συνθηκες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...