Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Το έκανα πάνω κάτω αλλά τίποτα. Φαίνεται σα να μην παίρνει καθόλου ρεύμα.

To ξανασυνδεσα σημερα και ως εκ θαυματος αναψε

Εκανα καποιες δοκιμες αλλα μετα απο 4-5 τουμπες αρχισε να πηγαινει μονοπαντα και να δουλευουν οποτε θελουν οι 2 ελικες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχεις βγάλει τους έλικες και τους ξανάβαλες?

Σαν να εχεις βάλει ανάποδα κάποιους έλικες.

Οι διαγώνιοι να εχουν την ίδια φορά.

ευχαριστω πολυ

τους αλλαξα και νομιζω ειναι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα (για όποιον θέλει quadcopter μέχρι 50€)το Syma X5C-1 που είναι ένα από τα καλύτερα drone κάτω των 50$. Επίσης έχει κάμερα και είναι καλύτερο σε θέματα με τον αέρα σε σχέση με το Syma X5SC που είναι πιο καινούργιο.

Επεξ/σία από Nikonikonikos

Παιδιά καλησπέρα, στις 20 Αυγούστου αγόρασα το jjrc h5p  ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο ebay και μάλιστα ο seller ειχε 99,2% feedback. Μου ήρθε σήμερα και ήταν απλά σε μία σακούλα χωρίς καθόλου προστασία. η μία βάση από τις 4 είναι σπασμένη μέχρι μέσα και το μοτέρ δυσκολεύεται να δουλέψει. Επίσης το άλλο μοτεράκι σταματησε να λειτουργεί. Του έστειλα ήδη μήνυμα. Να ζητήσω όλα τα λεφτά μου πίσω ή μονο για ανταλλακτικά; αν το παλέψω θα καταφέρω να το φτιάξω.....βεβαια μετά από ένα μήνα που θα έρθουν τα ανταλλακτικα :-(  :cry:  :fear: παίζει αν είναι χαλασμένο περισσότερο και να μην δουλεψει ξανα το μοτερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα σταματησε να δουλευει το ενα brushed μοτερακι απο το syma x25. Οχι ακριβος σταματησε δηλαδη αλλα μολις το γυρναω με το χερι γυρναει πολυ δυσκολα στην μιση στροφη! ελλαδα ξερετε ου μπορω να βρω κατι τετιο?

Επεξ/σία από toyotats

Παιδιά καλησπέρα, στις 20 Αυγούστου αγόρασα το jjrc h5p  ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο ebay και μάλιστα ο seller ειχε 99,2% feedback. Μου ήρθε σήμερα και ήταν απλά σε μία σακούλα χωρίς καθόλου προστασία. η μία βάση από τις 4 είναι σπασμένη μέχρι μέσα και το μοτέρ δυσκολεύεται να δουλέψει. Επίσης το άλλο μοτεράκι σταματησε να λειτουργεί. Του έστειλα ήδη μήνυμα. Να ζητήσω όλα τα λεφτά μου πίσω ή μονο για ανταλλακτικά; αν το παλέψω θα καταφέρω να το φτιάξω.....βεβαια μετά από ένα μήνα που θα έρθουν τα ανταλλακτικα :-(  :cry:  :fear: παίζει αν είναι χαλασμένο περισσότερο και να μην δουλεψει ξανα το μοτερ;

εννοειται ολα τα χρηματα πισω...............

αλλα μη δινετε χρηματα οπου ναναι γιατι ετσι θα διαπιστωσετε οτι θα εχετε δωσει πολλα παραπανω και σε χρονο και σε χρημα γιαυτο μεγαλη προσοχη οταν αγοραζουμε απο ebay

• Like 1

εννοειται ολα τα χρηματα πισω...............

αλλα μη δινετε χρηματα οπου ναναι γιατι ετσι θα διαπιστωσετε οτι θα εχετε δωσει πολλα παραπανω και σε χρονο και σε χρημα γιαυτο μεγαλη προσοχη οταν αγοραζουμε απο ebay

Τι άλλο πέρα από το feedback μπορούμε να κοιτάξουμε στο ebay....περισσότερο ο χρόνος με πειράζει. Αν δεχτεί να μου δώσει όλα τα λεφτά ή να μου το ξαναστείλει τότε θα περιμένω άλλες 30 μερες. Το περίεργο είναι πως έχουν έρθει φοβερά πακέτα από Κίνα με έξτρα προστασία με πολύ λιγότερο κόστος...????? Τι να πω.....προς το παρόν περιμένω απάντηση γιατί μου ζήτησε φωτογραφίες.

εσυ να τηρησεις τη διαδικασια κανονικα ακομα και μικρο βιντεο αν μπορεις να παρεις  και θα δεις πως θα αντιδρασει

περιμενε να δεις την απαντηση του και πραττεις  αναλογα

αν αντεχει η τσεπη και δοκιμαστει λιγο γιατι εχω δει πολλα τα τελευταια 4 χρονια και μερικα δεν μπηκαν στη παραγωγη καν

αυτη βγαινει καθαρα για να κοντραρει τα dji .......

αντε να δουμε τι πουλια θα πιασει

αν αντεχει η τσεπη και δοκιμαστει λιγο γιατι εχω δει πολλα τα τελευταια 4 χρονια και μερικα δεν μπηκαν στη παραγωγη καν

αυτη βγαινει καθαρα για να κοντραρει τα dji .......

αντε να δουμε τι πουλια θα πιασει

Μα ανακοινωθηκε επισημα ειναι ηδη στο site .Για ληψεις ,ευκολια χειρισμου ,μεταφορα κτλπ θα ειναι κορυφη δεν εχω αμφιβολια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...