toyotats Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 και εγω αυτες τις μερες σκεφτομαι να παω σε ενα μεγαλο με brussless mοtors , αλλα ολα αυτα με τα καλιμπραρισματα πυξιδων κτλ κτλ με προβληματιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειναι τοσο δύσκολο, και οπου κολλησεις εδω ειμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειναι τοσο δύσκολο, και οπου κολλησεις εδω ειμαστε... εχω κολησει με το XK detect x380 , εxω και 40 ευρω εκπτωση και αν το αγορασω θα μου βγει 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Εχω διαβασει οτι δεν πρεπει να κανουμε καλιμπραρισμα κοντα σε μεταλικα πραγματα γιατι επηρεαζει την πηξιδα και το βαρομετρο. Δηλαδη αν εχω το αμαξι κοντα ποσο μαρκια πρπει να παω? Και το αλλο ειναι οτι δεν δειχνει την μπαταρια του drone στο χειριστιριο αλλα ενταξει βαζεις ενα χρονομετρο σε αυτο. Στο υψομετρο δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει οριο. αφου λεει οτι εχει εμβελεια 1000 μετρα το ιδιο δεν ισχυη και στο υψομετρο? Βλεπω κατι βιντεακια που στα καλα καθουμενα πεφτει το drone , αυτο με προβληματιζει γιατι να γινετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εχω κολησει με το XK detect x380 , εxω και 40 ευρω εκπτωση και αν το αγορασω θα μου βγει 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Εχω διαβασει οτι δεν πρεπει να κανουμε καλιμπραρισμα κοντα σε μεταλικα πραγματα γιατι επηρεαζει την πηξιδα και το βαρομετρο. Δηλαδη αν εχω το αμαξι κοντα ποσο μαρκια πρπει να παω? Και το αλλο ειναι οτι δεν δειχνει την μπαταρια του drone στο χειριστιριο αλλα ενταξει βαζεις ενα χρονομετρο σε αυτο. Στο υψομετρο δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει οριο. αφου λεει οτι εχει εμβελεια 1000 μετρα το ιδιο δεν ισχυη και στο υψομετρο? Βλεπω κατι βιντεακια που στα καλα καθουμενα πεφτει το drone , αυτο με προβληματιζει γιατι να γινετε? ειναι πολλα τα 1000 μετρα, ακόμα και για καλύτερο πετουμενο. Ξερεις οτι δε μπορεις καν να το δεις και για να το χειριστεις θελει καλο συστημα fpv... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα σημερα αυτο http://www.ebay.com/itm/JJRC-H5P-RC-Quadcopter-Drone-2-4G-4CH-6-Axis-with-2MP-HD-Camera-LED-Light-Black-/282102427899? αλλα συνδεσα την μπαταρια και δε βλεπω να αναβει Θελει καποιο calibration ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα σημερα αυτο http://www.ebay.com/itm/JJRC-H5P-RC-Quadcopter-Drone-2-4G-4CH-6-Axis-with-2MP-HD-Camera-LED-Light-Black-/282102427899? αλλα συνδεσα την μπαταρια και δε βλεπω να αναβει Θελει καποιο calibration ? δεν αναβει τι ενοεις? το φορτισες και δεν δουλευει? αυτο δεν νομιζω να θελει καλιμπραρισμα γιατι ειναι φθηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φορτισα την μπαταρια (πιστευω) την βαζω και δεν αναβει τιποτα δεν κουνιεται τιποτα Μονο το τηλεκοντρολ αναβει Η εχει προβλημα η μπαταρια ή κατι αλλο Οπως φαινεται στο 0,33 με το που το βαζω να φορτισει αναβει στιγμιαια το κοκκινο φως και αμεσως σβηνει Υποτιθεται σβηνει οταν φορτισει πληρως Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα κανει το αντιθετο. μολις φορτισει στο φουλ τοτε αναβει αυτο το κοκκινο λαμπακι. οταν ανοιγεις το διακοπτη power on του drone δεν αναβει καπιο λαμπακι του drone? μηπως πρπει να κανει πανω κατω το αιστερο stick για να οπλισουν τα μοτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα κανει το αντιθετο. μολις φορτισει στο φουλ τοτε αναβει αυτο το κοκκινο λαμπακι. οταν ανοιγεις το διακοπτη power on του drone δεν αναβει καπιο λαμπακι του drone? μηπως πρπει να κανει πανω κατω το αιστερο stick για να οπλισουν τα μοτερ? Όχι δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Το έκανα πάνω κάτω αλλά τίποτα. Φαίνεται σα να μην παίρνει καθόλου ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 σαν πρώτη εικόνα δειχνει να εχει προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω αν η μπαταρια ειναι οκ ? Πιστευω οτι δε φορτιζει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 με ενα βολτομετρο ή πολυμετρο την τσεκάρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς απο ρύθμισεις του T2d της Tarot. Εχω την hero 2 ενω κανονικά θέλει μεταγενέστερη gopro και μου εχει βγάλει το λάδι να την ισορροπήσω. Εχω βάλει ενα 2ευρο απο πίσω πλευρά για αντίβαρο αλλά και πάλι λόγο αυξημένου βάρους (35grams) θέλει να ανεβάσω κάπου τιμές. Τι να πειράξω? Τα gains δεν φαίνεται να βοηθάνε ιδιαίτερα. Δεν εχω δοκιμάσει τo motor power στο tilt και στο roll. https://flic.kr/p/M41xDV https://flic.kr/p/LdRmvG Επίσης θέλω να την βάλω να σημαδεύει κάποιες μοίρες προς τα κάτω, που προσθέτω τις μοίρες αυτές??? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2016 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι όσο το δυνατόν μέχρι τα 200 euro με αγορά από κάποιο ιντερνετικό μαγαζί από ελλάδα. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν σταθερότερο και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη συμπεριφορά στην πτήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι όσο το δυνατόν μέχρι τα 200 euro με αγορά από κάποιο ιντερνετικό μαγαζί από ελλάδα. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν σταθερότερο και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη συμπεριφορά στην πτήση http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_202830.html?wid=21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα