Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οταν πετας γρηγορα εχεις και μεγαλυτερη καταναλωση αρα λιγοτερο χρονο πτησης

ενα φ450 που εφτιαξα για ενα γνωστο μου μπορω να πω οτι αντεχει στις ανωμαλες προσγειωσεις μονο προπελες χαλαει

αλλα εχει παθει πλακα με το ποσο σταθερο ειναι και με τους αυτοματισμους

toyotats

αν εχει η ευρωπαικη αποθηκη ειναι το τελειο,απλα κοιτα να εχουν καποια βασικα ανταλλακτικα που μπορει να χρειαστεις...εξτρα μπαταρια, καμμια προπελα .....

Για το Χ380  υπαρχουν ανταλακτικα οπως μπαταρια,μοτερ και ελικες, αν και μπορεις να βαλεις και ελικες  απο phantom!

Το FreeX  παιρνει τροποποιηση και μπορει να δεχτει μεγαλυτερη μπαταρια οπως αυτη του X380!

Λες αν παρω το x380 να το βαρεθω   επειδη ειναι πιο αργο απο το αλλο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω επειδη τραβαω βιντεο δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα

εαν η ταχυτητα ειναι αυτο που σε ενδιαφερει (πρεπει να ειναι ελαφρυ) ξεχνα το βιντεο απλα να εχει μια καμερα να βλεπεις που πας

κανονικα τα τριμμερ δεν πρεπει να χρειαστουν καθολου

στα αεροπλανα εχουν χρηση κυριως

εγω δεν τα εχω πειραξει  για drone ποτε γιατι τη δουλεια αυτη τη κανει ο fcontroller

εχω 2 ΤΒS discovery το ενα ειναι για βιντεο και ακτινα δρασης 10χιλ

το αλλο για πειραματισμους  σε νεα υλικα και μια ιδιοκατασκευη   noname  για μια ελαφρια κατασκευη αντοχης για να αυξησω την ωρα πτησης   

εχω υλικα πχ για ενα συστημα f450 (οι βασεις και τα μπrατσα υπαρχουν καινουργια) 900kv v2 moter, 30a esc και κανα κιλο

ελικες graupner και υλικα για gimbal  για να στηθει ενα πολυ καλο  μουλτικοπτερο

σε λιγεσ μερες μαλλον θα μαζεψω να δω και τι αλλο ειναι να τα βαλω σε αγγελια

αν νομιζεις οτι σε ενδιαφερει κατι η θελεις να ρωτησεις στειλε ενα pm

Βλεπω καπιοα drone που εχουν εμβελεια 1000 μετρα. Δηλαδη αν ξεπερασω τα 1000 μετρα σε υψος τι θα γινει; Καπιος μου ειπε οτι δεν εχει οριο στο υψος και ανεβαινει οσο εχει μπαταρια. Ισχυη κατι τετιο;

η τηλεκατευθυνση και ο δεκτης εχουν θεματα οταν ανεβαινεις τελειως 

καθετα αναλογα με τη συχνοτητα που δουλευουν και πως ειναι τοποθετημενες οι κεραιες του δεκτη

εγω προτιμω να το εχω σε μια αποσταση 500 με 600 μετρα και μετα να ανεβαινω πολυ ψηλοτερα

Ψάχνω για ένα drone σε τιμή έως 100 ευρώ για να ξεκινήσω ερασιτεχνικές πτήσεις και λήψεις.Έχω βρει Link.png Site: αυτό . Θα ήθελα και κάποιες προτάσεις παραπάνω από εσάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου αρέσει. :)

Μεγάλο quad με brushed motors είναι συνδυασμός αποτυχίας.

Επίσης μη φανταστείς πως θα εχει κανά τρελό range. Στα 100 μέτρα περίπου και αν είσαι τυχερός, πιο μακριά θα πέφτει.

Πάρε το μικρότερο X5c, που είναι πιο αλεξίσφαιρο σε πτώσεις +2 μπαταρίες + 2 ζευγάρια έλικες και όταν το μάθεις το ξανασυζητάμε.

Εδω είναι οι πρώτες μου πτήσεις με ενα αντίστοιχα μεγάλο syma, το οποίο αν και δεν πετούσε άσχημα, παροπλίστικε γιατί έτριβε τα γρανάζια απο τα μοτεράκια.

Κάθε μότορ assembly ήθελε ~8 ευρό και γραναζάκι σκέτο δεν έβρισκες...  

Επεξ/σία από yiannis_1

Γιαννη τα γραναζακια απο το x5c/x5sw δε σου ταιριαζαν; (και εμενα το x5sw που ειχα τα ετρωγε και ειχ απαρει μπολικα spare μαζι με ελικες)

Όχι είχε τα δικά του το χ6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...