toyotats Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 οταν πετας γρηγορα εχεις και μεγαλυτερη καταναλωση αρα λιγοτερο χρονο πτησης ενα φ450 που εφτιαξα για ενα γνωστο μου μπορω να πω οτι αντεχει στις ανωμαλες προσγειωσεις μονο προπελες χαλαει αλλα εχει παθει πλακα με το ποσο σταθερο ειναι και με τους αυτοματισμους toyotats αν εχει η ευρωπαικη αποθηκη ειναι το τελειο,απλα κοιτα να εχουν καποια βασικα ανταλλακτικα που μπορει να χρειαστεις...εξτρα μπαταρια, καμμια προπελα ..... Για το Χ380 υπαρχουν ανταλακτικα οπως μπαταρια,μοτερ και ελικες, αν και μπορεις να βαλεις και ελικες απο phantom! Το FreeX παιρνει τροποποιηση και μπορει να δεχτει μεγαλυτερη μπαταρια οπως αυτη του X380! Λες αν παρω το x380 να το βαρεθω επειδη ειναι πιο αργο απο το αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγω επειδη τραβαω βιντεο δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα εαν η ταχυτητα ειναι αυτο που σε ενδιαφερει (πρεπει να ειναι ελαφρυ) ξεχνα το βιντεο απλα να εχει μια καμερα να βλεπεις που πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αμα θες ταχυτητα φτιαξε ενα 250αρι racer να το ευχαριστηθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 τα trimmer σε τι ακριβως χρησιμεύουν? την ωρα μου το σηκωνεις σε πια κατευθυνση θα γερνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 κανονικα τα τριμμερ δεν πρεπει να χρειαστουν καθολου στα αεροπλανα εχουν χρηση κυριως εγω δεν τα εχω πειραξει για drone ποτε γιατι τη δουλεια αυτη τη κανει ο fcontroller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 kostasbm με τι drone πετας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εχω 2 ΤΒS discovery το ενα ειναι για βιντεο και ακτινα δρασης 10χιλ το αλλο για πειραματισμους σε νεα υλικα και μια ιδιοκατασκευη noname για μια ελαφρια κατασκευη αντοχης για να αυξησω την ωρα πτησης εχω υλικα πχ για ενα συστημα f450 (οι βασεις και τα μπrατσα υπαρχουν καινουργια) 900kv v2 moter, 30a esc και κανα κιλο ελικες graupner και υλικα για gimbal για να στηθει ενα πολυ καλο μουλτικοπτερο σε λιγεσ μερες μαλλον θα μαζεψω να δω και τι αλλο ειναι να τα βαλω σε αγγελια αν νομιζεις οτι σε ενδιαφερει κατι η θελεις να ρωτησεις στειλε ενα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Βλεπω καπιοα drone που εχουν εμβελεια 1000 μετρα. Δηλαδη αν ξεπερασω τα 1000 μετρα σε υψος τι θα γινει; Καπιος μου ειπε οτι δεν εχει οριο στο υψος και ανεβαινει οσο εχει μπαταρια. Ισχυη κατι τετιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 η τηλεκατευθυνση και ο δεκτης εχουν θεματα οταν ανεβαινεις τελειως καθετα αναλογα με τη συχνοτητα που δουλευουν και πως ειναι τοποθετημενες οι κεραιες του δεκτη εγω προτιμω να το εχω σε μια αποσταση 500 με 600 μετρα και μετα να ανεβαινω πολυ ψηλοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω για ένα drone σε τιμή έως 100 ευρώ για να ξεκινήσω ερασιτεχνικές πτήσεις και λήψεις.Έχω βρει Site: αυτό . Θα ήθελα και κάποιες προτάσεις παραπάνω από εσάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν μου αρέσει. Μεγάλο quad με brushed motors είναι συνδυασμός αποτυχίας. Επίσης μη φανταστείς πως θα εχει κανά τρελό range. Στα 100 μέτρα περίπου και αν είσαι τυχερός, πιο μακριά θα πέφτει. Πάρε το μικρότερο X5c, που είναι πιο αλεξίσφαιρο σε πτώσεις +2 μπαταρίες + 2 ζευγάρια έλικες και όταν το μάθεις το ξανασυζητάμε. Εδω είναι οι πρώτες μου πτήσεις με ενα αντίστοιχα μεγάλο syma, το οποίο αν και δεν πετούσε άσχημα, παροπλίστικε γιατί έτριβε τα γρανάζια απο τα μοτεράκια. Κάθε μότορ assembly ήθελε ~8 ευρό και γραναζάκι σκέτο δεν έβρισκες... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Γιαννη τα γραναζακια απο το x5c/x5sw δε σου ταιριαζαν; (και εμενα το x5sw που ειχα τα ετρωγε και ειχ απαρει μπολικα spare μαζι με ελικες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Γιαννη τα γραναζακια απο το x5c/x5sw δε σου ταιριαζαν; (και εμενα το x5sw που ειχα τα ετρωγε και ειχ απαρει μπολικα spare μαζι με ελικες) Όχι είχε τα δικά του το χ6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 στα brushed πως καταλαβαινεις οτι αρχιζουν και χαλανε τα motors? εμενα μετα απο καμια 30 πτησης κανουν πιο πολυ θορυβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα ελιωναν τα gears, ανα 10 πτησεις (2-3 μπαταρίες ανα πτηση)... μετα απο καμια 15-20 πτησεις το ειχα βαρεθεί το syma και πήγα σε f550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα