toyotats Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν μηχανες που δεν εχουν ευρυγωνιο....απλα θελουν την αναλογη βαση εγκυκλοπαιδικα και μονο τι ποσο εχεις κατα νου να ξοδεψεις??? εχεις κατι κατα νου....εχεις δει κατι να σου αρεσει???? πχ κατι τετοιο ωραιο ειναι αυτο αλλα δεν ξερω ποσο πιο φτηνα θα μου στοιχηση. Απο τα δυο παραπανω μοντελα που εγραψα πιο λες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε dpi φορουμ θα μπορουσες να παρεις απαντησεις σχετικα με τη φωτογραφια που τραβαει ενα phantom2 h 3 εγω χρησιμοποιω action μηχανες για βιντεο για φωτο ελαχιστα νομιζω οτι το 3 κανει για τη χρηση που θελεις αλλα 600 περιπου για καινουργιο μεταχειρισμενο μπορει στα 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραιο ειναι αυτο αλλα δεν ξερω ποσο πιο φτηνα θα μου στοιχηση. Απο τα δυο παραπανω μοντελα που εγραψα πιο λες εσυ? https://youtu.be/FAqDcbys_PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ωραιο ειναι αυτο αλλα δεν ξερω ποσο πιο φτηνα θα μου στοιχηση. Απο τα δυο παραπανω μοντελα που εγραψα πιο λες εσυ? ενα θεμα που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι το τελωνειο γιατι τα στελνουν με κουριερ αποτι βλεπω αν σταματησουν τελωνειο το κοστος ανεβαινει .....δεν ξερω ποσο αλλα την εχουν πατησει πολλοι σα μηχανακια φαινονται να κανουν τα ιδια..τουλαχιστον ετσι λενε με το δευτερο να εχει περισσοτερο χρονο πτησης κανε μια ερωτηση πως τα στελνουν γιατι το κοστος θα ανεβει αν σταματησει τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ενα θεμα που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι το τελωνειο γιατι τα στελνουν με κουριερ αποτι βλεπω αν σταματησουν τελωνειο το κοστος ανεβαινει .....δεν ξερω ποσο αλλα την εχουν πατησει πολλοι σα μηχανακια φαινονται να κανουν τα ιδια..τουλαχιστον ετσι λενε με το δευτερο να εχει περισσοτερο χρονο πτησης κανε μια ερωτηση πως τα στελνουν γιατι το κοστος θα ανεβει αν σταματησει τελωνειο οι τιμές είναι ίδιες με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Dji και στην Ελλάδα αν πάρεις απο επίσημο συνεργαζόμενο έμπορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ενα θεμα που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι το τελωνειο γιατι τα στελνουν με κουριερ αποτι βλεπω αν σταματησουν τελωνειο το κοστος ανεβαινει .....δεν ξερω ποσο αλλα την εχουν πατησει πολλοι σα μηχανακια φαινονται να κανουν τα ιδια..τουλαχιστον ετσι λενε με το δευτερο να εχει περισσοτερο χρονο πτησης κανε μια ερωτηση πως τα στελνουν γιατι το κοστος θα ανεβει αν σταματησει τελωνειο το καλο που εχουν ειναι οτι ειναι διαθεσιμα απο την ευρωπαικη αποθηκη τους και ετσι δεν θα εχω θεμα με τελωνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μιλαω για τα dji στον toyotats αλλα για 2 αλλα που ρωτησε η dji εχει ιδιες τιμες αλλα οταν εκαναν προσφορες εξω εδω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν μιλαω για τα dji στον toyotats αλλα για 2 αλλα που ρωτησε η dji εχει ιδιες τιμες αλλα οταν εκαναν προσφορες εξω εδω τιποτα ναι συγνώμη, μετά το είδα.Τώρα πάντως οι τιμές είναι ίδιες και στις προσφορές. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2016 από syma x5c-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 τι ειναι αυτο φιλος? τα dji ειναι πανακριβα και οι τιμες απλησιαστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 τι ειναι αυτο φιλος?τα dji ειναι πανακριβα και οι τιμες απλησιαστες. αυτο ειναι βιντεακι που δείχνει πως χρησιμοποιουν τα phantom για να φτιάχνουν 3d μοντέλα και να μετρούν αποστάσεις.Νόμιζα πως το ήθελες για συγκεκριμμένη χρήση για φωτογραφίες οικοπέδψν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα για να φτιαξω μονος μου ενα drone δεν θα πρπει να εχω αριστη γνωση ηλεκτρονικων νομιζω πως δεν θανε ευκολο. Δεν θα το ελεγα ιδιαίτερα δύσκολο. Μονο να καταφέρεις το θέμα των κολησεων με καλάι. Τιποτα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι αυτο με τα ροδακια , αλλες φορες πεταει μια χαρα , αλλες μπορει να σβησουν ξαφνικα τα μοτερ ή να μην στριβη απο μια συγκεκριμενη κατευθηνση! με μια ερευνα αγορας ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα αλλα δεν ξερω πιο να αγορασω.Τα 2 drones ειναι αυτα¨. 1ο http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_202830.html?wid=21 2o http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_345675.html?wid=21 το x380 μ'αρεσει περισοττερο εμφανισιακα καθως εχει 25 λεπτα πτηση και εχει και λειτουργεια auto landing. To FreeX εχει λιγο πιο γρηγορα μοτερ ειναι πιο γρηγορο στο πεταγμα και ερχεται με δικο του gimbal. χρονο πτησης εχει 15 λεπτα και δεν εχει auto landing mode. τι λετε παιδια εσεις τι θα κανατε? Όποιο και να πάρεις σε σχέση με αυτό που πετάς τώρα θα σου φανεί διαστημόπλοιο. Το xk detect χωρίς να είναι καμιά υπερμάρκα είναι πιο επώνυμο και σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετή ώρα χαλαρής και ασφαλής διασκέδασης. Το άλλο που του έριξα μια ματιά μέσα από το review του quadcopter 101 μου φάνηκε πιο γκαζιάρικο και παιχνιδιάρικο αλλά θέλει χέρια και γνώσεις γιατί να μην το κλαίς. Τα 330άρια με brushless motor (διάσταση DJI phantom) είναι αρκετά βαριά να ξέρεις (μισό κιλό και) και όταν πέφτουν το πορτοφόλι πονάει. Άμα πέσουν σε κάναν άνθρωπο δε, κάνει ζημιά επίσης και μπορεί να φας και καμιά μήνυση, σε αντίθεση με αυτό που έχεις τώρα που θα ακούσεις απλά καμιά χριστοπαναγ.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2016 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιο και να πάρεις σε σχέση με αυτό που πετάς τώρα θα σου φανεί διαστημόπλοιο. Το xk detect χωρίς να είναι καμιά υπερμάρκα είναι πιο επώνυμο και σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετή ώρα χαλαρής και ασφαλής διασκέδασης. Το άλλο που του έριξα μια ματιά μέσα από το review του quadcopter 101 μου φάνηκε πιο γκαζιάρικο και παιχνιδιάρικο αλλά θέλει χέρια και γνώσεις γιατί να μην το κλαίς. Τα 330άρια με brushless motor (διάσταση DJI phantom) είναι αρκετά βαριά να ξέρεις (μισό κιλό και) και όταν πέφτουν το πορτοφόλι πονάει. Άμα πέσουν σε κάναν άνθρωπο δε, κάνει ζημιά επίσης και μπορεί να φας και καμιά μήνυση, σε αντίθεση με αυτό που έχεις τώρα που θα ακούσεις απλά καμιά χριστοπαναγ.. μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες...! Παντα ισχυει κάτι τετοιο... Ζημια βεβαια κανεις και με το syma οποτε μακαρι να μη φτασεις ποτε σε τετοιο σταδιο... Κατ εμε παντως τα toygrade και ημι-toygrade δεν εχουν νοημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyotats Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιο και να πάρεις σε σχέση με αυτό που πετάς τώρα θα σου φανεί διαστημόπλοιο. Το xk detect χωρίς να είναι καμιά υπερμάρκα είναι πιο επώνυμο και σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετή ώρα χαλαρής και ασφαλής διασκέδασης. Το άλλο που του έριξα μια ματιά μέσα από το review του quadcopter 101 μου φάνηκε πιο γκαζιάρικο και παιχνιδιάρικο αλλά θέλει χέρια και γνώσεις γιατί να μην το κλαίς. Τα 330άρια με brushless motor (διάσταση DJI phantom) είναι αρκετά βαριά να ξέρεις (μισό κιλό και) και όταν πέφτουν το πορτοφόλι πονάει. Άμα πέσουν σε κάναν άνθρωπο δε, κάνει ζημιά επίσης και μπορεί να φας και καμιά μήνυση, σε αντίθεση με αυτό που έχεις τώρα που θα ακούσεις απλά καμιά χριστοπαναγ.. καλα αυτο ενοειτε οτι αν πεσει θα διαληθει αφου ειναι στην κατηγορια των μεγαλων και εχει βαρος. εαν την κανω την αγορα η πτηση θα γινετε μονο σε γηπεδα αεοδρομια και ανοιχτους χωρους. τωρα αυτο το πιο γρηγορο λετε να εχει τοσο μεγαλη διαφορα στα γκαζια και να το βαρεθω το x380 επειδη ειναι αργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 οταν πετας γρηγορα εχεις και μεγαλυτερη καταναλωση αρα λιγοτερο χρονο πτησης ενα φ450 που εφτιαξα για ενα γνωστο μου μπορω να πω οτι αντεχει στις ανωμαλες προσγειωσεις μονο προπελες χαλαει αλλα εχει παθει πλακα με το ποσο σταθερο ειναι και με τους αυτοματισμους toyotats αν εχει η ευρωπαικη αποθηκη ειναι το τελειο,απλα κοιτα να εχουν καποια βασικα ανταλλακτικα που μπορει να χρειαστεις...εξτρα μπαταρια, καμμια προπελα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα