giorgos1966 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλημέρα.Το βρήκα σκέτο στη Κρήτη από ΜΑΓΑΖΙ κ το παράγγειλα.Πάντως δεν ακούει τίποτα από την Τ/Κ αλλά ούτε μέσω προγράμματος για εναλλαγή gps,atti κτλ.Μήπως φίλε θυμάσαι αυτό που λες για την επιδιόρθωση του pmu;
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν αφορά διόρθωση του pmu αλλα του flight controller. Θυμάμαι η επισκευή ενέπλεκε πολυ ισχυρή πίεση του. Εκει δεν το έβλεπε ουτε ο υπολογιστής ενώ είχε κανονικα ρεύμα. Αν το googλάτρεις ίσως βρεις κατι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2016 από paylidis
giorgos1966 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δεν αφορά διόρθωση του pmu αλλα του flight controller. Θυμάμαι η επισκευή ενέπλεκε πολυ ισχυρή πίεση του. Εκει δεν το έβλεπε ουτε ο υπολογιστής ενώ είχε κανονικα ρεύμα. Αν το googλάτρεις ίσως βρεις κατι. Θα βαλω το καινουργιο PMU οταν ερθει και μακαρι να μην εχει παθει κατι και ο naza και μπω και σε αλλες περιπετειες...
k30taas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 παιδια θελω να παρω ενα τετρακοπτερο καλουτσικο για τον γιο μου γυρω στα 100 €, τι προτεινετε?
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν θες toygrade δες καποιο απο τα μοντέλα της syma, ειναι αρκετα αξιοπιστα και αξιοπρεπη
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για αρχη αξιζει να παρει κανεις κατι τετοιο μεχρι 50-60ε? http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_328232.html
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ενταξει γενικα ισχύει ο κανονας οτι δινεις παίρνεις αλλα για να δεις αν σε ενδιαφερει το σπορ ειναι καλά αυτα στο budget 50-100€. Εαν σου αρέσει στο μηνα πανω θα θες καλυτερο... 1
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ενταξει γενικα ισχύει ο κανονας οτι δινεις παίρνεις αλλα για να δεις αν σε ενδιαφερει το σπορ ειναι καλά αυτα στο budget 50-100€. Εαν σου αρέσει στο μηνα πανω θα θες καλυτερο... Γυρω στα 50-60ε εχετε να προτεινεται κατι αλλο ? αυτο πχ βλεπω εχει 60μ εμβελεια Πρεπει να δω κατι με 100μ?
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γυρω στα 50-60ε εχετε να προτεινεται κατι αλλο ? αυτο πχ βλεπω εχει 60μ εμβελεια Πρεπει να δω κατι με 100μ? κοιταξε, αυτο πιο πολυ ειναι ψυχολογικό. Εαν ανεβασεις τόσο μικρο quad στα 100 μετρα: α) δε θα το βλέπεις β) θα το παρασύρει ο αερας που επικρατει ψηλότερα γ) θα το χάσεις. Εαν το χειριστείς παλι διαγώνια στα 100 μετρα παλι δε θα το βλέπεις και υπαρχει μεγαλη προοπτική να το χάσεις... Με αυτη τη σειρά και με απόλυτη σιγουρια, θα γίνουν οσα σου λεω. Οποτε πάρε ένα που να σε ικανοποιουν τα χαρ/κα του, να πηγαίνεις μεχρι 20-30 μετρα υψος να μαθεις και να χαρεις και όλα ομορφα Εδω εγω το κτήνος το F550 δε το εχω ανεβασει πανω απο 50-60 μετρα...!! 1
kostasbm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 γιατι βρε δεν εχεις fpv camera???? adi32 παρε αυτο που σου προτεινουν και μη βιαζεσαι για αποστασεις .... κοντα και συνετα στην αρχη 1
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Να προτιμησω καποιο με wifi camera με συνδεση κινητου? Αν εχετε να προτεινεται καποιο με ικανοποιητικη camera ευχαριστως
letom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Για πρώτο drone εγώ λέω άσε τις κάμερες. Το τελευταίο που θα σε απασχολήσει θα είναι να τραβάς πλάνα. Τον πρώτο καιρό το μόνο που θα προσπαθείς είναι να μην χάσεις ή σπάσεις το drone. Το επόμενο διάστημα θα ψάχνεσαι πως να το προσγειώνεις ομαλά και κοντά στο σημείο που θες. Και το περισσότερο χρόνο θα τον φας προσπαθώντας να μάθεις να το πετάς και κυρίως να το στρίβεις (ακούγεται απλό αλλά είναι το πιο δύσκολο). Μάθε τα αυτά καλά και μετά πάρε ένα με γαμάτη κάμερα να γουστάρεις. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2016 από letom
kostasbm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 κοιτα τα syma κοιτα τι εχει το καθενα απο αξεσουαρ,,... εχει διαφορα μοντελα..εγω θα προτιμουσα κατι με τηλεκατευθυνση και οχι διαχειρηση με κινητα και ταμπλετ
kont Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Aυτο λεει κατι; ετσι για χαζολογημα το θελω...http://www.banggood.com/JJRC-H31-Waterproof-Headless-Mode-One-Key-Return-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-1061578.html Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2016 από kont
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 γιατι βρε δεν εχεις fpv camera???? adi32 παρε αυτο που σου προτεινουν και μη βιαζεσαι για αποστασεις .... κοντα και συνετα στην αρχη εχω! και gps tracker εχω επισης, αλλα το φοβαμαι, ασε πολλα εχουν δει τα ματια μου... Επισης δεν εχω απολυτη εμπιστοσύνη στην Τ/Κ μου δεν την εχω δοκιμάσει οπως ακριβως θέλω για να δω το range της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα