Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ενα fpv 260 (που προςωπικα Το θεωρώ αλυσοπρίονο). Γιατι;

ωραίο φαίνεται!

τι fpv χρησιμοποιεις? εχεις και goggles?

η μπαταρια ποσο διαρκει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραίο φαίνεται!

η μπαταρια ποσο διαρκει?

5.8 ghz 200 mw. δε το χρησιμοποιώ σαν racer μεσα σε δαση κλπ, πιο πολύ το εχω για τη φορητοτητα του.

Η μπαταρια (2700) βγαζει 15-17' περιπου. goggles δε χρησιμοποιώ με ζαλιζουν...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51633__DJI_Naza_M_V2_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51632__DJI_Naza_M_Lite_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

πιστευω οτι οι τιμες τους ειναι ευκαιρια

παρηγγειλα ηδη μια v2 και ισως παω για μια lite

• Like 1
Δημοσ.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51633__DJI_Naza_M_V2_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51632__DJI_Naza_M_Lite_Multi_Rotor_Flight_Controller_GPS_Combo.html

πιστευω οτι οι τιμες τους ειναι ευκαιρια

παρηγγειλα ηδη μια v2 και ισως παω για μια lite

Καλημέρα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα μεταφορικά απο Hobbyking. Το παρήγγειλες μέσω international ή european warehouse?

Το κόστος των μεταφορικών πόσο ήταν ?? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ωραίο φαίνεται!

η μπαταρια ποσο διαρκει?

Ξεκίνησα μ' ένα QAV250 αλλά τώρα έχω παραγγείλει ένα Pegasus X 210 και θα φτιάξω ένα νέο build εξ' αρχής μιας και εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησα το FPV έχουν υπάρξει μεγάλες και σημαντικές βελτιώσεις σε moter, flight controlers κλπ.

Όσον αφορά για μπαταρία εδώ τα πράγματα διαφέρουν λίγο μιας και ασχολούμαι με το Racing FPV τουτέστιν μ' ενδιαφέρει η ταχύτητα με αποτέλεσμα να έχω μεγάλα μοτέρ που δουλεύουν σε μεγάλες ταχύτητες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα.

Μια 4σελι μπαταρία 1550mAh βγάζει δεν βγάζει 5-6 λεπτά...

Τώρα για γυαλιά η επιλογή Fat Shark Dominator V3 είναι μονόδρομος... Εννοείτε ότι μπορείς να πετάξεις και με γυαλιά με πολύ χαμηλότερο budget αλλά όπως σε όλα όσο βελτιώνεσαι ο εξοπλισμός βοηθάει πολύ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο 6μηνη και πτητική απραξία ενα βιντεάκι απο Χίο.

Και  ενα απο Μυτιλήνη.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα μεταφορικά απο Hobbyking. Το παρήγγειλες μέσω international ή european warehouse?

Το κόστος των μεταφορικών πόσο ήταν ?? 

Ευχαριστώ

δωρεαν μεταφορικα...τα συγκεκριμενα τα παρελαβα χτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα.Μετα απο μία ατυχια σε πτηση απο δικο μου λαθος(δεν υπολογισα το υψος) εριξα το tarot t810 που εχω σε ενα δεντρο...Στα πανω κλαδια.Απο το ζορισμα των μοτερ μαλλον εκαψε τα 4 απο τα 6 esc.Αυτα τα αντικατεστησα αλλα και παλι δεν ακουει τιποτα σε εντολες π.χ. gimbal,ηλεκτρικα ποδια,κλειδωμα δορυφορων κτλ.Μαλλον επαθε ζημια το PMU του naza γιατι μετρησα το servo και δεν δειχνει τιποτα.Το ερωτημα ειναι οτι το πρασινο λαμπακι αναβει ομως οποτε ρευμα περναει.Φτιαχνεται η ειναι off;

ox0k6gFGpiKJp7G2ladP6kc2PGnBiKnohooPP9gm

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι σίγουρος οτι τα κοντρόλερ σου ειναι οκ; Εγω εκει θα επέμενα. Δεν εχω ξανακούσει να καίγεται pmu. Σαν κατασκευή δεν ειναι κατι εξωπραγματικό, ενα bec ειναι απλα ειναι της dji καλυτερα ωστοσο να πάρεις ενα καινουργιο εαν όντως εστιάσεις εκει το πρόβλημα.

Είχα διαβάσει πρόσφατα επισης για ενα πρόβλημα που βγαζει η ναζα μέτα απο πτώσεις και επιδιορθώνεται ευκολα. Μηπως εχεις πεσει σε αυτη την περίπτωση;;; Επισης υπαρχει περίπτωση να εχει σπάσει και η ξερεις του Gps και ας μην το βλεπεις. Αποσυνδέσε το, βάλτο σε atti και δοκίμασε να δεις τι γινεται

Επεξ/σία από paylidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...