Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα 2 ubec ξεχωριστα γιατι το vtx τραβαει αρκετο ρευμα

ποιο application τρεχεις??  τι ηταν ναζα μ λιτε και την εκανες αναβαθμιση??

αν ναι πρεπει να εγκαταστησεις το application για ναζα v2

νομιζω πρεπει να χαμηλωσεις to gain ξεκινα με 110 110 100 130

1000αρια ειναι τα μοτερ?? με 10αρες εισαι??

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλυτερα 2 ubec ξεχωριστα γιατι το vtx τραβαει αρκετο ρευμα

ποιο application τρεχεις??  τι ηταν ναζα μ λιτε και την εκανες αναβαθμιση??

αν ναι πρεπει να εγκαταστησεις το application για ναζα v2

νομιζω πρεπει να χαμηλωσεις to gain ξεκινα με 110 110 100 130

1000αρια ειναι τα μοτερ?? με 10αρες εισαι??

Ωραια θα ψαξω να παρω κανα 2-3. 12V-3A ειναι καλα;; κανενα λινκ με δοκιμασμένα απο ελλαδα;

naza m lite ειναι και παραμενει, δε καταφερα να την αναβαθμισω, πρεπει να το εχουν κλειδώσει.. 

Ναι τα μοτερ ειναι 1000αρια και οι προπελες 1038... Το spin που κανει στο τελος με προβλημάτισε πιο πολυ παντως παρα το τρεμουλο...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

https://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=8d57c430ef372dc235c6f74b6d64e68b&keyword=ubec

εκανες calibration στα μοτερ??

νομιζω οτι ακομα γινεται η αναβαθμιση στο naza lite  

xχαμηλωσε τα gain και βλεπεις σιγα σιγα

Δημοσ.

αυτο θα κανω, ξεκινάω παιζοντας με το Gain και βλεπουμε. Calibration στα esc εκανα (στο καθε ενα μονο του πανω στο receiver).

Για την αναβαθμιση το προσπαθησα και δε το καταφερα και μετα ειδα οτι εγραφαν οι αγαπητοι ρωσοι φίλοι στο site τους οτι πλεον δε γινεται..

Δημοσ.

οποιος εχει ναζα controller και τρεχει το assistant  με windows 10 να πορσεξει γιατι μετα την αναβαθμιση των windows τη τελευταια

καπου κολλαει και δε βλεπει ton FC

εβγαλα ξαναεβαλα τους drivers αλλα τιποτα

με windows 7 ολα μια χαρα

Δημοσ.

καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2  drones 

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_328232.html?wid=3

http://www.banggood.com/JJRC-H5P-2_4G-4CH-6Axis-CF-Mode-RC-Quadcopter-With-2MP-HD-Camera-RTF-p-989596.html

τι γνωμη εχετε; να πω οτι ειμαι ασχετως  και λεω να κανω την αρχη με κατι οικονομικο ωστε να εξικοιωθω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Θέλω να μου προτείνετε ένα σχετικά φθηνό drone (με όριο μέχρι 120-150€) ώστε να κουμπωνω πάνω την go pro μου για μερικές εναέριες ληψεις,αρκει να είναι σχετικά αξιόπιστο,με αυτονομία 4-5 λεπτακια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή από ελλαδα ή εξωτερικό.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Θα εμπιστευτείς την GoPro σου που εχει 200-300-400€ σε ενα παιχνίδι (γιατι σε αυτα τε λεφτά αναγκαστικά θα ειναι toy grade) των 120€; Για μενα ανέβα λιγο και φτιάξε κατι οικονομικό. Στα 260 περιπου βγαίνει κατι αξιοπρεπές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες ε; Ναι δίκιο έχεις άσε μην γίνει τίποτα στην go pro και τρελάθω μετά

Στα 260 τι μου προτεινεις;

Δώσε μου ένα starter pack,με τι να ξεκινήσω; Ειμαι αρχάριος στα drone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως εχει κανονισει την αλλη εβδομαδα να παει να το παρει.Θα σας ενημερωσω ομως για τα αποτελεσματα των πτησεων αν και φοβαμαι δεν θα ειναι πολλες.

Μετα απο περιπου 10 ημερες κατοχης του συγκεκριμενου drone ας γραψω αυτα που ειδα εγω και μου ειπε ο γιος μου.Στην αρχη ηθελε ενα firmware update το οποιο  εγινε απροβληματιστα.H μπαταρια φορτιζει σε περιπου μιση ωρα με φορτιστη κινητου 1Α και διαρκει περιπου 8 λεπτα.

Στην πρωτη πτηση και με αυτα που ειχα διαβασει στο amazon οτι χανει την συνδεση και αρχιζει και ανηφοριζει,  το εδεσα με μια ψιλη πετονια ψαρεματος και του ειπα να το πεταει με αυτη τις πρωτες 5 πτησεις μιας και η εμβελεια του ειναι μικρη γυρω στα 15-20 μετρα.Οι φωτογραφιες που βγαζει δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Επισης δεν εχει υπαρξει αποσυνδεση εως τωρα απο οτι μου εχει πει.

Επειδη ειναι μικρο αν εχεις μεγαλο σπιτι μπορεις ανετα να το χειριζεσαι και σε εσωτερικο χωρο.Αν εχεις ομως γατα(ες) θελει προσοχη γιατι αν το πετας κοντα τους τις κανει εξω φρενων και του επιτιθενται. :-D

Μια καλη αγορα για τα λεφτα του εως τωρα, θα του εβαζα 8/10 λογω εμβελειας.
Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

για ξεκινημα καλο ειναι ...μεσα στο σπιτι μονο κανα τραυματισμο να φοβασαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες ε; Ναι δίκιο έχεις άσε μην γίνει τίποτα στην go pro και τρελάθω μετά

Στα 260 τι μου προτεινεις;

Δώσε μου ένα starter pack,με τι να ξεκινήσω; Ειμαι αρχάριος στα drone.

Παίζεις ανετα με ενα f330 ή f450, χιλιάρα μοτέρ και 20αρια ή 30αρια esc. Παιρνεις και μια ναζα με Gps απο εξωτερικό, μια μπαταρία καμία 3000-4000 mah 3s, το φορτιστή της κανένα δεκάρι-δεκαπενταρι και ενα σετ τγλεκατευθυνσης fs-i6.

Ειναι πολυ εύκολη και η συναρμολόγηση του και το setup με την ναζα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Στελιο  μιας και ανεφερε ο Παυλιδις καποια πραγματα για ξεκινημα   και οντως ειναι πολυ καλα ....

εχω αρκετα απο αυτα  καινουργια  αλλα και ελαφρως μεταχειρισμενα 

σε περιπτωση που διαλεξεις αυτο το δρομο που θεωρω ειναι και ο ποιο σωστος ..επικοινωνησε με ενα pm η εδω

καμμια υποχρεωση καμμια δεσμευση ..........μπορω αν εχεις παρει τη ΝΑΖΑ+ gps + τηλεκατευθυνση να στο ετοιμασω αν εχεις

θεματα με κολλησεις κλπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε παιδιά οτιδήποτε χρειαστεί για να ξεκινήσω θα σας πω.

(Εν τ μεταξύ 4 άτομα μ έχετε στείλει pm για ανταλλακτικά και εξαρτήματα.οποτρ έχω πληθώρα επιλογών) :)

Από αθηνα είμαι αν κολλησω σε κάτι ή χρειαστω οτιδήποτε θα δείτε pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...