papars Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γιατί διαβάζω ότι σε πολλά έτοιμα δεν στέλνουν κάποιο CD; (όπως και στο παραπάνω link) Καταλαβαίνω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία στην αποστολή, αλλά το CD; Αυτό το CX-20 δείχνει πολύ καλό. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φτιάξω ένα για την εμπειρία. Μια απορία που έχω: Είναι όλοι οι τηλεχειρισμοί στους 2.4ghz;
kostasbm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 οι περισσοτερες.....αλλα εχουν και αλλες συχνοτητες αναλογα με τι αποστασεις θελεις να πιασεις ...εννοειται με τις αναλογες κεραιες
papars Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Με δεν γίνεται ο χαμός με τα wifi κλπ εκεί; Θυμάμαι τα αεροπλάνα που είχα παλαιότερα ήταν σε χαμηλότερες συχνότητες.
kostasbm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εχει και στους 850 - 910Mhz εγω σε αυτες πεταω τωρα αλλα με το αναλογο τιμημα και πρεπει να εχεις αναλογη τηλεκατευθυνση να παιρνει τη μοντουλα μετατροπης-υποβαθμισης συχνοτητας αν θα πετας μεσα στο σπιτι θα εχεις προβλημα με το wifi τα hot spots ειναι στους 5ghz κεραιες cosmote wind πεταω διπλα δεν εχω κατλαβει καποια παρεμβολη εδω πεταει τοσος κοσμος στους 2.4 και κατι ψιλα αυτο ειναι το τελευταιο που θα σε απασχλησει
skatopaido Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 καλημερα παιδια!αν δεν μπορειτε ,θα ηθελα μια προταση για quadcopter εως 250-300ε .ετοιμο ή custom κομματι-κομματι το θελω για drone fishing (300μ περιπου ) και την υπολοιπη ωρα αντε να βαλω την gopro πανω να βγαζω καμια φωτογραφια
MISKIN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να πάρω ένα drone για το γιο μου περίπου στα 30€. Και για αρχάριους που να μη σπάει εύκολα! Κοίταξα το x8 mini στο Banggood αλλά είναι out of stock. Διάβασα λίγο τις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη.
newsformobiles Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω ένα Cheerson CX-10 με το προστατευτικό από το banggood, με κουτί συσκευασίας και ανταλλακτικά....έχει φάει τόσες τούμπες! Αθάνατο....και φθηνό! Τώρα περιμένω ένα άλλο πιο μεγάλο, αφού μάθαμε σε αυτό.
MISKIN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είναι αρκετά μικρό, δεν υπάρχει κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος; Θα χαθεί εύκολα από έναν 9χρονο.
newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τώρα διάβαζα ότι και η Go Pro θα βγάλει δικό της drone! Μάλλον ζήλεψε την Xiaomi, αν και σαν εμφάνιση...δεν ξέρω!
kostasbm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 να δω σε τι χρηματα θα το βγαλει γιατι αν κρινω απο τις μηχανες αποκλειεται να εχει κατω απο 500
vasilis123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τώρα διάβαζα ότι και η Go Pro θα βγάλει δικό της drone! Μάλλον ζήλεψε την Xiaomi, αν και σαν εμφάνιση...δεν ξέρω! το ειχε πει πριν την xiaomi αν δεν κανω λαθος.
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Σκεφτομαι να παρω για τα παιδια ενα drone, μου το ζητανε καιρο τωρα.Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι η αντοχη στα χτυπηματα γιατι οπως καταλαβαινεται αν το χειριζονται παιδια θα εχουμε και ατυχηματα.Καμια προταση.
letom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τι ηλικία έχουν τα παιδιά? Σε ενδιαφέρει αγορά από Ελλάδα ή από έξω?
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τι ηλικία έχουν τα παιδιά? Σε ενδιαφέρει αγορά από Ελλάδα ή από έξω? Πιο πολυ ο μεγαλος θα το χειριζεται 13 ειναι και θα προτιμουσα απο εδω.Και ξεχασα να αναφερω οτι με καμερα θα ηταν καλυτερα, γυρω στα 200 ευρω εχω σκοπο να δωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα