Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί διαβάζω ότι σε πολλά έτοιμα δεν στέλνουν κάποιο CD;  (όπως και στο παραπάνω link)

Καταλαβαίνω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία στην αποστολή, αλλά το CD;

Αυτό το CX-20 δείχνει πολύ καλό.  Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φτιάξω ένα για την εμπειρία.

Μια απορία που έχω:  Είναι όλοι οι τηλεχειρισμοί στους 2.4ghz;

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι περισσοτερες.....αλλα εχουν και αλλες συχνοτητες αναλογα με τι αποστασεις θελεις να πιασεις ...εννοειται με τις αναλογες κεραιες

Δημοσ.

Με δεν γίνεται ο χαμός με τα wifi κλπ εκεί;

Θυμάμαι τα αεροπλάνα που είχα παλαιότερα ήταν σε χαμηλότερες συχνότητες.

Δημοσ.

εχει και στους 850 - 910Mhz   εγω σε αυτες πεταω τωρα αλλα με το αναλογο τιμημα και πρεπει να εχεις αναλογη τηλεκατευθυνση να παιρνει τη μοντουλα μετατροπης-υποβαθμισης συχνοτητας

αν θα πετας μεσα στο σπιτι θα εχεις προβλημα με το wifi τα hot spots ειναι στους 5ghz  κεραιες cosmote wind πεταω διπλα δεν εχω κατλαβει καποια παρεμβολη

εδω πεταει τοσος κοσμος στους 2.4 και κατι ψιλα αυτο ειναι το τελευταιο που θα σε απασχλησει

Δημοσ.

καλημερα παιδια!αν δεν μπορειτε ,θα ηθελα μια προταση για quadcopter εως 250-300ε .ετοιμο ή custom κομματι-κομματι 

το θελω για drone fishing (300μ περιπου ) και την υπολοιπη ωρα αντε να βαλω την gopro πανω να βγαζω καμια φωτογραφια 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να πάρω ένα drone για το γιο μου περίπου στα 30€. Και για αρχάριους που να μη σπάει εύκολα! Κοίταξα το x8 mini στο Banggood αλλά είναι out of stock. Διάβασα λίγο τις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Είναι αρκετά μικρό, δεν υπάρχει κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος; Θα χαθεί εύκολα από έναν 9χρονο.

Δημοσ.

να δω σε τι χρηματα θα το βγαλει γιατι αν κρινω απο τις μηχανες αποκλειεται να εχει κατω απο 500

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω για τα παιδια ενα drone, μου το ζητανε καιρο τωρα.Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι η αντοχη στα χτυπηματα γιατι οπως καταλαβαινεται αν το χειριζονται παιδια θα εχουμε και ατυχηματα.Καμια προταση.

Δημοσ.

Τι ηλικία έχουν τα παιδιά? Σε ενδιαφέρει αγορά από Ελλάδα ή από έξω?

Πιο πολυ ο μεγαλος θα το χειριζεται 13 ειναι και θα προτιμουσα απο εδω.Και ξεχασα να αναφερω οτι με καμερα θα ηταν καλυτερα, γυρω στα 200 ευρω εχω σκοπο να δωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...