Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πρώτη προσπάθεια δεν θέλω να ξεφύγω από τα 150 - 180 ευρώ.

Υποθέτω ότι το μεγαλύτερο κόστος είναι στο τηλεχειρισμό, που αν είναι κάτι της προκοπής μπορεί να μείνει και για επόμενο μοντέλο (όπως και τα moter)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σωστα...τα ηλεκτρονικα ειναι μια επενδυση

ητοι αγοραζοντας μια καλη(οχι κατα κανονα ακριβη) τηλεκατευθυνση και δεκτη μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε μελλοντικα μοντελλα

τα μοτερ στα ετοιματζιδικα πιθανον δεν θα τα χρησιμοποιησεις σε επομενο μοντελο  οπως και αλλα μερη

εγω δεν εχω παρει ετοιμο ποτε αλλα αρκετα μπαιδια εχουν εμπειρια στα ετοιματζιδικα ητοι τα εχουν δοκιμασει καιε χουν αποψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ετοιμο πηρα μονο μια φορα και ηταν και syma που θεωρητικά ειναι καλα toygrade αλλα στο μηνα ήθελα μεγαλύτερο... Δεν ειχε καν νοημα!!!

Κοιτα, βρισκεις frame απο 20-25€, 4 μοτερ με 15-20 το καθένα (60-80), speed controller με καμια 10-15€ το καθένα, εναν ΝΑΖΕ32 DOF10 με καμια 20-25€ και τηλεκατευθυνση βασική value for money παίζει στα 40-45€ απο εξωτερικο μαζι με το δέκτη της. Μετα σου λειπει μονο μια τρισελη μπαταρία (20-25€), φορτιστη (απο 15€), προπελες( 5-6€ οι τετραδα) και τιποτα ψιλολογια για κολλησεις κλπ 5-10€ και 2-3 απογευματα απο το χρονο σου να το φτιάξεις κατα πως πρεπει

Επεξ/σία από paylidis

Ρε εσυ φιλέ καλά τα λες αλλά δεν ξέρω είμαι άσχετος απο αυτά για το φτιαξω μονος μου και πέρα απο αυτό πως θα ταιριάξουν..αν υπάρχει κάποιος οδηγός ναι..απο ετοιμα εσύ ποιο προτηνεις;

οταν κανεις μια αναζητηση στο youtube εχουν βημα βημα συναρμολογησεις για οτι θελεις

μια αναζητηση στο google σου βγαζει απαντησεις 

σιγουρα ομως αν δεν το εχεις  στα κολληματα και γενικα στη συναρμολογηση καλυτερα να στο δεσει ενας φιλος

πιστευω οτι αν εχεις τα υλικα καποιος εκει κοντα ενα απογευμα θα σε βοηθησει

ενα f450 της dji ο σκελετος  40 ευρω http://www.myhelis.com/DJI-Hobby-FLAME-WHEEL-F450-QUAD-ROTOR-RC-HELI-KIT.html

αντεχει παρα πολυ στο ξυλο....και μπορεις μετα να το αναβαθμισεις σε ποιο σοβαρα φασεις....  

μια καλη 180 με 200 ευρω μαζι με δεκτη 

ενας  σκελετος  40 ευρω

5 μοτερ αξιοπρεπη  100 ευρω

4 esc  40 me 70 ευρω

εκγεφαλος FC naza lite με gps  150 ευρω

ελικες με το κιλο  30 ευρω

μια go pro για φωτο αναλογα με το τι παιρνεις απο 130 μεχρι 400 ευρω  η παιρνεις και μια κινεζια sj4000 με 100 με ολα τα αξεσουαρ

μπαταριες 2 χ 4500 mah  80  ευρω  και ενα φορτιστη περιπου 50 με 70 ευρω

αυτα στο ποδι μπορει να βγουν και φτηνοτερα και οι τιμες ειναι ελληνικες

ητοι θελεις  800 ευρω για ενα μηχανημα που ειναι σιγουρα πολυ πανω απο το μετριο και εχει αυτοματισμους και θετεις ορια  σε υψος και αποσταση και πρεπει να ειναι σιδεροφαγος για να το χαλασεις

εδω το βλεπω ετοιμο απο τον ανιπροσωπο στα 800 αλλα με λιγοτερα πραγματα ....δεν εχει  μηχανη για φωτο βιντεο  http://www.myhelis.com/Multirotor-F450-ARF-NAZA-GPS-Ready-to-fly.html

μεγαλο του πλεονεκτημα οτι ειναι πολυ σταθερο και το λυνεις και το δενεις σε δευτερολεπτα αν θελεις να επισκευασεις κατι ....δεν εχει τη πλαστικουρα των ποιο ακριβων μοντελων που αν πεσουν ψιλοδιαλυονται

τωρα δεν ξερω αν σε φωτισα αλλα ενα να θυμασαι οτι απαξ και ξεκινησεις και μαθαινεις ολο θα ψαχνεσαι για το καλυτερο ...βλεποντας απο τον εαυτο μου που εχω 3 για διαφορετικη χρηση..

post-43463-0-77403000-1466489486_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το eachine που εβαλες ειναι racer και το αλλο που σου ειπαν πιο πανω ειναι πιο πολυ για φοτο/videο. διαφορετικα πραγματα. 

εσυ τι θελεις να κανεις με το quad που θα φτιαξεις;

Επεξ/σία από vasilis123

http://www.myhelis.com/F450-ARF-kit-with-motors-ESC-Props.html αυτο πως το βλεπετε;ειναι αυτο στην φωτο;

και βεβαια ειναι καλο αλλα θελει και αλλα πραγματα για να πεταξει

FController ναζα lite περιπου 150 

τηλεκατευθυνση   απο 100 μεχρι 200

καμερουλα για φωτο βιντεο  100..... βαση για τη καμερα 30 με 50

μπαταριες κανα 2 τεμαχια 70 με 100 ευρω...φορτιστη για τις μπαταριες

μαζευονται σιγα σιγα   αλλα οπως ειπα και ποιο πανω εχουν αντοχες και ειναι ιδανικα για ξεκινημα...και οτι αναβαθμιζονται με μεγαλυτερα μπρατσα και κινητηρες ευκολα

εγω θελω να φτιαξω ενα να τραβαω καλα βιντεο οχι full αναλυσεις και να παιζω νορμαλ ουτε ταχυτες ουτε τπτ..να ειναι γυρω στα 150 ευρω θελω..αλλα ειμαι ασχετος απο τα υλικα που θα πρεπει να βαλω δηλαδη να ταιριαζουν κλπ..αμα μπορουσατε να προτεινετε κατι θα ηταν το τελειο!

με 150-200 φτιάχνεται άνετα ενα αξιοπρεπές 330 ή 450 για πτηση και για φωτογραφίες

30-40 το frame

80 τα 4 μοτερακια

60 τα 4 κοντρολλερ

30 ενας εγκέφαλος ΝΑΖΕ32 (ισα για να ξεκινήσεις, γενικά προτείνω ΝΑΖΑ LITE που παιζει απεξω και με 80€)

30 μια μπαταρια 

15 ενας φορτιστής

45 μια βασική τηλεκατευθυνση με δέκτη

20 μια βασικη sj4000 (clone)

10 μια ντουζίνα έλικες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.banggood.com/Cheerson-CX20-Opensource-Version-AutoPathfinder-Quadcopter-RTF-p-932145.html

οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Αργοτερα οταν μαθεις να πετας βαζεις και μια καμερα πανω και ειναι ετοιμος.

το απο πανω αμα δεν το εχεις με τις κατασκευες, αμα το εχεις παρε τα κομματια σιγα σιγα και φτιαξε ενα δικο σου.

Επεξ/σία από vasilis123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...