letom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και τροπος απενεργοποιησης του?? Το headless mode είναι απενεργοποιημένο by default. Αν δεν το θες δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν το θες πρέπει να το ενεργοποιήσεις πριν την πτήση. Κάθε φορά που κλείνεις το drone απενεργοποιείται πάλι. Αυτό γίνεται για να μπορείς να ορίζεις που θα είναι κάθε φορά ο "Βορράς" για το headless mode. Μπαταρία καλύτερα να πάρεις πολλές από την ίδια παρά να βάλεις άλλες. περισσότερα mah = μεγαλύτερο βάρος μπαταρίας = μεγαλύτερο ζόρι στα μοτέρ. Μπορείς φυσικά να πειραματιστείς μέχρι πόσο αντέχει να σηκώσει αλλά ρισκάρεις και να το κάψεις. Αφου αποφάσισες το H8 mini πάρε από bangood με 10 ευρώ παραπάνω το πακέτο του H8 mini με τις 5 εξτρά μπαταρίες και τον πολυφορτιστή: http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-RC-Quadcopter-with-5pcs-3_7V-150mAh-Battery-p-978922.html Και θυμήσου: ποτέ τις μπαταρίες στο καπάκι τη μία μετά την άλλη. Να αφήνεις το drone 5 λεπτά να κρυώνει το μοτέρ και μετα να πετάς με την επόμενη μπαταρία. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από letom 1
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το eachine h8 mini έχει one key return mode?? Οχι!Βσικα τιποτα δεν εχει.Και λογικο αφου κανει μονο 10 ευρω.
Pstathece Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι!Βσικα τιποτα δεν εχει.Και λογικο αφου κανει μονο 10 ευρω. Ok ευχαριστώ. Παιδια μια ερωτηση ακομα.Ποιο πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο το h8 mini η το h8c mini? Το h8c mini ειναι ποιο αργο απο το h8 mini ή ποιο γρηγορο? Εχει προβληματα αν ναι ποια? Γενικα αξιζει σαν αγορα απο banggood?? Και το βασικοτερο:ειναι ανθεκτικο στις πτωσεις που μπορει του προκαλεσει ενας αρχαριος?? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από Νυσταγμένος
vasilis123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 για 10ε καλο ειναι, δεν σπαει ευκολα. θα ελεγα να παρεισ και 4 μοτερ γιατι χαλανε ευκολα. 2cw και 2ccw
Pstathece Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 για 10ε καλο ειναι, δεν σπαει ευκολα. θα ελεγα να παρεισ και 4 μοτερ γιατι χαλανε ευκολα. 2cw και 2ccw Βασικα οι ερωτησεις μου αφορουν το h8c mini.
vasilis123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικα οι ερωτησεις μου αφορουν το h8c mini. λαθος μου τοτε. Γενικα οτι παρεις παρε ενα σετ μοτερ και προπελες εκτος απο τις μπαταριες. ειχα για λιγο καιρο το h8 και το ενα μοτερ χαλασε σε 2 μερες. Απο δικο μου λαθος, επαιζα 5-5 τις μπαταριες Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από vasilis123 1
Patronnus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλησπέρα ψινομαι με τον κολλητό μου να πάρουμε ενα drone μαζιι αλλά δεν ξέρω ποιο είμαι άσχετος απο αυτά δεν το έχω ψάξει θέλω να είναι Μαξ 150 ευρώ..τι μπορω να πάρω;
fuzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Απο τα τεστ που εχω δει πάνω απο 200-300 μέτρα χάνει πακέτα οποτε γινεται επισφαλής. Για το καλωδιο βαςικα ήθελα πληροφορίες γιατι ενα που εχω αγοράσει δε δείχνει να συνεργάζεται. Έπειτα, πως βγαίνουν τα επιπλέον κανάλια εφόσον εχει επαφές για 6; αυτος εδω λεει οτι παει μακρυα!!!!
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχει τέτοια περίπτωση... Εκτός εάν έκανε καποια μοντα!
Pstathece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδια για πειτε τελικα.Ειναι καλο το h8c? Ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις? Ειναξ ποιο γρηγορο απο το h8 mini(το απλο)??
Fronimitis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ανθεκτικο ειναι και λογω μεγεθους μπορει να βγει και λιιιιιγο πιο ευκολα εξω.Χωρις να φυσαει βεβαια. Παρε το H8C.
Pstathece Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ανθεκτικο ειναι και λογω μεγεθους μπορει να βγει και λιιιιιγο πιο ευκολα εξω.Χωρις να φυσαει βεβαια. Παρε το H8C. Ευχαριστω παρα πολυ.Στο θεμα ταχυτητα? Θα μπορω να το χειριστω στην πρωτη ταχυτητα?? Στην τριτη??
fuzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτος εδω λεει οτι παει μακρυα!!!! εισαι σιγουρος για τα 300 μ?λιγο δεν ειναι? στο hobbyking μιλανε για 1 κμ Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από fuzz
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το ζητουμενο ειναι εσυ ποσο θελεις........2 η3 η 5?? απο κει και περα πρεπει να κοιτας τη τηλεκατευθυνση και το δεκτη πρωτα γιατι αυτα δινουν τις αποστασεις θελεις ομως και το αναλογο fpv monitor κεραιες για να εχεις και εικονα να ξερεις που πας και μετα την ασφαλεια με το αναλογο FC για να μη το χασεις και να πετας με σιγουρια και σε ολα αυτα να προσθεσεις οτι θελεις και αναλογη μπαταρια για να κανει τις αποστασεις αυτα ομως δε κανουν 80 και 100 ευρω αν ομως παρεις κατι που δεν πληρει αυτα που θελεις και χαλασεις παλι αλλα τοσα ειναι κακο για τη τσεπη εχω περασει απο αυτο το σταδιο πολλα χρονια τωρα και καλο ειναι να τα ζυγισεις ολα ωστε να απολαυσεις το χομπυ φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα