Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδες.Το http://www.banggood.com/Eachine-H8W-Mini-Wifi-FPV-2_4G-6-Axis-Headless-Mode-RC-Quadcopter-RTF-p-1056421.html ειναικαλο quadcopter?? Βλεπω εχει FPV camera με wifi για συνδεση στο κινητο,το εχει κανεις,το εχει δοκιμασει κανεις?? Η καμερα του πως τα παει?? Εχετε να πρωτεινετε κατι αλλο κοντα σε αυτη την τιμη?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ toygrade ρε παιδί μου... Λιγο καλύτερο κατ εμε είναι το Syma X5SW αλλα σε καθε περιπτωση μην περιμενεις πολλα, ισα ισα εντος σπιτιου και λιγο σε καμια αυλή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ toygrade ρε παιδί μου... Λιγο καλύτερο κατ εμε είναι το Syma X5SW αλλα σε καθε περιπτωση μην περιμενεις πολλα, ισα ισα εντος σπιτιου και λιγο σε καμια αυλή...

Ποτε δεν θα περιμενα πολλα απο ενα drone των 31€.Απλα μου φενεται πολυ VFM.Ειπα ομως να ρωτησω εδω για να εχω γνωμες.Για αυλη το θελω κι εγω.

Επεξ/σία από Νυσταγμένος

Γιατί τόσο χαμηλά ο πήχης για το X5SW? Για εντός σπιτιού παραείναι μεγάλο και για εκτός πιστεύω μπορείς άνετα να κάνεις δουλειά σε οποιονδήποτε ανοιχτό χώρο πχ πλατείες, πάρκα, παραλίες κλπ. Για μέσα στο σπίτι και για αυλές θα επέλεγα κάποιο μικρό τύπου X13 ή H8 Mini.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ενα παρκο ή μια αυλη ειναι οκ αλλα μεχρι εκει, μετα εχει θέματα εμβέλειας/παρασυρμου απο ακομα και ελαχιστο αεράκι κλπ... Εμενα προσωπικά μονο για το σπίτι/αυλή με βολευε, για αυτο και πηγα σε μεγαλύτερα custom build

Επεξ/σία από paylidis

Παντως εγω ενα syma x5c το παρασηκωσα ψηλα μια μερα και το εχασα.Το πηρε ο αερας και το εκανε χαρταετο.

Φταιω φυσικα κι εγω.Νομιζα οτι θα μπορουσα να το ελεγξω..

Παντως εγω ενα syma x5c το παρασηκωσα ψηλα μια μερα και το εχασα.Το πηρε ο αερας και το εκανε χαρταετο.

Φταιω φυσικα κι εγω.Νομιζα οτι θα μπορουσα να το ελεγξω..

με αερα το πεταξες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με αερα το πεταξες??

Σχετικα ελαφρυ αερακι στα χαμηλα.Τωρα στα 50+ υψος ισως να ηταν αλλιως.

Η πλακα ειναι οτι ειχε φυγει τοσο ψηλα που δεν καταλαβαινα ποιο ηταν το μπροστα και ποιο το πισω.

Εκλεισα τους ελικες κι απλα το εβλεπα να φευγει σαν χαρταετος....

Επεξ/σία από Fronimitis

Σχετικα ελαφρυ αερακι στα χαμηλα.Τωρα στα 50+ υψος ισως να ηταν αλλιως.

Η πλακα ειναι οτι ειχε φυγει τοσο ψηλα που δεν καταλαβαινα ποιο ηταν το μπροστα και ποιο το πισω.

Εκλεισα τους ελικες κι απλα το εβλεπα να φευγει σαν χαρταετος....

κι εμένα μια φορά το πήρε ο αεράς οχι σε πολύ ύψος και το μάζευα απο κατι χωράφια.Είναι πολύ ελαφρύ.Κανονικά 30 μέτρα λέει ο κατασκευαστής οτι έχει εμβέλεια.

Το γκάζι εννοεί. Και η επιλογή αυτη αφορά αν α εχεις το γκάζι στο αριστερό (mode 2) ή δεξί μοχλό (mode 1). Συνηθέστερο ειναι το mode 2

Ευχαριστω παρα πολυ.Αποφασησα να παω στο eachine h8 mini γιατι ειναι για αρχαριους και λενε οτι ειναι ευκολο στον χειρισμο του.Τι γνωμη εχεις γιαυτο?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...