spacecowboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το ιδιο πραγμα ακριβος ειναι με αλλο ονομα δεν εχει καμια διαφορα ok quad για τα λευτα (δεν περνεις και τιποτα αλλο δλδ στο budget) αλλα θελει πολυ tunning με τον apm... δεν θα το προτεινα προσωπικα anymore καλυτερα να παει για κανα τετοιο στα 264 http://www.banggood.com/XK-X380-X380-A-X380-B-X380-C-FPV-GPS-2_4G-1080P-HD-RC-Quadcopter-RTF-p-974720.html η να κοιταξει για κανενα δευτερο χερι phantom 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 του βρηκα φαντομ στα 300-350 αλλα δε θελει δευτερο χερι... Tuning και αυτο που ειναι υποτίθεται RTF??? Το εχω κρατημενο σε μια εξωπραγματική τιμή στο hobbyking (~160€) απο παλιότερη προσφορά και μένει να το πληρώσω και του ειπα αν θελει ας το παρει μιας και εγω με τον APM δε θελω να ξαναασχοληθώ (και αυτόν που ειχα τον πουλησα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καλη τιμη οχι εξωπραγματικη και στο banggood 180 ειναι τι θελει να κανει? να πεταει απλα η να τραβαει και βιντεο? αν θελει βιντεο θελει πολυ σκαλισμα αν απλα πεταγμα ενταξει ειναι το xk απλα πεταει καλα και σταθερα απο τι μανα του οπως σου ειπα δεν θα το προτεινα το cheerson-nova ας παει στο xk detect αφου δεν θελει δευτερο χερι (εκτος αν γουσταρει να σκαλιζει apm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 δε νομιζω οτι προτιθεται να σκαλιξει και εφοσον μιλαμε για ΑΡΜ ουτε εγω προτιθεμαι να βοηθησω, παιδευτηκα και απο μονος μου αρκετα και ζορίστηκα απλα για να καταφερω να το σηκώσω (δε μιλάμε για κανονικη πτήση)... θα του ξαναμιλήσω για τα καλα της ναζα-phantom... Το θέλει για να ασχοληθεί λιγο χωρις να ταλαιπωρηθεί με κομματι-κομμάτι και για λιγο βιντεο με απλη καμερούλα τύπου sj4000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 μακρια απο nova τοτε το xk ειναι η καλυτερη επιλογη του μετα το μετεχειρο phantom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) σημερα ανακατευα καποια κουτια και βρηκα αρκετα πραγματα που δεν χρησιμοποιω μηπως ενδιαφερεται καποιος για ενα F450 flamewheel με t-motor 900kv v2 kai esc 30a ..αρκετες προπελες graupner 9 και 10' και τριφτερες 9χ6 , μια xiaomi yi camera , gimbal fei yu g3 2 axis μπορει να στηθει και με rct 800 arms αλλα με αλλα μοτερ και ελικες... εχω και δεκτη frsky x8r με μακρυτερες κεραιες βεβαια δεν εχω FC αλλα ενα ναζα lite με gps ειναι καπου στο 120 με 140 δεν εχω κανει καποιο κοστολογιο αλλα με καλη διαθεση ολα τακτοποιουνται .. σημειωση ολα ειναι χυμα και το F450 σχεδον αχρησιμοποιητο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από kostasbm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavie25 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδια! Εχω παραγγείλει ενα syma x5c και ενα cheerson cx 10 για εξάσκηση αλλα τέλη του μηνα εχω αποφασίσει να παρω το phantom 3 standard. Εχει ενα μηνα διαβάζω ακατάπαυστα και εχω απευθυνθεί και σε πολλους για να μου πουν τη γνωμη τους για το συγκεκριμένο μοντελο. Ακουω μονο καλα λογια και χαιρομαι γι αυτό. Ενα πραγμα με ανησυχεί πολύ ομως. Στα forum της dji πολύς κόσμος παραπονιέται οτι με το τελευταίο firmware εχουν τεραστιο πρόβλημα στο range. (100-150m) Υπάρχει καποιος που μπορεί να μου το επιβεβαιώσει? Ειναι αρκετά τα χρήματα και θελω να ειμαι οσο πιο σιγουρος μπορώ για την αγορα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τελικά τα ελικάκια για το quad από το praktiker που αγόρασα απο το ebay μια χαρά. Ξαναπέταξε το παιχνιδάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οποιος θελει phantom βρισκει εναν που εχει και απει να το πεταξουν μαζι και να δει απο κοντα αν τον ικανοποιουν αυτα που κανει η δε κανει για την εμβελεια της τηλεκατευθυνσης μιλας η για την εμβελεια της τηλεμετριας η του fpv ???? ειναι 3 διαφορετικα πραγματα...εννεοιται οτι η τηλεμετρια και η εικονα εχουν ορια και αυξανονται οσο καλυτερες κεραιες και ποπμοδεκτες εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavie25 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Στις περιπτώσεις που ανεφερουν στο forum της dji εχουν προβλημα στην τηλεκατεύθυνση. Live image feed εχουν κανονικα, και ενω λειτουργούσε κανονικα πριν το firmware update μια μερα τους πηγε απο χιλιομετρο εμβελια στα 100 μετρα. Εχουν καταλήξει οτι δεν ειναι hardware του RC το προβλημα. Μεχρι εκει ξέρω , απλα ρωταω μηπως συνέβει και σε καποιον απο δω, η ειναι μεμονωμένα περιστατικά. Οσο για να βρω καποιον να το πεταξουμε μαζι, αν ειναι καποιος εδω απο Θεσσαλονικη ας στείλει πμ και κερναω καφε ☺. (Μονο θα βλεπω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν ξερω για το θεμα αλλα ετσι οπως τα λες ο δεκτης της τηλεκατευθυνσης με την αναβαθμιση κατι πρεπει να επαθε η μοναδα ελεγχου ειναι ιδια με τη δικη μου δεν εχει αλλαξει συμπεριφορα με τη τελευταια αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzelakos Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια xiaomi action camera και μιας και είμαι άσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ελικοπτερακι για να μπορώ να τραβάω ψηλές λήψεις. Ταβάνι τα 100€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ε ε ερχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=n4ZkF1Ht_oY ε ε ερχεται Για να δούμε τι θα βγάλει η Xiaomi και σε τι τιμή, γιατί ακούγεται θα είναι πολύ τσουχτερή!. Πάντως το Geekbuying το έχει σε preorder στα 999$! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για να δούμε τι θα βγάλει η Xiaomi και σε τι τιμή, γιατί ακούγεται θα είναι πολύ τσουχτερή!. Πάντως το Geekbuying το έχει σε preorder στα 999$! Εξαρτάται τι θα προσφέρει. Αν κάνει πχ 5 κατοστάρικα αλλα ειναι πληρες με καμερες, gimbal κλπ κλπ δεν θα το πω κακο deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα