Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε απο εξωτερικο μεγαλα quads, το τελωνειο βαραει στο κεφαλι :) την πατησα μια φορα με το cheerson δεν την ξαναπαταω... 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ναι κομματακια σπανε και σε διαφορετικες παραγελιες και περνανε

ειμαι της αποψης οτι to much hassle for nothing ειναι τα custom build σε τετοιες κατηγοριες (action cam κατηγορια δηλαδη 350,450,550)

αν θες να κανεις κανενα 8πτερο να σηκωνεις dslr εκει πασο

αλλα αυτα τα μικροτερα πολυς κοπος να τα στησεις ακομη περισοτερος με pid tuning για να παρεις αποτελεσμα βιντεο τυπου phantom και γλυτωνεις λιγα σε χρημα για τοσο κοπο (εκτος αν σαρεσει η διαδικασια αυτη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) δεκτο και αυτο και οπως τι βρισκει ο καθενας don't get me wrong, απλα η αποψη μου ειναι αυτη

• Like 2
Δημοσ.

ποτε απο εξωτερικο μεγαλα quads, το τελωνειο βαραει στο κεφαλι :) την πατησα μια φορα με το cheerson δεν την ξαναπαταω... 

εγω το παρελαβα δωρεαν...απο banggood...πριν τα capital control

τους ειχα πει να γραψουν εξω απ το δεμα 40 € και ετσι εγραψαν

Δημοσ.

και μενα 40 εγραφε, εχω διαβασει οτι περνανε ακομα αυτα στο αθηναικο τελωνειο στο δικο μας παντος (θεσσαλονικης) δεν περνανε αμα το δουν μεγαλο το πακετο το ανοιγουν δε παει να γραφει και 2 ευρο...

Δημοσ.

ε ναι θα το ανοιξουν σε αυτη τη περιπτωση γιατι ειναι κανονας

ογκωδες = λαυρακι   χαχαχαχαχαχα

εγω μεχρι σημερα επειδη ειμαι φαν της συναρμολογησης και του ψαξιματος ολα χυμα απο εξω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι θα το ανοιξουν σε αυτη τη περιπτωση γιατι ειναι κανονας

ογκωδες = λαυρακι   χαχαχαχαχαχα

εγω μεχρι σημερα επειδη ειμαι φαν της συναρμολογησης και του ψαξιματος ολα χυμα απο εξω.

παρηγγειλα μια βαλιτσα για φαντομ 3 προσφατα τεραστιο δεμα αλλα τελωνειο δεν πληρωσα την εχουν μυριστει εδω κοιτανε στο ιντερνετ τα τελωνεια και ξερουν ακριβος ποσο πανε (με το cheerson πχ το φπα που πληρωσα ηταν οντος σωστο και με τι βαλιτσα θα κοιταξαν και αφου ειδαν αξια 80 το αφησαν να φυγει ετσι (20 εγραφε απο εξω)

αμα περασεις τα 150 αρχιζει το τσεκουριασμα ομως...

Επεξ/σία από spacecowboy
Δημοσ.

παρηγγειλα μια βαλιτσα για φαντομ 3 προσφατα τεραστιο δεμα αλλα τελωνειο δεν πληρωσα την εχουν μυριστει εδω κοιτανε στο ιντερνετ τα τελωνεια και ξερουν ακριβος ποσο πανε (με το cheerson πχ το φπα που πληρωσα ηταν οντος σωστο και με τι βαλιτσα θα κοιταξαν και αφου ειδαν αξια 80 το αφησαν να φυγει ετσι (20 εγραφε απο εξω)

Εδώ και καιρό παντού αναφέρεται να μην γράφουμε δημόσια τα tracking number. Ένα άτομο να βάλουν στα 4-5 μεγάλα φόρουμ να τα καταγράφει, θα ξέρουν ακριβώς τι και πότε θα περάσει από αυτούς, οπότε να χρεωνουν και αναλόγως, ανεξαρτήτως τι γράφει απ' έξω.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι λεει το tracking τι ειναι το προιον? μονο το που βρισκεται (χωρια που προσωπικα δεν τα εχω δωσει ποτε δημοσια) η μηπως δεν μπορουν να δουν το μοντελο του τι ειναι (εφοσον το ανοιξουν το πακετο) και να κανουν ενα google search? δυσκολο πραγμα ειναι?

Επεξ/σία από spacecowboy
Δημοσ.

Εδώ και καιρό παντού αναφέρεται να μην γράφουμε δημόσια τα tracking number. Ένα άτομο να βάλουν στα 4-5 μεγάλα φόρουμ να τα καταγράφει, θα ξέρουν ακριβώς τι και πότε θα περάσει από αυτούς, οπότε να χρεωνουν και αναλόγως, ανεξαρτήτως τι γράφει απ' έξω.

Θα κάτσει το ελληνικό δημόσιο να βάλει άτομο στα φόρουμ να γράφει tracking number??? Χαχχαχα

• Like 1
Δημοσ.

γιατι λεει το tracking τι ειναι το προιον? μονο το που βρισκεται (χωρια που προσωπικα δεν τα εχω δωσει ποτε δημοσια) η μηπως δεν μπορουν να δουν το μοντελο του τι ειναι (εφοσον το ανοιξουν το πακετο) και να κανουν ενα google search? δυσκολο πραγμα ειναι?

Όχι αλλά πάντα γράφουν περιμένω το τάδε κινητό, γιατί αργεί, να και το tracking...!
Δημοσ.

ε καλα τετοιες παπριες βλεπουμε καθημερινα

σημασια εχει οτι θελει λιγο προσοχη στα ετοιμα γιατι εχουν ογκο

εγω στα τελευταια 4 χρονια που παραγγλενω ποτε δεν εχει σταματησει τιποτα....μιλαω για κομματια οχι ετοιμα

Δημοσ.

δεν θελει προσοχη απλα πρωτον πχ απο banggood κανενα ετοιμο 350ρι και πανω δεν στο στελνουν με free shipping στην καλητερη με ems που τουλαχιστον εδω θεσσαλονικιοτικο τελωνειο θα το σταματησουν αν δουν μεγαλουτσικο δεμα (ενω αυτα με free shipping δεν μου εχει σταματησει ποτε κανενα) 

το banggood πουλαει για παραδειγμα phantom 3 standard στα 459+8 shipping δεν το ρισκαρεις να το παρεις απο την στιγμη που το βρισκεις απο ελλαδα στα 535 μονο τον 21% φπα να σου βαλουν (που θα φας και δασμους στο κεφαλι σιγουρα δεν θα ειναι μονο ο φπα) σου βγαινει 565 ε δεν συμφερει

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για το Quanum Nova? Εχω ενα φιλο που ψαχνει φθηνο αξιοπιστο RTF με gps, rtl κλπ. To cheerson cx-20 εχει κακια προιστορια απο οσο διαβασα και κοιταμε προς αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...