fuzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν ανοιγεις το wifi.....την εχεις να γραφεις κ να βλεπεις τι εγραψες μετα ........η αλλαζεις τηλεκατευθυνση μακρυα απο 2.4 Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 την εχω και με usb out σε fpv transmitter με osd οποτε θα βλέπω σίγουρα... για το rec το αφησα το Wifi (πρωτη φορά τη χρησιμοποιησα). οποτε το κλεινω απο ενα διακοπτακι που εχει (αν ειναι αυτο υπαρχει περιπτωση να κανει παρεμβολες και το gps tracker?? (κινητο, vodafone - νομιζω ειναι σε χαμηλότερα mhz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 να προσθεσω τελος και ενα ακομα ερωτημα: στο F550 εχω 750kv motors, 30A esc opto και 1045 προπελες... Επειδη με το Gimbal και την καμερα συν ολα τα υπολοιπα συμπραγκαλα βαρυνε και μου φαινεται λιγο νωθρό (+οτι σηκώνεται σε πανω απο 50% γκαζι) σκέφτηκα να βαλω μεγαλύτερες προπέλες (τα μοτερ/esc πανε ακουραστα δεν εχουν θεμα θερμοκρασίας κλπ). Ποιες χωράνε; Να παω σε 1147 ή 1238??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν και κανονικα θα επρεπε να μαζεψω κι αλλο υλικο,δεν αντεξα κι εκανα ενα πρωτο "mix".Το εχω ενα μηνα το εργαλειο μετα απο το σχολειο-Syma X8C που ηταν το πρωτο μου και ηδη εχω μετανιωσει που δεν το κρατησα κι εκεινο. https://www.youtube.com/watch?v=L40n-lL4aes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 να προσθεσω τελος και ενα ακομα ερωτημα: στο F550 εχω 750kv motors, 30A esc opto και 1045 προπελες... Επειδη με το Gimbal και την καμερα συν ολα τα υπολοιπα συμπραγκαλα βαρυνε και μου φαινεται λιγο νωθρό (+οτι σηκώνεται σε πανω απο 50% γκαζι) σκέφτηκα να βαλω μεγαλύτερες προπέλες (τα μοτερ/esc πανε ακουραστα δεν εχουν θεμα θερμοκρασίας κλπ). Ποιες χωράνε; Να παω σε 1147 ή 1238??? ποσο βαρος εισαι κομπλε με ολα??? γνωμη μου να πας σε μακρυτερα μπρατσα οχι τιποτα ακραια πραγματα εχουν ετοιμες λυσεις τυπου aerialmob kai αλλες εχουν και καποιες προεκτασεις που δενουν επανω σε αυτες που εχεις και γω ετοιμαζω ενα ακομα δεν εχω αποφασισει ποσο θα κοψω τα μπρατσα αλλα γυρω στους 33 ποντους πιστευω ριξε μια ματια http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2098717 και για πολλες λυσεις https://www.google.com/search?q=f550+arm+extension&rlz=1C1VFKB_enGR654GR654&espv=2&biw=1920&bih=979&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjE9Yjdw5jMAhVEzRQKHT8iBEkQsAQIGw# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 δε το εχω ζυγισει αλλα το υπολογίζω γύρω στο δικιλο... χωρις το gimbal και την camera πεταει ομορφα (αναλογιζόμενοι παντα οτι ειναι εξακοπτερο και 65-70 εκατοστά μαζι με τις προπελες)... τα μοτερ ειναι ηδη μεγάλα (750)... Οι πιθανές αλλαγες που σκέφθηκα ειναι μεγαλύτερες προπέλες ή αναβάθμιση σε 4s μπαταρια (που ηδη εχω αργήσει)... Εχει δοκιμασει κανεις τις 1238 σε f550? χωράνε; (κατα τα extensions αλλα πολυ ακριβα για αυτο που κανουν και τα θεωρω ανασφαλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 σημασια εχει οτι το βαρος να ειναι επιμερισμενο σωστα απο κει και περα πανω απο 10αρα προπελα δεν μπορεις να πας νομιζω και η 4ς μπαταρια ειναι δεδομενη οταν εισαι τετοια κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά πουλάω το Xk 380 μου λόγο αγοράς άλλου. http://www.car.gr/parts/view/7955295/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 σημασια εχει οτι το βαρος να ειναι επιμερισμενο σωστα απο κει και περα πανω απο 10αρα προπελα δεν μπορεις να πας νομιζω και η 4ς μπαταρια ειναι δεδομενη οταν εισαι τετοια κατηγορια Θα ξεκινησω με μια τετρασελη οντως (και τον αναλογο φορτιστη μιας και μεχρι τωρα παιζω με τις τρισελες και τον απλο αναλογικό charger/balancer) και θα ψαξω να βρω για καπου αμεσα και οικονομικά 1147 ελικες... στο ebay πουλανε για f550 και 1147 και 1238 και για αυτό μου εκανε εντυπωση και ρωταω αν μπαίνουν... με τις δικές μου μετρήσεις οι 1238 ΔΕ θα μπαινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syntagoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα με τα drones,ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι τι απόσταση μπορεί να μεταδοθεί εικόνα στα 2,4ghz αν υποθέσουμε οτι έχουμε καθαρή οπτική επαφή με το quadcopter; Επίσης,έχει ασχοληθεί κάποιος με mods όσον αφορά το σύστημα εκπομπής-λήψης ώστε να μεγαλώσει την απόσταση. Τέλος,κατά πόσο είναι εφικτό το γεγονός,να είμαι μέσα στο δωματιό μου,το quadcopter στην ταράτσα και έχοντας το controller συνδεμένο με εξωτερική κεραία να απογειώνω το quadcopter να το κάνω μια βολτούλα και εγώ να το χειρίζομαι μέσα απο το δωμάτιο καθισμένος στην καρέκλα έχοντας μπροστά μου μια μεγάλη οθόνη; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από syntagoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τέλος,κατά πόσο είναι εφικτό το γεγονός,να είμαι μέσα στο δωματιό μου,το quadcopter στην ταράτσα και έχοντας το controller συνδεμένο με εξωτερική κεραία να απογειώνω το quadcopter να το κάνω μια βολτούλα και εγώ να το χειρίζομαι μέσα απο το δωμάτιο καθισμένος στην καρέκλα έχοντας μπροστά μου μια μεγάλη οθόνη; dis iz crazy dud! Και εξωφρενικά επικίνδυνο! Δεν ειναι τόσο "αθώα παιχνίδια" τα Multicopters... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syntagoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 dis iz crazy dud! Και εξωφρενικά επικίνδυνο! Δεν ειναι τόσο "αθώα παιχνίδια" τα Multicopters... Γιατί είναι εξωφρενικά επικίνδυνο; Αντι να είμαι στην ταράτσα του σπιτιού μου και να το πιλοτάρω,εγώ θέλω να είμαι στο δωματιό μου. Το πιλοτάρισμα με ποιο τρόπο γίνεται; Δια τις οπτικής μεθόδου ή δια της οθόνης; Αν εσύ πιλοτάρεις το drone μέσα απο την οθόνη που έχεις πάνω στο controller,τότε δεν αλλάζει τίποτα. Το ίδιο πράγμα θα κάνω και εγώ απο το δωμάτιο. Το θέμα είναι αν μπορεί το κεραιοσύστημα του controller να επεκταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Γιατί είναι εξωφρενικά επικίνδυνο; Αντι να είμαι στην ταράτσα του σπιτιού μου και να το πιλοτάρω,εγώ θέλω να είμαι στο δωματιό μου. Το πιλοτάρισμα με ποιο τρόπο γίνεται; Δια τις οπτικής μεθόδου ή δια της οθόνης; Αν εσύ πιλοτάρεις το drone μέσα απο την οθόνη που έχεις πάνω στο controller,τότε δεν αλλάζει τίποτα. Το ίδιο πράγμα θα κάνω και εγώ απο το δωμάτιο. Το θέμα είναι αν μπορεί το κεραιοσύστημα του controller να επεκταθεί. Μα και στην ταράτσα ειναι επικίνδυνο. Με τόσα δίκτυα και κεραίες εντός πόλης θα την ψωνίσει το ελικόπτερακι και θα πέσει κ θα σκοτώσει κανέναν αθώο άνθρωπο... δες που πετάνε οι μοντελιστες μιλά και με κανα δυο έμπειρους και θα καταλάβεις τι σου λέω. Επισης το κοςτος για μια τέτοια κατασκευή που λες μπορει να αγγίζει τις χιλιάδες του ευρώ δεδομένου οτι δεν ειναι πχ ενα wifi ή μια κεραία τηλεόρασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syntagoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μα και στην ταράτσα ειναι επικίνδυνο. Με τόσα δίκτυα και κεραίες εντός πόλης θα την ψωνίσει το ελικόπτερακι και θα πέσει κ θα σκοτώσει κανέναν αθώο άνθρωπο... δες που πετάνε οι μοντελιστες μιλά και με κανα δυο έμπειρους και θα καταλάβεις τι σου λέω. Επισης το κοςτος για μια τέτοια κατασκευή που λες μπορει να αγγίζει τις χιλιάδες του ευρώ δεδομένου οτι δεν ειναι πχ ενα wifi ή μια κεραία τηλεόρασης... 1.Κατ'αρχάς ποιος σου είπε οτι το drone θα πετάει πάνω απο πολυκατοικίες; Είπα εγώ πουθενά οτι θα πετάει πάνω από σπίτια; 2.Απο που προκύπτει το κοστολόγιο των χιλιάδων ευρώ για μια επέκταση στο κεραιοσύστημα του controller; Με απλά λογάκια. Υπάρχει κάποιος χρήστης σε αυτό το νήμα που να έχει κάνει αλλαγές στα κεραιοσυστήματα του drone και του controller για να μου λύσει τις απορίες ή θα θεωρητικολογούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ε περιμενε και θα δεις τις απαντησεις σου αν δε σου αρεσουν οι δικές μου μοντελο χωρις οπτική επαφη δε το πετάς παντως ακομα και με 10 χρονια εμπειρίας (δε μιλάω για mission ουτε και εσυ, αλλα για χειρισμό...) Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα