Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κανενα 50αρικο απο εξω παιζει κανενα Drone να κοτσαρουμε την xiaomi yi να βγαλουμε κανενα αεριαλ βιντεακι?Ερασιτεχνικη χρηση χαβαλε και ετσι.Δεν εχω τρελες απαιτησεις μιας και δεν εχω εμπειρια απο ιπταμενο τηλεκατευθυνομενο.Το Syma X5SC αξιζει πχ?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κανενα 50αρικο απο εξω παιζει κανενα Drone να κοτσαρουμε την xiaomi yi να βγαλουμε κανενα αεριαλ βιντεακι?Ερασιτεχνικη χρηση χαβαλε και ετσι.Δεν εχω τρελες απαιτησεις μιας και δεν εχω εμπειρια απο ιπταμενο τηλεκατευθυνομενο.Το Syma X5SC αξιζει πχ?

υπαρχουν.το συγκεριμενο που λες το εχω και δεν σηκωνει με την καμμια καποια καμερα.βια σηκωνει 35γραμμαρια.

το βιντεο του δεν ειναι κακο,1280-720,και αν δεν εχει κανα αερα δυνατο και μπορεις να το κρατας σταθερο θα εχει αξιοπρεπες αποτελεσμα.

Εγω παραγγειλα το JJRC H25G με ενσωματομενη οθονη στο χειριστηριο και fpv.Το προλαβα στα 74 ευρω.τωρα εχει115.

κατα καιρους το βγαζουνε προσφορα ξανα.Ειναι πολυ μεγαλο,(50χ50cm) και σηκωνει ανετα καμερα.

Παρελαβα αυτες τις μερες 2 μπαταριες 1000mAh για το syma X5SC.

Με ελαχιστο ξυσιμο δεξια και αριστερα στην υποδοχη μπαταριας χωραει ανετα.

Τα εκπληκτικα αποτελεσματα?

19':10" συνεχως σε λειτουργεια με καθαρη πτηση bτουλαχιστον τα 15 λεπτα!

το βιντεο του syma  να λειτουργει ΟΛΗ την διαρκεια,πρτοστατευτικα επανω,ποδαρακια επανω συν οτι η μπαταρια αυτη ζυγιζει 23 γραμμαρια 10 πιο πολλα απο τηυν εργοστασιακη!!!!!!!

περιμενα κατι πανω απο 10 λεπτα και εξεπλαγην........

δηλαδη με 2μπαταριες εχω μιση ωρα πτηση!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μου προτειναν το Mjx X101 το οποιο ειναι αρκετα καλο για αυτα που θελω!Και κοντα στα λεφτα που μπορω να δω.

Σκεφτομαι βεβαια μηπως παρω κανενα μικρουλι με κανενα 15αρι να το πιλοταρω στο σπιτι  και σε κανενα παρκακι κτλ να μαθω 5 πραγματα γιατι ειμαι ασχετος τελειως και μετα να παρω κατι καλυτερο πχ Mjx X101 η καποιο καλο JJRC.

Μην το γκρεμοτσακισω αμαρτια ειναι.....

Δημοσ.

Ορίστε ένα βίντεο με το Cheerson CX-10 και μία gopro κάμερα

Δημοσ.

Το χω δει αυτο το βιντεακι παλιοτερα.Αυτο ειναι για να παιζεις στο σπιτι και στην αυλη.Ασε που με την καμερα ποσο θα την σηκωσει?Για 2-3 λεπτα?Μαλλον.Και με αυτο aerial video δε κανεις με τιποτα!Ουτε στα 30m δε θα φτανει!

Επειδη πρωτα θα παρω ενα για χαβαλε να το μαθω και μετα ενα λιγο μεγαλυτερο η θα παρω ενα τετοιο η ενα μεχρι μεγεθος παλαμης με 15 ευρω max οπως εγραψα και παραπανω.

Μετα μαλλον MJX X101 βλεπω να περνω να κανω τη δουλεια μου μετα.Με συν πλην 50 ευρω που βγαινει νομιζω με καλυπτει.

Δημοσ.

Παιδιά το γραφω και εδώ, εαν κάποιος ενδιαφερεται εχω μια APM αχρησιμοποιητη προς πωληση μιας και δεν εχω χρονο να ασχοληθω να τη σεταρω κατα πως πρεπει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε ένα βίντεο με το Cheerson CX-10 και μία gopro κάμερα

Με καλάμι ψαρέματος και πετονιά...

Fake είναι.

Όποιος το πήρε στα σοβαρά μάλλον ζεί σε μόνιμη πρωταπριλιά.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Με καλάμι ψαρέματος και πετονιά...

Δεν θα φαινόταν!? Εγώ έχω ένα cheerson cx-10 αλλά δεν έχω κάμερα να το δοκιμάσω εάν γίνεται. Απλώς το Cx-10 έχει 3-4 λεπτά πτήσης οπότε θα είναι για δύο-τρεις λήψεις και τέρμα.
Δημοσ.

Έβλεπα από δίπλα στο xiaomi-miui.gr στο θέμα που ανοίξανε για τα drones για το Cheerson CX-20. Φαίνεται πολύ καλό, αν και αρκετά πιο ακριβό σε σχέση με το 10άρι που έχω. Μάλλον θα είναι το επόμενο εάν μαζέψω τα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπέρα,

εχει παρατηρήσει κανεις παρεμβολές απο την xiaomi yi στο χειρισμο; πεταω με την fs-i6 και receiver iA6b και σήμερα που βγηκα για πτηση μου φανηκε οτι οταν συνδεθηκα στην καμερα με wifi απο το κινητό εκανε τρελες και δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα μαλιστα μια πτώση απο μερικά μετρα υψος... (ξηλωθηκε το gimbal, τα εβγαλα τελειως, αλλαξα και τις σπασμένες προπέλες και συνεχισα να πεταω και όλα καλα...).

Καμια ιδεα;

παντως λιγο πριν φαει τη σαβούρα εβγαλα μια ωραια εικονα (μονο αυτο προλαβα μετα ξεκινησε η κατηφόρα)

12993406_10207412667487548_5090695603468

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

ποτε δεν πεταμε με wifi αν ειναι τηλεχειρισμος και καμερα ειναι στα 2.4

ποτε μα ποτε...μπορει να το χασεις το ελικοπτερακι

Δημοσ.

μα επαθα μεγαλη νιλα...... Τι στο καλο πως τη δουλευουμε τοτε αυτη την καμερα με πετουμενο;; Οπως και να εχει δεν δουλευει H Yi με ανοιχτο wifi???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...