Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι είναι το μοντέλο που είναι ενσωματομένο στην θήκη.Καινούρια έχει 120 κ αυτή που έχω είναι ήδη ταλαιπωρημένη οπότε δεν με πολυ ενδιαφέρει!!Απλά δεν θέλω να χαλάσω πολλά τα βίντεο θα είναι τελείως της πλάκας!

Απλά να ξέρεις ότι μέχρι να μάθεις να πετάς, είναι πολύ εύκολο να χάσεις ένα quadcopter. Τα ακριβά έχουν GPS και επιστρέφουν μόνα τους. Τα φτηνά πρέπει να τα φέρεις εσύ πίσω. Και αν είσει ψηλά/μακριά και χάσεις το orientation (που είναι το μπροστα και που το πίσω) τότε πολύ δύσκολα το γυρνάς. Γιαυτό το cheerson cx-20 είναι καλή επιλογή.

Εγώ πετάω 3+ μήνες τώρα quads καθημερινά και ακόμα έχω θέματα με το orientation όταν είναι μακριά. Γιαυτό γενικά ή πάρε ταραντούλα και κάνε ΠΟΛΥ εξάσκηση πριν βάλεις τη gopro πάνω, ή διάλεξε κάτι με gps...

Υ.Γ.: Εγώ εκτός από το μεγάλο μου quad πήρα και ένα μικρό για να πετάω μέσα στο σπίτι για εξάσκηση, και... Πιο πολύ παίζω με το μικρό παρά με το μεγάλο :P

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

¨Εχω ήδη ένα μικρό το syma x12s nano και πραγματικά το έχω λιώσει τόσο μέσα σπίτι όσο και περιστασιακά στην αυλή όταν δεν έχει αέρα(γιατι με το παραμικρό χάνει την ισορροπία) !!Το cheerson ξεφεύγει κατά πολύ από το budget,ανάμεσα στα 2 που ανέφερα ποιο θεωρείτε καλύτερο;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω αγοράσει το dji ph2 με Gimbal το zenmuse H3-3D και κάμερα την xiaomi yi. Είχα παραγγείλει και μια θήκη από 3d εκτύπωση η οποία δε μπαίνει στο Gimbal για κανένα λόγο. Τα βασικά 2 θέματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξης:

1)Με το που ανάψω το drone, το Gimbal δεν ευθυγραμμιζεται αλλά κάνει συνεχώς κάτι σπαστικες κινήσεις (δεν έχω κάνει firmware update αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό)

2) Η υποδοχή της κάμερας που θα κουμπωσει του Gimbal το βύσμα, είναι οριακά διαφορετική (δε μπαίνει το βύσμα του Gimbal στην κάμερα).

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος... Ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

1)Με το που ανάψω το drone, το Gimbal δεν ευθυγραμμιζεται αλλά κάνει συνεχώς κάτι σπαστικες κινήσεις (δεν έχω κάνει firmware update αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό)

υποπτευομαι οτι δεν εχεις βαλει την yi πανω στο gimbal αν ετσι ειναι λογικο ειναι να κανει σπασμους θελει το βαρος της καμερας για να κανει calibration

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υποπτευομαι οτι δεν εχεις βαλει την yi πανω στο gimbal αν ετσι ειναι λογικο ειναι να κανει σπασμους θελει το βαρος της καμερας για να κανει calibration

Την είχα βάλει αρχικά και το τεσταρα 2,3 φορές και φαινόταν σαν να προσπαθεί να σηκώσει την κάμερα και να μη μπορεί. Μετά, την έβγαλα και έκανε αυτά τα σπαστικα που προείπα. Επεξ/σία από vchristod84
Δημοσ.

Την είχα βάλει αρχικά και το τεσταρα 2,3 φορές και φαινόταν σαν να προσπαθεί να σηκώσει την κάμερα και να μη μπορεί. Μετά, την έβγαλα και έκανε αυτά τα σπαστικα που προείπα.

Κάπου είχα διαβάσει οτι αν παρει ρεύμα και προσπαθήσει να δουλέψει το gimbal χωρίς κάμερα πάνω χαλάει ... Δοκίμασε να ξεκινήσεις βάζοντας κάμερα πάνω και κάνοντας ενα factory reset

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,ενδιαφέρομαι να φτιάξω racer quadcopter 250mm,θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα ελληνικά η εξωτερικού τα οποία είναι αρκετά έπειτα,για να προμηθευτώ τα κομμάτια και να το φτιάξω.

Επεξ/σία από CPTOSI
Δημοσ.

μπες με το application της zenmuse και τσεκαρε τι firmware εχεις..πολλοι δεν κανουν update ...αυριο θα δω και γω ποιο εχω και θα σου πω.....μη βιαστεις για αναβαθμιση 

κανε επαναφορα ρυθμισεων 

βαλε τη μηχανη με ενα λαστιχο στο gimbal και τσεκαρισε  αν στο κανει παλι μη δοκιμαζεις χωρις μηχανη

μπες στο application της naza και κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων

μονο να μην εχει κανει καποια δυσκολη προσγειωση και εχει αλλο θεμα.....πιστευω οτι ειναι οκ 

Δημοσ.

μπες με το application της zenmuse και τσεκαρε τι firmware εχεις..πολλοι δεν κανουν update ...αυριο θα δω και γω ποιο εχω και θα σου πω.....μη βιαστεις για αναβαθμιση

κανε επαναφορα ρυθμισεων

βαλε τη μηχανη με ενα λαστιχο στο gimbal και τσεκαρισε αν στο κανει παλι μη δοκιμαζεις χωρις μηχανη

μπες στο application της naza και κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων

μονο να μην εχει κανει καποια δυσκολη προσγειωση και εχει αλλο θεμα.....πιστευω οτι ειναι οκ

Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση, δεν ήξερα ότι πρέπει να μπω σε τόσα διαφορετικά μέρη για να κάνω update...
Δημοσ.

εννοειται γιατι το καθε ενα εχει δικια του εφαρμογη

ξεκινα απο τη ΝΑΖΑ μπες στην εφαρμογη και κοιτα τι firmware exeis

αυτη πρεπει να ειναι αναβαθμισμενη πριν κανεις οτιδηποτε αλλο

μετα κανε επαναφορα εργαστ ρυθμισεων

ενα καθε φορα

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Δεν το είχα στα υπόψιν το Cheerson CX-20 αλλά νομίζω η τιμή είναι καλή (186USD):

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_113550.html

Τρεις ερωτησούλες λοιπόν για τους κατέχοντες:

1. Έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά η είναι όντως ευκαιρία?

2. Από gearbest δεν έχω ξαναψωνίσει. Ο μεγάλος χρόνος παράδοσης δεν με ενοχλει. Υπάρχει όμως κίνδυνος τελωνείου?

3. Κάποιος κάτοχος να μας πει αν είναι ή όχι ευχαριστημένος?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1.εχει και shiping cost αν δεν το προσεξες για Ελλαδα-ειναι και περιορισμενα τεμαχια

2. απο bangood τους ειπα να γραψουν 40 € και δεν ειχα κανενα θεμα με τελωνειο

3.πολυ καλο....θελει χρονο να το μαθεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...