Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον,πηρα ενα syma X5SC explorer 2.

Eχει μια 500αρα και μια 700αρα μπαταρια.

1100 mAh υπαρχουν στην ελλαδα?

αυτη θα ταριαζει?

http://www.batteryworld.gr/p.Epanafortizomeni-Li-Po-3-7V-1800mAh.1011735.html

δεν χωράει να μπει αυτή.Είναι μεγάλη σε μέγεθος
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας και απο μενα..

Θελω ενα quadcopter μεχρι 60ευρω που να εχει μια καμερα αρκετα καλη.Και βασικα να ειναι σταθερο γιατι λογω αερα εχω διαβασει οτι καποια τρεμουν.Εχω δει και βιντεο σχετικα.

Απο εκει και περα θα ηθελα καποιο δοκιμασμενο ωστε να αντεχει τουλαχιστον ενα 10λεπτο.

Αν ξερει καποιος να μου πει για μπαταριες αν υπαρχουν με αποσπωμενες ωστε να παρω και αλλες για να τις αλλαζω επιτοπου.

Στειλτε μου link και απο κινεζικα sites τυπου gearbest.

Ευχαριστω!!

Κάμερα καλή με 60€ δεν παίζει.. Μόνο τόσο έχει μια entry level action camera..

Από εκεί και πέρα εγώ θα έπαιρνα το tarantula x6 που σηκώνει και έξτρα βάρος για καλύτερη Κάμερα

Γεια σας και απο μενα..

Θελω ενα quadcopter μεχρι 60ευρω που να εχει μια καμερα αρκετα καλη.Και βασικα να ειναι σταθερο γιατι λογω αερα εχω διαβασει οτι καποια τρεμουν.Εχω δει και βιντεο σχετικα.

Απο εκει και περα θα ηθελα καποιο δοκιμασμενο ωστε να αντεχει τουλαχιστον ενα 10λεπτο.

Αν ξερει καποιος να μου πει για μπαταριες αν υπαρχουν με αποσπωμενες ωστε να παρω και αλλες για να τις αλλαζω επιτοπου.

Ευχαριστω!!

μαλλον ξέχασες ενα μηδενικό...

Με 60 € δε παίρνεις ουτε την "καλή καμερα"..  :ph34r:

Κάμερα καλή με 60€ δεν παίζει.. Μόνο τόσο έχει μια entry level action camera..

Από εκεί και πέρα εγώ θα έπαιρνα το tarantula x6 που σηκώνει και έξτρα βάρος για καλύτερη Κάμερα

Απο οτι ειδα το Τarantula x6 κανει τοσο χωρις την καμερα ετσι?Και απο εκει και μετα βαζεις εσυ οποια θες?Το θεμα μπαταριας?Ποση ωρα πεταει?

Απο οτι ειδα το Τarantula x6 κανει τοσο χωρις την καμερα ετσι?Και απο εκει και μετα βαζεις εσυ οποια θες?Το θεμα μπαταριας?Ποση ωρα πεταει?

http://www.firstquadcopter.com/quadcopter-reviews/tarantula-x6-quadcopter-review/
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και απο μενα..

Ευχαριστω!!

Θα συμφωνησω με την ταραντουλα,που θα μπορει ανετα να σηκωσει μια καλη καμερα(υπαρχουν με 60 ευρω στα 59 γραμμαρια)

Απο εκει και περα(αποψη μου)

syma X5SC με fpv

το fpv:  http://www.banggood.com/Syma-X5C-1-X5SC-X5SW-5_8G-FPV-720P-Camera-with-Monitor-Real-Time-Transmission-p-980090.html

το syma με το fpv

στα 2 βιντεο ειναι X5C,τα X5SC ειναι λιγο πιο δυνατα...........

κοστος θα σου παει περι τα 100-110

ενοειτε οτι το fpv το βαζεις σε οποιοδηποτε 4κοπτερο θα διαλεξεις.

οσο μεγαλυτερο=καλυτερα......

Επεξ/σία από marioshaidari

Γεια σας παιδια

Προσφατα εχω μπει κ εγω στο τρυπακι να αγορασω ενα drone για να βγαζω κανα βιντεο

Ειμαι εντελως αρχαριος δεν εχω ασχοληθει ποτε με τηλεκατευθυνομενο, κ το budget ειναι περιορισμενο

Μετα απο καποια μικρη ερευνα αγορας ειδα οτι για το budget μου (μεχρι 300) εχω τρεις λυσεις κ διορθωστε με αν κανω λαθος

*μοντελο βασικο μεχρι 150 ευρο με καμερα hd μικρη εμβελεια κ 7 λεπτα συνηθως αυτονομια

*μοντελο μεταχειρισμενο πχ dji 2 με θηκη για καμερα ( εχω την xiaomi yi) που τοσο καιρο δεν εχω βρει ομως ....

*το parrot bepop στα 320 καινουριο

Η κυρια ερωτηση μου ειναι αξιζει το parrot για μια all around entry level λυση?? Κ καλη αυτονομια εχει κ καλη εμβελεια

Οποιες αλλες προτασεις δεκτες (οχι custom ομως γιατι ειμαι ασχετος )

Γεια σας παιδια

Προσφατα εχω μπει κ εγω στο τρυπακι να αγορασω ενα drone για να βγαζω κανα βιντεο

Ειμαι εντελως αρχαριος δεν εχω ασχοληθει ποτε με τηλεκατευθυνομενο, κ το budget ειναι περιορισμενο

Μετα απο καποια μικρη ερευνα αγορας ειδα οτι για το budget μου (μεχρι 300) εχω τρεις λυσεις κ διορθωστε με αν κανω λαθος

*μοντελο βασικο μεχρι 150 ευρο με καμερα hd μικρη εμβελεια κ 7 λεπτα συνηθως αυτονομια

*μοντελο μεταχειρισμενο πχ dji 2 με θηκη για καμερα ( εχω την xiaomi yi) που τοσο καιρο δεν εχω βρει ομως ....

*το parrot bepop στα 320 καινουριο

Η κυρια ερωτηση μου ειναι αξιζει το parrot για μια all around entry level λυση?? Κ καλη αυτονομια εχει κ καλη εμβελεια

Οποιες αλλες προτασεις δεκτες (οχι custom ομως γιατι ειμαι ασχετος )

εαν βρεις dji με 150 πες μου κ μενα να παρω 2-3...

ισως κάτι σε quantum nova / cheerson cx-20 ειδάλλως custom (δεν ειναι δα κ τοσο δύσκολο )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εαν βρεις dji με 150 πες μου κ μενα να παρω 2-3..

το οριο μου το χρηματικο ανεφερα ειναι 300 euro

Eυχαριστω πολυ για την γνωμη

Θα ελεγξω αυτα που προτεινες

επισης σε αλλο forum μου προτειναν το Wingsland Scarlet Minivet κ ενα αλλο παιδι μου δινει το xk380 με gimbal...

Oυφ Ευχαριστος πονοκεφαλος Εχω ριχτει στο διαβασμα χαχα

Επεξ/σία από pigos23

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα..όπως σε πολλούς μου καρφώθηκε και μένα η ιδέα να πάρω ένα quadcopter για να τραβάω κανένα βιντεάκι, όχι τπτ το ιδιαίτερο για πλάκα περισσότερο!Έχω μια gopro hero 2014 και σκεφτόμουν να πάρω το syma x8c αλλά καθώς διάβαζα το forum είδα να προτείνετε το tarantula x6!!Ποιο από τα 2 είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας για να μπορέσει να σηκώσει την κάμερα;Αλλά και από θέμα αυτονομίας και ανταλλακτικών;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από temitis

θα σηκωνεις 400+ ευρο καμερα με drone τον 65?

τουλαχιστον cheerson cx-20 αν θες τι γνωμη μου...

όχι είναι το μοντέλο που είναι ενσωματομένο στην θήκη.Καινούρια έχει 120 κ αυτή που έχω είναι ήδη ταλαιπωρημένη οπότε δεν με πολυ ενδιαφέρει!!Απλά δεν θέλω να χαλάσω πολλά τα βίντεο θα είναι τελείως της πλάκας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...