Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπως και να εχει καταλαβαινω οτι δεν θα εχει τ/κ οποτε εμενα εχει χασει εξαρχης την εμπιστοσύνη μου... οσο καλοφτιαγμένο και να ειναι, το κινητο ή το ταμπλετ δεν υποκαθιστούν τ/κ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ενα φ450 ποιο στιβαρο και ανθεκτικο θα ειναι απο αυτο που εχει αντιγραψει λιγο φαντομ

γιατι η εμφανιση δε λεει τιποτα....στα πεσιματα αντεχει??? εχει ανταλλακτικα αν σπασει κατι απο τη πλαστικουρα??

Εξαρτάται τι θα προσφέρει. Αν κάνει πχ 5 κατοστάρικα αλλα ειναι πληρες με καμερες, gimbal κλπ κλπ δεν θα το πω κακο deal.

Οι φήμες πάντως λέγανε για όσο το δίνει το Geekbuying. Τώρα τι ακριβώς θα έχει, 25/05 θα ξέρουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DJI και μλκιες... αυτό ειναι drone  :ph34r:

13443983-Maniac-in-mask-holding-bloody-c

η πλακα ειναι οτι dji ειναι το drone αυτο (flying wings 1000 μου φαινεται) (απλα με ενα αλυσοπριονο απο κατω) :P

edit spreading wings η αλλιος s1000 sorry

Επεξ/σία από spacecowboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστός, S1000 ειναι... πραγματικό θηρίο!

(πέθανα με την τρολια με το μπαλονι στο τελος)

Επι των θεμάτων μας, γινεται ακόμα η μετατροπη NAZA Lite σε V2; Μου ηρθε σήμερα μια και θελω να την σκαλισω αλλα ειδα διφορουμενες αποψεις (εγω δεν καταφερα να ξεκινησω καν τη διαδικασία-δε μου πεταει το Pop up για update)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε δημόσια διαβούλευση ο κανονισμός πτήσεων drone

edit: διαβαζω το σχεδιο νομου τωρα πολυ διαγωνια κ θα μου πεσουν τα μαλλια! Μεχρι και για νηολογια μιλάει... Δε πάμε καθόλου καλα...
Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Οπως το καταλαβαινω εγω.

Αρθρο 2

2. Στο πεδίο εφαρμογής του παρόντος Κανονισμού δεν εμπίπτουν:
α. Τα Αερομοντέλα, τα θέματα των οποίων ρυθμίζονται από τον Κανονισμό ΥΠΑ περί «Πτήσεων Αερομοντέλων» (ΦΕΚ/Β/9/13-1-2010) όπως ισχύει.

Αρθρο 3

Αερομοντέλο ή Μοντέλο Αεροσκάφους (Model Aircraft)

Είναι μία ιπτάμενη συσκευή περιορισμένων διαστάσεων, που φέρει ή όχι προωθητικό σύστημα, που δεν έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει άνθρωπο, και το οποίο χρησιμοποιείται για αεραθλητισμό ή ψυχαγωγία. Τα αερομοντέλα μπορεί να έχουν τη μορφή αεροπλάνου, ανεμοπτέρου, ελικόπτερου, αυτόγυρου, υδροπλάνου, αμφίβιου, αλεξίπτωτου, αερόστατου, αερόπλοιου, ή άλλης μορφής. Τα αερομοντέλα μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενα, ελεύθερης πτήσης, ή κυκλικής πτήσης.(ΦΕΚ/Β/9/13.1.2010).

Οποτε δε βλεπω να ισχυει για τα drones με μια συντομη ματια παντα!

πιστευω το μονο που μπορει να εχει περιορισμους ειναι οι συχνοτητες (οχι ολες αλλα συγκεκριμενες) αν δεν εχεις πτυχιο

ραδιοερασιτεχνη και εννοειται το που θα πετας..(σε ενα γαμο πεταγε πανω απο τα κεφαλια των καλεσμενων ενα φαντομ σε κλειστο χωρο

και στο τελος αφου τη γλυτωσαν το εσπασε μονος του  σε μια κολωνα)

Καλησπέρα παιδιά, έγινε σήμερα η παρουσίαση του νέου drone της xiaomi και επειδή είμαι fan της σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του μόλις είναι διαθέσιμο για να πλαισιώσει τα 2 ΤΑROT μου. Το ερώτημα που προκύπτει και θέλω την βοήθεια σας είναι το τελωνείο. Με μια πρώτη ματιά το Banggood το στέλνει με EMS EXPRESS MAIL. Έχει κάποιος φίλος εμπειρία με τέτοιο μέγεθος πακέτου αλλά και τρόπου αποστολής από Κίνα. Μιλάμε πάντα για προϊόντα σχετικά με το χόμπι μας. 

Ευχαριστώ Νίκος

Εξαρτάται τι θα προσφέρει. Αν κάνει πχ 5 κατοστάρικα αλλα ειναι πληρες με καμερες, gimbal κλπ κλπ δεν θα το πω κακο deal.

Ξέχασα να γράψω στο παραπάνω ποστ μου ότι η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα 2 διαθέσιμα μοντέλα  ένα με 1080p kai ένα 4K camera με τιμή 365€ και 455€ αντίστοιχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έγινε σήμερα η παρουσίαση του νέου drone της xiaomi και επειδή είμαι fan της σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του μόλις είναι διαθέσιμο για να πλαισιώσει τα 2 ΤΑROT μου. Το ερώτημα που προκύπτει και θέλω την βοήθεια σας είναι το τελωνείο. Με μια πρώτη ματιά το Banggood το στέλνει με EMS EXPRESS MAIL. Έχει κάποιος φίλος εμπειρία με τέτοιο μέγεθος πακέτου αλλά και τρόπου αποστολής από Κίνα. Μιλάμε πάντα για προϊόντα σχετικά με το χόμπι μας.

Ευχαριστώ Νίκος

Ξέχασα να γράψω στο παραπάνω ποστ μου ότι η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα 2 διαθέσιμα μοντέλα ένα με 1080p kai ένα 4K camera με τιμή 365€ και 455€ αντίστοιχα.

Αυτές είναι τιμές χονδρικής για πώληση μέσα στη Κίνα. Υπολόγισε +100-150€ ακόμα λιανική τιμή. Ενδεικτικά βλέπω στο Geekbuying η 4K έκδοση έχει 699$ (627€).Εκεί λογικά θα κινηθούν όλοι. Επεξ/σία από newsformobiles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές είναι τιμές χονδρικής για πώληση μέσα στη Κίνα. Υπολόγισε +100-150€ ακόμα λιανική τιμή. Ενδεικτικά βλέπω στο Geekbuying η 4K έκδοση έχει 699$ (627€).Εκεί λογικά θα κινηθούν όλοι.

To geekbuying χθες ανακοίνωσε τιμή 999$ σήμερα την κατέβασε στα 699$ όπως έγραψες. Το Banggood από την άλλη το έχει στα 456€. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια για υπολογισμούς. Λογικά θα είναι διαθέσιμο στα τέλη το καλοκαιριού. 

Επεξ/σία από nickpsar

καλα ειναι το νεα μοντελλα  αλλα περιμενετε λιγο να δοκιμαστουν μη βγει καμμια πατατουλα

συν οτι μοιαζουν πολυ ευθραυστα

το μεγαλο μειονεκτημα σε αυτα τα ετοιμα γενικα ειναι ο ογκος και το τελωνειο....μολις βλεπουν κατι ογκωδες

σου λεει λαυρακι

μεγαλη προσοχη γιατι πεφτουν κεφαλια εχουν που εχουν αναδουλειες καπου πρεπει να εχουν και καποια εσοδα 

καλα ειναι το νεα μοντελλα  αλλα περιμενετε λιγο να δοκιμαστουν μη βγει καμμια πατατουλα

συν οτι μοιαζουν πολυ ευθραυστα

το μεγαλο μειονεκτημα σε αυτα τα ετοιμα γενικα ειναι ο ογκος και το τελωνειο....μολις βλεπουν κατι ογκωδες

σου λεει λαυρακι

μεγαλη προσοχη γιατι πεφτουν κεφαλια εχουν που εχουν αναδουλειες καπου πρεπει να εχουν και καποια εσοδα 

Είναι μια εταιρεία που πάνω από όλα σέβεται τον πελάτη. Δεν θα το προμόταρε η συγκεκριμένη αν ήταν ''πατατούλα''. Χρησιμοποιώ καθημερινά διάφορα gadget της και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τηλέφωνα, ρουτερ, bluetooth και τώρα τελευταία και το Smart Home οπότε θα το ρισκάρω. Σε ότι αφορά στο μέγεθος και στα μεταφορικά και εγώ έχω μια αμφιβολία γιαυτό και ρωτάω ώστε να πληρώσω όσο το δυνατόν λιγότερα. Δεν τίθεται θέμα μη πληρωμής.

Με μια πρώτη ματιά το Banggood το στέλνει με EMS EXPRESS MAIL. Έχει κάποιος φίλος εμπειρία με τέτοιο μέγεθος πακέτου αλλά και τρόπου αποστολής από Κίνα. Μιλάμε πάντα για προϊόντα σχετικά με το χόμπι μας. 

εδεσσα βλεπω αν περναει απο το θεσσαλονικιοτικο τελωνειο (που μαλλον περναει) με ems και μεγαλο πακετο (πανω απο 2 κιλα) δεν εχεις καμια πιθανοτητα να μην περασει

χαρακτηριστικα για ενα cheerson cx20 με τιμη αγορας γυρο στα 200 ευρο (γραμμενα εξω στο πακετο απο banggood λιγοτερο απο 50 ευρο) πληρωσα κοντα 90 ευρο (χωρις δασμους) με το δικο σου λογο μεγαλητερης τιμης ακομη στι καλυτερη 100ρι και μαλλον και δασμους

κοιτα μηπος το φερουν στο EU warehouse θα κανει κανα 100ρι παραπανω μαλλον αλλα δεν θα εχει τελωνειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...