Προς το περιεχόμενο

Τηλεκατευθυνόμενα quadcopters και helicopters

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχθες ηρθε το δεμα απο tinydeal παραγγελια 17/1 εφτασε σε 10 ημερες, ολα καλα απλα η στοκ μπαταρια εχει διαρκεια μαξ 5 λεπτα. Μαθαινω να πεταω σιγα σιγα και μου φαινεται βουνο η ολη διαδικασια! Το μονο προβλημα ειναι οτι η καμερα βγαινει ευκολα απο τον κονεκτορα αν πεσει ατσαλα, με λιγο σελοτειπ ολα καλα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω το cheerson cx20 στο loiter μπροστα πισω ανταποκρινεται μια χαρα
στο δεξια αριστερα ειναι καπως "νωθρο" , υπαρχει εξηγηση?

ο APM που φοραει το cheerson εχει καμμια σχεση με τον κανονικο APM ?
η εκδοση οπως ερχεται απ τη μαμα εταιρεια αναγνωριζει τηλεμετρια ενω η εκδοση απο τη σελιδα του APM οχι...υπαρχει εξηγηση ?

δεν ειναι κανονικος apm, original δηλαδη, αντιγραφη του ειναι και χρειαζεσαι moded firmware (η το "original" που ειχε το cheerson για να δει τηλεμετρια)

αν κανεις update μεσο του mission planner καποιο original 3dr firmware χανεται η "μοντα" που βαλανε στον apm του cheerson

το loiter ειναι γενικα νωθρο βαλτο στο manual η στο alt hold αν θες περισοτερο "νευρο" και γυρνα της max μοιρες apo 22 σε 35

Από καθαρή περιέγια και μόνο ρωτάω, υπάρχει drone που να σηκώνει camera τύπου Sony A7 γιατί αυτός ο συνδιασμός πρέπει να αποτελεί πιθανόν την καλύτερη εναέρια λήψη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από καθαρή περιέγια και μόνο ρωτάω, υπάρχει drone που να σηκώνει camera τύπου Sony A7 γιατί αυτός ο συνδιασμός πρέπει να αποτελεί πιθανόν την καλύτερη εναέρια λήψη .

https://www.youtube.com/watch?v=WTXOVwPPWeI

https://www.youtube.com/watch?v=JrLlwTE4RtI

πολλα τα χιλιαρικα ομως...

Επεξ/σία από spacecowboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και μουντα τα χρωματα, ωραια συννεφα σημερα...

Link.png Site: panoramapic

κανεις αλλος δεν πεταει αυτες της μερες? ερημωσε το τοπικ :P

Επεξ/σία από spacecowboy
  • Like 3

ωραιος!!

να σας πω ρε παιδια.. επειδη εχω το 450 με τον ΑΡΜ στο ράφι, κανενας καλος οδηγός υπάρχει; Το εχω παρατησει ήδη 3 φορες μιας και με παιδευει το σεταπ...

Μόλις είδα το toppic στο insomnia, και μιας και απο τα χριστούγεννα που πήρα το 1ο μου quadcopter έχω τρελαθεί, ας μπω και γω στη συζήτηση! Παράγγειλα το MJX X400 από ebay και ήρθε πριν κανα μήνα. Ακόμα μαθαίνω να πετάω αλλά έχω πορωθεί αρκετά μπορώ να πω!

Και για προπόνηση μέσα στο σπίτι πήρα το Bayangtoys X7 το οποίο τελικά το πετάω πιο πολύ μιας και μπορώ να παίζω στα γρήγορα χωρίς να πρέπει να πάω έξω σε ανοιχτό χώρο κλπ.

Λόγω της πόρωσης και του ότι είναι βάναυσο να περιμενεις 35 λεπτά να φορτίσει για να ξαναπετάξεις, περιμένω τώρα από banggood το Eachine H8 Mini και από gearbest το Floureon H101. Μάλλον έχω πρόβλημα... :P

Άρχισα να διαβάζω και για mods και στα 2 τελευταία έχει βγει custom firmware που έχει acro mode.... Όταν γίνω καλύτερος πιλότος λέω να το φλασάρω το H8 για να δοκιμάσω, μιας και τα FPV Race βιντεάκια στο youtube φαίνονται πολύ δελεαστικά...

Έχει κάνει κανένας το mod με το acro firmware εδώ?

Επίσης ρε παίδες, στο X400 μου αναβοσβήνουν τα λαμπάκια (χαμηλή μπαταρία) στα 4 λεπτά ενώπετάει ~7.5 λεπτά. Το δοκίμασα και συνέχιζε να πετάει με τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν για 3 ακόμα λεπτα. Τι μπορεί να φταίει?

καλυτερα δες απο εξωτερικό το x5sw (γύρω στο 60αρι). Υπαρχει και στην Ελλαδα αλλα στα διπλα λεφτα

δεν ξέρω πως να παραγγείλω από το εξωτερικό

γω φιλε μου..παλιοτερα που ηθελα κ γω ενα..σκεφτομουν αυτο.. JJRC H12C ..προσωπικα μου φαινεται καλο..εχω δει κ σχετικα βιντεο κ μ αρεσε αρκετα μπορω να πω...!!!!

Καλημέρα παίδες,

εδώ και έναν μήνα περίπου ''πετάω'' με το TAROT 680 PRO custom build τα υλικά του οποίου επέλεξα και συναρμολόγησα εγώ ο ίδιος. Έχουμε και λέμε:

Πλαίσιο TAROT 680 PROrZ25Jh4_8sWeIgjMQhkQZxqYZG8ShTQYetjMemCb

όλο το πλαίσιο φτιαγμένο από carbon και πλαστικό (οι βάσεις των μοτέρ) 

C2q75EF0fuzfiYpyLanjndKFFxZQQ85C3SsSv-ed

Esc χρησιμοποιώ τα Turnigy Plush 30A τα έχω δοκιμάσει και σε άλλα quads και τα εμπιστεύομαι πλήρως. Μοτέρ έβαλα τα Tarot 4006/620 KV σε συνδυασμό με carbon έλικες 1355 της TAROT.

d9T0aj3ntXVl4fEL-d5eslhPmZ8ZltbrTNe6RM4-

Flight controller: Έχοντας δοκιμάσει σε προηγούμενα quads τόσο την Apm 2.6 όσο και την Naza m lite αποφάσισα να πάω σε κάτι καινούργιο και έχοντας πλέον εμπειρία από την ποιότητα κατασκευής της TAROT επέλεξα τον ZYX-M Multi Rotor flight control zyx25 μαζί  προμηθεύτηκα και την ZYX-OSD της TAROT η οποία παρεμπιπτόντως παίρνει για είσοδο 2 κάμερες.Πάρα πολλές δυνατότητες και λειτουργίες  ( IOC, POI, no fly zone, λειτουργία και ασφαλή πτήση ακόμα και αν ένα μοτέρ υπολειτουργεί) τις οποίες συναντάς στα ακριβά μοντέλα των άλλων εταιρειών.

i3DluqjAzj_12Dk1aeO6W4GP98ERWMiUpxT8Mp1D

Το εξακόπτερο συμπληρώνουν:

- ένα  σετάκι κάμερας πομπού της  Eachine 700tvl 600mW 1/3 Cmos FPV 110/148 Degree Camera w/32CH Transmission

- Μόνιτορ  της ίδιας εταιρείας Eachine LCD5802S 5802 5.8G 32CH 7 Inch Diversity Receiver Monitor με ενσωματωμένο δέκτη και μπαταρία. 

- κάμερα Xiaomi Yi (θα δοκιμάσω και την firefly 6S 4K σε κάποια φάση)

- Gimbal TAROT 2D

Το τελικό αποτέλεσμα

Id__QgOLHI2XqDvinNK-rO2KLD8ETxqLJ_XlWiWg

και άλλη μία

881TaszEb2o6-G6MzzgN8oKMpYsxj2iRZ8tX4W4Z

Περισσότερες οδηγίες, λεπτομέρειες και εικόνες μπορείτε να βρείτε εδώ και την πρώτη πτήση μου εδώ

Μέσα στο ΣΚ  ευελπιστώ να τελειώσω και το νέο μου quad ΤΑΡΟΤ 650 Sport με σαφώς καλύτερη σειρά μοτέρ.

• Like 5

WOW από το βιντεακι σου εντυπωσιάστηκα με το GPS Hold. Περιμένουμε και βίντεο από την Xiaomi Yi :D

Παίδες, μιας και οι κινέζοι έχουν εκπτώσεις..... Είμαι ανάμεσα στο Tarantula X6 και στο Nihui U807. Έχει κανένας εμπειρία από τα 2 quads? Δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο... Εδώ και καιρό μπανίζω το Tarantula X6 που μπορεί να σηκώσει και κάμερες αλλά από τα reviews του U807 (για λεφτά του) φαίνεται να πετάει πολύ καλά με τα μισά λεφτά... Τι προτείνετε να κάνω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...