captnemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω προσωπικά θα έλεγα να ελέγξεις και άλλους απο τους οποίους μπορείς να το προμηθευτείς. http://www.banggood.com/MJX-X600-X-SERIES-2_4G-6-Axis-Headless-Mode-RC-Hexacopter-RTF-p-978626.html και χωρίς fpv απο gearbest κάτω απο 40€... http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_193049.html Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Τα έχω δει και να ρωτήσω αρχικά γιατί αυτή η διαφορά τιμής στο banggood; Στο gearbest όταν το βάλεις καλάθι και πας για την αγορά,σου λέει επέλεξε μέθοδο αποστολής χωρίς αυτή να υπάρχει κάπου για να την επιλέξεις,ίσως επειδή είναι ογκώδεις να μην το στέλνουν!Αν θες τσέκαρε το και εσύ. Επίσης(είμαι "ψάρακας"στο συγκεκριμένο χόμπυ) όταν λέμε fpv εννοούμε την κάμερα; Αν εγώ δηλαδή το πάρω χωρίς κάμερα και του βάλω μια δική μου θα έχει fpv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Είδες τα jedi skills ξεδιπλώνονται σιγά σιγά. Σε attitude είναι όλοκληρη η πτήση πάντως. Αφού ούτως ή άλλως με την gopro δεν είναι για ακροβατικά είπα να χαλαρώσω λίγο. Ουτε figure eight με τις κολώνες ούτε χωσίματα σε τρύπες. Το landing απλά έκατσε... Θα μπορούσα ανετότατα να έχω κουρεμένο σβέρκο. Απορώ πως μου ρθε? χαχα ετσι ειναι, may the force be with you :-o Και σε attitude πολυ δυσκολο μου φαινεται ακομα. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το πατωμα! και δεν το φερνω κοντα σε μενα για κανενα λογο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση Τα έχω δει και να ρωτήσω αρχικά γιατί αυτή η διαφορά τιμής στο banggood; Στο gearbest όταν το βάλεις καλάθι και πας για την αγορά,σου λέει επέλεξε μέθοδο αποστολής χωρίς αυτή να υπάρχει κάπου για να την επιλέξεις,ίσως επειδή είναι ογκώδεις να μην το στέλνουν!Αν θες τσέκαρε το και εσύ. Επίσης(είμαι "ψάρακας"στο συγκεκριμένο χόμπυ) όταν λέμε fpv εννοούμε την κάμερα; Αν εγώ δηλαδή το πάρω χωρίς κάμερα και του βάλω μια δική μου θα έχει fpv; Πολλές φορές sellers απο ebay & alli είναι ακριβότεροι απο εξειδικευμένα και μη εξειδικευμένα kinezosites με gadjets. Λογικά αγοράζουν απευθείας απο την πηγή και σε πολύ μεγάλα volumes. FPV = first person view, προοπτική πρώτου προσώπου. Βλέπεις την πτήση οπως την βλέπει το καμεράκι του quad, απο την οθόνη της τηλεκατεύθυνσης ή απο το κινητό σου ανάλογα αν είναι wifi fpv ή 5,8ghz fpv. Το wifi fpv εχει πολύ lag και μικρό range. Το 5.8ghz εχει μηδενικό lag και range μέχρι και μερικά χιλιόμετρα ανάλογα απο τις κεραίες που χρησιμοποιείς. χαχα ετσι ειναι, may the force be with you :-o Και σε attitude πολυ δυσκολο μου φαινεται ακομα. Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το πατωμα! και δεν το φερνω κοντα σε μενα για κανενα λογο ! Βάλε την κάμερα σε κάποιο σημείο που να βλέπει έλικες ή landing legs. Θα σου δώσει πολύ καλό feedback για το ύψος σου απο το έδαφος. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Και πάλι σε ευχαριστώ yiannis_1 Γιατί όμως από gearbest δεν μπορώ να το αγοράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα guys! Έχει κάνει κάποιος φίλος παραγγελία απο το Banggood με την επιλόγη '' Expedited Shipping Service '' ? Λέτε να περάσει τελωνείο το δέμα που περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα guys! Έχει κάνει κάποιος φίλος παραγγελία απο το Banggood με την επιλόγη '' Expedited Shipping Service '' ? Λέτε να περάσει τελωνείο το δέμα που περιμένω; όταν πηρα το cheerson με ems το πληρωσα το 72ρι το ess φαινεται ακριβοτερο οποτε μαλλον δεν τα γλυτώνεις τα customs...στη θεση σου θα κοιτουσα κατι με free shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εγω αγόρασα το syma x5c-1 απι Banggood με DHL δε πλήρωσα τίποτα στο τελωνείο,αφού βάζουν μικρότερη αξία,σαν δείγμα οτι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 θεωρεις ότι στο cheerson ειχανε βαλει 200 ευρο? 20 ευρο τιμη ειχε και ενδειξη ως gift το τελωνειο το πληρωσα στην περιπτωση σου την γλυτωσες λογο χαμηλης τιμης του syma (με κατω τον 50 ευρο δεν ασχολούνται εχω διαβασει) από 50-60 και πανω πληρωνεις το φπα και από 150 και πανω δασμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με πήραν από την DHL και δυστυχώς πρέπει να πληρώσω. Λάθος δικό μου που επέλεξα express shipping. Θα μου στείλουν το πακέτο Θεσσαλονίκη και θα το εκτελωνίσω εδώ. Υπολογίζω γύρω στο 60αρι. Τι να κάνουμε τα λάθη πληρώνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 τι πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickpsar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω πάρει πολλά Αλλά αυτό που είναι στο τελωνείο είναι ένα μόνιτορ για FPV με ενσωματωμένο δέκτη, ο Tx με μια καμερούλα και διάφορα άλλα αναλώσιμα. Τα χρήματα που γλιτώσαμε από τις προσφορές του Banggood στις 9/9 θα μας τα φάει η DHL γιατί ουσιαστικά τα μισά είναι για την εταιρεία κούριερ. Τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή άρχισα ήδη να πελαγώνω με το θέμα ας ρωτησω και εγω μια απο τα ιδια. Κλασσικά και εγώ είμαι ενας απο αυτους που απο το πουθενα θελουν να "παιξουν" με ελικοπτεράκια . Δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω, οποτε θελω να παρω κατι για αρχη σχετικα οικονομικό (20-50€) που να μη το σπασω στην πρωτη πτήση και κλαίω σαν μωρό παιδί.Απο τα λιγα που διαβασα ειμαι αναμεσα στα: Eachine H8 Mini Headless Syma X5C X5C-1 SYMA X11 Δωστε τα φωτα σας παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το eachine εχει πολύ γρηγορο yaw και θα σε δυσκολεψει (και καει και μοτερακια ευκολα) παρε και τα δυο βασικα μιας και χειμωνας ερχεται ένα cheerson cx10 (στη θεση του eachine) για μεσα στο σπιτι και στη θεση του syma θα σου προτεινα αυτό εδώ που λογο τον 1100mah στη μπαταρια πεταει κοντα στα 15 λεπτα και φαινεται να είναι ο νεος βασιλιας τον toygrades http://www.banggood.com/JJRC-H5P-2_4G-4CH-6Axis-CF-Mode-RC-Quadcopter-With-2MP-HD-Camera-RTF-p-989596.html και review Site: Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα syma είναι πολύ ήρεμα στην πτήση και πιστεύω θα μπορέσεις γρήγορα να τα πετάξεις και τα 2. Θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω και κάτι που δεν εχει ξαναπροταθεί. http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_145922.html Συμβατό με wltoys (v212 protocol) άρα θα μπορείς αύριο μεθαύριο να πάρεις κάτι τέτοιο JJRC 1000A 6 Axis Quadcopter +μπαταρίες και να το πετάξεις με το ίδιο χειριστήριο. http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_165870.html Mε κάτω απο 40 € θα έχεις κάνει την πλάκα σου και θα ξέρεις αν θες να δαπανήσεις για κάτι μεγαλύτερο. Αν τα σπάσεις και τα χάσεις(flyaway) με άλλα 13 ευρό μπορείς να βρεις BNF έκδοση του JJRC... Άλλες καλές toygrade επιλογές είναι τα Huiying Toys X6058 - Yi Zhan Tarantula X6 Το Χ6058 το είχε το gearbest με ~25ευρό και χαζομάρα που δεν αγόρασα ένα για mini fpv, αντικαταστάτη για το v212 που είναι πια πολύ γερασμένο για να σηκώνει receivers, κεραίες, fpv καμεράκια κτλ. Δυστυχώς είναι out of stock και μάλλον δε θα το ξαναφέρουν. Αυτά απο το στρατόπεδο των toyquads. Όλα τα άλλα είναι παραλλαγές του ίδιου πράγματος με εξαίρεση το cx10 (λόγο ασύλληπτου μεγέθους) το οποίο όμως δεν είναι για αρχάριο. Δεν εχω μετανιώσει για κανένα απο τα toyquad που έχω πάρει, αφου μου έχουν προσφέρει και μου προσφέρουν ακόμα, πολύ διασκέδαση σε στιγμές και σε μέρη που δεν μπορείς να πετάξεις brushless... Πιο μάπα μου είχε βγεί το syma x6 όχι επειδή δεν πέταγε καλά, αλλά επειδή δεν είχε ανταλλακτικά για να το επισκευάσω σε λογική τιμή όταν χάλαγε... Με 10 ευρό το motor assembly και με 2 ευρό το 1 πλαστικό γραναζάκι του ενός γραμμαρίου που φθειρόταν για πλάκα, μου έβγαινε φτηνότερο να συντηρώ brushless... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από yiannis_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλα όλα αυτά που λες αλλα το jjrc h5p που πρωτεινα ποιο πανω φαινεται πραγματικα μπομπα στην κατηγορια αυτή (όχι τα ποιο μεγαλα τυπου tarantula και syma x8c) αλλα τυπου syma x5c (τα οποια είναι ιδανικα για αρχαριο) νομιζω ότι δεν εχει αντιπαλο atm τσεκαρε το Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από spacecowboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα