johnp90s Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 α οκ.τι είναι τα firware γτ δεν ξέρω α οκ.τι είναι τα firware γτ δεν ξέρω
kostasbm Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ποια μοτερ και ποια esc ειναι??? καλη αρχη και μην αγχωνεσε
karaLRS Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα πάρω μισακό (μισό μισό) με έναν συνάδελφο ένα walkera qr x350pro... έχει κανείς άποψη ποιο θα πρέπει να είναι το χειριστήριο; devo f7 vs devo 10? υπάρχει κάποια άλλη πρόταση μέχρι τα 500€;
johnp90s Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ηταν σετ για f450 e310.esc μοτερ και ελικες δεν μου λετε αξιζει να παρω αυτο http://www.myhelis.com/AV200-Pan-360-w-Skids-Optional.html για το f450 που φτιαχνω?????? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2015 από johnp90s
kostasbm Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 γνωμη μου επειδη ειχα παρει skids ψηλα στην αρχη που ειχα χορταρια οκ αλλα μετα ηταν λιγο ασταθες γιατι ηταν ψηλα το κεντρο βαρους παρε τα εξτρα ποδια που το σηκωνουν 4 με 5 ποντους αυτο που ανεφερες παρα ειναι επαγγελματικο αλλα και ακριβο
zacharias99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά μου ήρθε το Syma x5c-1 και έχω τρελαθεί Τα σπάει το τετρακόπτερο!!! Δε προλαβαίνω να φορτίζω τις μπαταρίες!!! Ηδη παρήγγειλα άλλες 5 με τον φορτιστεί τους και το απόγευμα πάω και για ένα μικρό cheerson 10 για μέσα στο σπίτι γιατί δεν το χορταίνω με τίποτα!! Ερώτηση! Καμία καλύτερα αλλά αντίστοιχα οικονομική πρόταση με το cheerson cx10?? Και τον USB φορτιστή του SYMA μπορώ να τον κουμπώσω και σε φορτιστές κινητών ή είναι πολύ δυνατοί και θα μου χαλάσουν τη μπαταρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Ζάχος
kostasbm Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 οσο αργοτερα φορτιζεται τοσο μεγαλωνει και η διαρκεια ζωης της...γρηγορη φορτιση την μικραινει δεν ξερω τι μπαταριες εχει LIPO η κατι αλλο ???
zacharias99 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 LiPo έχει, οπότε αυτό που λες θα ισχύει ένα παραπάνω εεε?
benrgv Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και απο εμενα.Πολυ νεος στο αθλημα...εψαχνα ενα πολυ σταρτερ quad για να μαθω να πεταω και διαβαζοντας αρκετα αγορασα απο bangood ενα suma x5c-1.Απο 5 Μαιου ακομη να ερθει απο UK Wharehouse ....παραδοση 5-7 εργασιμες ελεγε...ειμαι ετοιμος να ζητησω τα χρηματα πισω απο paypal..Αυτο που με τρελαινει ειναι πως ολα τα ανταλλακτικα (ελικες μοτερ μπαταριες) εχουν ερθει εκτος απο το quad...Α και μια πολυ παιδικη ερωτηση..Το mode 2 τι ακριβως κανει και πως βοηθαει?? Ευχαριστω εκ των προτερων
kostasbm Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 περιμενε απλα ξεχασε το και θα ερθει Ζαχαρια αφου ειναι LIPO διαβσε προσεχτικα τις οδηγιες φορτισης η τσεκαρε στο ιντερνετ γιατι θελουν λιγο προσοχη πως φορτιζουμε εγω φορτιζω με λιγοτερα αμπερ και ας κανει λιγο παραπανω ...δεν θελω να τη πιεζω
yiannis_1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και απο εμενα.Πολυ νεος στο αθλημα...εψαχνα ενα πολυ σταρτερ quad για να μαθω να πεταω και διαβαζοντας αρκετα αγορασα απο bangood ενα suma x5c-1.Απο 5 Μαιου ακομη να ερθει απο UK Wharehouse ....παραδοση 5-7 εργασιμες ελεγε...ειμαι ετοιμος να ζητησω τα χρηματα πισω απο paypal..Αυτο που με τρελαινει ειναι πως ολα τα ανταλλακτικα (ελικες μοτερ μπαταριες) εχουν ερθει εκτος απο το quad...Α και μια πολυ παιδικη ερωτηση..Το mode 2 τι ακριβως κανει και πως βοηθαει?? Ευχαριστω εκ των προτερων Το mode 2 ή mode 1 είναι επιλογή για το πως θα είναι η τηλεκατευθυνση. Που θα ναι το γκάζι που θα είναι το pitch η κλίση, η ταχύτητα που περιστροφής κτλ. Δεν είναι βοήθεια είναι συνήθεια. Σαν δεξιοτιμονο αριστερoτίμόνο ένα πράγμα. Οι περισσότεροι παίρνουμε Mode 2 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από yiannis_1
paularas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αφού το ένα syma δεν ήρθε ποτε από bangood και το 2ο είπαν ότι το εστειλαν πριν 1 εβδομαδα αλλα τωρα με ειπαν οτι δεν εχει τελικα διαθεσιμότητα και μου κάνουν τα λεφτά refund στο paypall, τι να πάρω και από που ώστε να μου έρθει έως 29.06 σαν το syma ή καλύτερο στα ~100-120 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα