Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος iPhone τώρα πια είναι τα premium υλικά και η καλή ποιότητα κατασκευής (αν και υπάρχουν και πολύ καλύτερα πχ HTC one). Για κάποιους ανθρώπους βέβαια κίνητρο είναι η βλαχογκλαμουρια που τους προσδίδει ένα κινητό κόσμημα [sic] σαν αυτό. Εφόσον, λοιπόν, το 5c ως πλαστικουρα (όπως συνηθίζουν να λένε τα fanboys της Apple) που είναι, ούτε καλά υλικά κατασκευής έχει, ούτε λειτουργεί ως γκομενομαγνήτης είναι μια χαζή αγορά. Σου προτείνω να σκάσεις τα 550€ για το 5s που είναι μια λιγότερο χαζη αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος iPhone τώρα πια είναι τα premium υλικά και η καλή ποιότητα κατασκευής (αν και υπάρχουν και πολύ καλύτερα πχ HTC one). Για κάποιους ανθρώπους βέβαια κίνητρο είναι η βλαχογκλαμουρια που τους προσδίδει ένα κινητό κόσμημα [sic] σαν αυτό. Εφόσον, λοιπόν, το 5c ως πλαστικουρα (όπως συνηθίζουν να λένε τα fanboys της Apple) που είναι, ούτε καλά υλικά κατασκευής έχει, ούτε λειτουργεί ως γκομενομαγνήτης είναι μια χαζή αγορά. Σου προτείνω να σκάσεις τα 550€ για το 5s που είναι μια λιγότερο χαζη αγορά.

φιλε μου ευχαριστω που με αποκαλεσες βλαχο γιατι οντως τα εσκασα τα 550. Οπως και η μιση ελλαδα! Ευχαριστω ολους για την εξαιρετικη και καθολου επιθετικη συζητηση.
  • Like 1
Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστω που με αποκαλεσες βλαχο γιατι οντως τα εσκασα τα 550. Οπως και η μιση ελλαδα! Ευχαριστω ολους για την εξαιρετικη και καθολου επιθετικη συζητηση.

Αμα εσκασες 550€ για το 5c αρχισε να τα κλαις απο τωρα.Οτι πιο τραγικο εχει κυκλοφορησει η apple σαν συσκευη.Αντε να τα εδινες για premium συσκευη οπως το 5s ναι αλλα για αυτη την αποτυχια ποτε.15 ατομα εδω σου ειπαν να πας σε 5s και εσυ παρολαυτα πηγες στο 5c.Εχω τεραστια απορια για ποιο λογο μπηκες στον κοπο να μας ρωτησεις και να ανοιξεις θεμα εδω μεσα...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά για το 5s λέει, αλλά εγώ και σε αυτήν την περίπτωση έκτος και αν με λέγανε Ωνάση θα τα εκλεγα. Τώρα αν προσβλήθηκε με αυτό που είπα προφανώς εντάσσει ο ίδιος τον εαυτό του στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς εγώ μίλησα για "κάποιους" και όχι γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα αφού το πήρες, καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο να είναι και να το χαρείς! Στην τελική ένα κινητό είναι, όποιο και να πάρεις μετά τις πρώτες μέρες που έχεις τον ενθουσιασμό του καινούργιου τα ίδια πράγματα θα κάνεις...

• Moderators
Δημοσ.

Για κάποιους ανθρώπους βέβαια κίνητρο είναι η βλαχογκλαμουρια που τους προσδίδει ένα κινητό κόσμημα [sic] σαν αυτό. 

Αναφερεται στο κινητρο καποιων. Δε λεει πως ολοι οσοι το πηραν ειχαν αυτο το κινητρο.  

Παρακαλω μην αρχισετε offtopic συζητησεις και μην μπειτε σε αντιπαραθεσεις δημοσια, ολοι μεγαλα παιδακια ειμαστε, chill.

kthnxbye

Δημοσ.

Μπράβο στη μισή Ελλάδα που αγόρασε Iphone 120 ευρώ ακριβότερα από ένα Note. Τι να λέμε τώρα. Τέλοσπάντων, το ψοφήσαμε... Next.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...