johnakos_p20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι οπωσδηποτε κοιταω για iphone πλεον μιας και πληρως απογοητευμενος απο samsung και android smartphones. Ειμαι πιο πολυ στο 5c. Αξιζει η καλυτερα να παρω το 5s? Η διαφορα τους στο skrutz 100 ευρω.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλά σίγουρα αξίζει να πας για 5s. Όσον αφορά το Android για να το ευχαριστηθείς θες καλή συσκευή οπότε...
mason Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 το 5c ειναι το iphone 5 με διαφορετικό πλαστικό καπάκι. 1
johnakos_p20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 S4 ειχα.. αλλα πολυ κολλημα. Και θα παω οπωσδηποτε σε iphone. Απλα δεν ξερω στα σιγουρα
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 S4 ειχα.. αλλα πολυ κολλημα. Και θα παω οπωσδηποτε σε iphone. Απλα δεν ξερω στα σιγουρα Φιλος μου εχει το S4 ενα χρονο.Ειναι απο τα πιο ανευθυνα ατομα που ξερω και το εχει ρημαξει στο φοστωμα πραγματικα.Η συσκευη περα απο ελαχιστο λαγκ στο scrolling του μενου δεν εχει το παραμικρο κολλημα αδερφε οποτε ας αφησουμε στην ακρη τις υπερβολες και ας πουμε οτι απλα θες iPhone.Οπως ειπα και πιο πανω κανε την υπεβαση για 5s και θα εισαι κυριλε 5
Grey Warden Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Iphone 5c... για να έχουμε κάτι να γελάμε. Όταν ακούω για κολλήματα στο S4 απλά βάζω τα γέλια. Συμφωνώ με τον kataramenos32. Καλύτερα το 5s από τη στιγμή που πρέπει το κινητό να έχει το μήλο για να βαφτιστεί γρήγορο. 2
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ρίξε μια ματιά σε κανένα μεταχειρισμένο 4άρι...με κανά 200€ θα έχεις APPLE και δεν θα ασχολείσαι με Samsung που κολλάνε...
StigmaX Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αν είναι το λαγκ που σε ενοχλεί μπορείς να πας και σε νέξους. Το λαγκ δεν είναι πρόβλημα του αντροιντ, είναι της σαμσουνγκ. 2
panagiotis111 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ναι οπωσδηποτε κοιταω για iphone πλεον μιας και πληρως απογοητευμενος απο samsung και android smartphones. Ειμαι πιο πολυ στο 5c. Αξιζει η καλυτερα να παρω το 5s? Η διαφορα τους στο skrutz 100 ευρω. το i-phone 5c είναι πλαστικούρα και έχει πρόβλημα με την υπερθέμανση και την εξάντληση της μπαταρίας και δεν συνδέεται καλά με wi-fi και μερικές φορές η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται . όποτε προσόχη για αυτή την αγορά γτ έχουν ακουστεί πολλά για τα ελλατωματικά κινητά της apple . Το 5s είναι άλλη κατηγορία
johnakos_p20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παιδια το s4 λαγκαρει απιστευτα πολυ. Και πιστεψτε με ημουν αντι iphonakias πριν ενα χρονο! Το s4 πρωτη μερα κυκλοφοριας το πηρα. Πηγα απο κοντα και τα ειδα..ειμαι αναμεσα σε μαυρο 5s και κιτρινο 5c.
haHa Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δες το nexus 5 που ειναι φθηνοτερο απο το iphone 5c, αλλα αισθητα πιο γρηγορο. Φυσικα ειναι αισθητα πιο γρηγορο και απο το galaxy s4 που ειχες και λογω επεξεργαστη και επειδη δεν εχει τα εξτρα της samsung .
euxoulhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αν κανεις σωστα πραγματα και το λειτουργεις σωστα δεν λαγκαρει καθολου..και τι νομιζεις;οτι με το ios δεν θαχεις λαγκαρισμα; για να σε δω εκει.. στο κατω κατω μπορεις να κανεις root το s4 να βαλεις και μια custom rom και θα τριβεις τα ματακια σου απο το εξαισιο αποτελεσμα που θα δεις μην τα ισωπεδωνουμε ολα....αν ψαχτεις και το πιο απλο android το κανεις αεροπλανο )
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παιδια το s4 λαγκαρει απιστευτα πολυ. Και πιστεψτε με ημουν αντι iphonakias πριν ενα χρονο! Το s4 πρωτη μερα κυκλοφοριας το πηρα. Πηγα απο κοντα και τα ειδα..ειμαι αναμεσα σε μαυρο 5s και κιτρινο 5c.Σε νιωθω αν και ειχα το αμεσως προηγουμενο μοντελο, το s3 δηλαδη. Ασχημο να δινεις λεφτα για ναυαρχιδα και να χει λαγκαρισματα. Παρε το 5s με κλειςτα ματια, το κινητο φυσαει !!! Το 5c πηγε απατο, σκεψου επειεδη εχουνε μεγαλο στοκ, το βγαζουνε πλεον με 8gb και σε χαμηλοτερη τιμη.
johnakos_p20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τα τηλεφωνα μου δεν τα πειραζω ποτε..γιατι απλα χανεις την εγγυηση με τη μια. Τελος παντων. Σας ευχαριστψ
Προτεινόμενες αναρτήσεις