aetos1988 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγώ λέω να την δοκιμάσεις σε παιχνίδια περισσότερο επειδή χρησιμοποιούν στο full όλα τα υποσυστήματα της κάρτας πχ μνήμες , το furmark νομίζω τεστάρει την gpu περισσότερο και λιγότερο τις μνήμες , στο λέω επειδή την έπαθα και εγώ με την GTX680 την οποία έστειλα για rma και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα , στο furmark δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα ενώ στα παιχνίδια όπως το Crysis 3 , BF4 κτλ. είχα artifacts
Ashmadia Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μα καλά τι γίνεται με αυτην την σειρά με τις amd παλιά ηταν οι drivers τώρα ειναι οι κάρτες ? Αφου δεν μπορεις να την δοκιμάσεις σε αλλο pc να δεις τι κανει εκει καλύτερα να την στείλεις για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση , υπάρχει εγγύηση ετσι ; Το χω ξαναγραψει αλλα δεν με ακουτε εμενανε. Sapphire και Asus πρεπει να εχουν βγαλει νεα bios και τα εχουν κανει μανταρα. Μεχρι στιγμης, 7790 απο Asus που εχω βαλει αλλου δουλευει απροβληματιστα. Αν προσεξετε, τα περισσοτερα θεματα περιλαμβανουν sapphire και asus καρτες. Δεν αγοραζει κανεις Gigabyte/Msi/XFX?
yanniliki Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τελικα μετα απο απειρα βγαλε-βαλε drivers με διαφορετικα προβληματα καθε φορα, την πηγα στο καταστημα για ελεγχο και μου ειπαν τελικα οτι ειχε προβλημα και εγινε αντικατασταση με καινουρια.. 3 μερες τωρα παει καλα, αν και σημερα μου εβγαλε κατι περιεργα μπλε κουτακια πανω στην μπαρα του mozzila.. τι να πω εχω απογοητευτει παρα πολυ με την ολη φαση, ειναι δυνατον να εβγαλαν τοσο προβληματικη σειρα στην αγορα? Αv παντως και αυτη βγει ελλατωματικη, μετα απο 12 χρονια ΑΤΙ-AMD θα παω σε Nvidia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα