yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Προστεθηκα και εγω στην μεγαλη λιστα με τα προβληματα; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37536&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 αν δεν κανω λαθος ειναι τουτη εδω.. Λοιπον, εχει κανα μηνα που την αγορασα, στην αρχη ολα ηταν οκ.. Την τελευταια βδομαδα οταν ανοιγα καποιο game, ακομα και απλα games browser style, μετα απο λιγη ωρα εκανε ενα ξαφνικο μαυρισμα η οθονη και μου εβγαζε: Σφάλμα "Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να αποκρίνεται και έχει γίνει επαναφορά του" Απο προχτες αρχισε να πεταει και τις μπλε οθονες βροχη, σημερα μονο πρεπει να εφαγα 5-6, παλι στα ιδια games, αλλα σημερα μου τα εκανε και ξανικα χωρις λογο ενω ανοιγα τον mozzila.. δεν εχω προλαβει να φωτογραφισω καμια να σας την δειξω, αν καταφερω θα την ποσταρω. Εκανα clear install με το DDU μεσω safe mod, και κατεβασα λιγο τα ρολογια, επειδη ειναι η overclock εκδοση, ολα πηγαιναν καλυτερα και πιο smooth επαιξα αρκετη ωρα χωρις προβλημα. Μετα απο ενα restart που εκανα εφαγα στο καπακι μπλε οθονη, και στο επομενο παλι restart ειδα οτι τα ρολογια ειχαν γυρισει παλι στο OC οπου και τα ξανακατεβασα.. Artifacts και μπλιμπλιμπλικια δεν μου εχει βγαλει.. οι θερμοκρασιες πιανουν max 70c και idle ειναι 39-40c, επισης αν βοηθαει, οταν ειναι κοντα στο να φαει μπλε οθονη η θερμοκρασια idle ειναι κοντα στα 47-50c (χωρις να τρεχω τιποτα) το συστημα ειναι: amd 955 motherboard gigabyte GA-770TA-UD3 τροφοδοτικο coolermaster GX 550W drivers αυτους που ειχε το cd με την καρτα windows 7 ulty 64 δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω σε αλλο συστημα γιατι θελει ολοκληρη διαδικασια και τα κρασαρισματα που τρωει ειναι τυχαια.. Το pc δουλευε με μια radeon 5770 Πριν και δεν υπηρχε το παραμικρο προβλημα.. Τι αλλο προτεινετε να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2014 από yanniliki
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μα καλά τι γίνεται με αυτην την σειρά με τις amd παλιά ηταν οι drivers τώρα ειναι οι κάρτες ? Αφου δεν μπορεις να την δοκιμάσεις σε αλλο pc να δεις τι κανει εκει καλύτερα να την στείλεις για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση , υπάρχει εγγύηση ετσι ;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 drivers κατεβασε τους τελευταιους απο amd ξανακανε καθαρισμα με ddu και περασε τους.
yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Θα βαλω και τους νεους drivers να δω τι θα γινει.. για την ωρα με λιγο κατεβασμενα τα ρολογια δεν εχει κανει κανα κουλο.. Εγγυηση εχει αλλα πως μπορει να βρεθει οτι εχει προβλημα? αυτα που κανει ειναι τυχαια και στην αρχη ηταν μια χαρα... αντε να το αποδειξεις αυτο
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το να ρίξεις παντως τα ρολόγια σε overclocked έκδοση για να μην εχει πρόβλημα η κάρτα δεν ειναι φυσιολογικό αλλιως τι την εχουν overclocked πρέπει να λειτουργεί οπως ειναι
panos0100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 drivers κατεβασε τους τελευταιους απο amd ξανακανε καθαρισμα με ddu και περασε τους. παντος σε εμενα αυτο με τους drivers το εκανα με ddu περασα τους καινουριους αλλά παλι τίποτα, θέλει κάθε φορά να βάζω την επιλογή ζουμ 1 cinema απο την lg τι να πω όντως πολλά προβλημματα με τις κάρτες αυτές τι μπωρει να γινεί τώρα; η μονη ανάλυση που παίζει καλά είναι 1680χ1050
yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το να ρίξεις παντως τα ρολόγια σε overclocked έκδοση για να μην εχει πρόβλημα η κάρτα δεν ειναι φυσιολογικό αλλιως τι την εχουν overclocked πρέπει να λειτουργεί οπως ειναι Μωρε καλα τα λες αλλα αν ειναι να παιζει απροβληματιστα με 50Mhz λιγοτερα δεν εχω προβλημα.. σιγουρα παντως για την νεα σειρα τους κατι δεν υπολογισαν σωστα.. απειρα προβληματα και ολα ειναι στο ιδιο στυλ
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εγω προσωπικά αν δεν έπαιζε η κάρτα με το που την βγάζω απο το κουτί και έπρεπε να μειώσω εστω και 1mhz θα την πήγαινα πισω γιατι στην τελική αυτο που πληρώνω θέλω να λειτουργεί σωστά
yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εγω προσωπικά αν δεν έπαιζε η κάρτα με το που την βγάζω απο το κουτί και έπρεπε να μειώσω εστω και 1mhz θα την πήγαινα πισω γιατι στην τελική αυτο που πληρώνω θέλω να λειτουργεί σωστά Σωστο και αυτο αλλα ξερουμε τι παιζει με τα service εδω στην Ελλαδα.. σιγα μην κατσει να ασχοληθει ο τεχνικος μια δυο μερες με την καρτα να δει αν κρασαρει... θα τρεξει μια μλκια, θα την περασει η καρτα και θα πει ειναι οκ, αν ηταν τοσο εμφανες το προβλημα θα την πηγαινα με την μια.. θα βαλω τους νεους drivers και μετα θα την ανεβασω οπως ηταν, αν συνεχισει να κρασαρει τοτε θα την παω για να την δουν.. να καταληξουμε πρωτα οτι φταιει αυτη..
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δοκίμασε drivers κτλπ και βλέπουμε , παντως οσο αφορά το πρώτο ερώτημα σου προφανώς και ειναι υποχρεωμένος αν ειναι σωστός επαγγελματίας ή αλλιως σωστό κατάστημα να κανουν ολες τις απαραίτητες διαδικασίες για σωστό έλεγχο
yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ωραια! λοιπον για την ωρα κραταω για καναδυο μερες τους drivers που εχω να δω αν ειναι σταθερο το συστημα και μετα βαζω τους πιο νεους που εχει στο site και γυριζω τα ρολογια οπως ηταν.. θα σας ενημερωσω οταν κανω την αλλαγη
yanniliki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τίποτα πάλι παίδες.. Διπλό κρασαρισμα πάλι.. Μια φορά ήμουν απλά στο fb και την άλλη έβλεπα ένα βίντεακι στο YouTube.. Αυτά δεν ειναι παράξενα τωρα? Μήπως παίζει κάτι άλλο? Τροφοδοσία πχ? Δηλαδη κρασαρει χωρίς να ζοριστει..
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Απο θέμα τροφοδοτικού δεν εχεις πρόβλημα και το να κρασάρει χωρίς να ζορίζεται καν εμενα μου κανει για πρόβλημα οποτε καλύτερα να πάει για έλεγχο , εκτος και αν βρείς και καποιο αλλο pc να την δοκιμάσεις πρώτα
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δοκίμασε την και κάπου αλλού.Αφού έχεις bsod κοίτα και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ μπορείς να ψάξεις και τα minidumbs.
yanniliki Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Λοιπον, με DDU εβαλα τους νεους που εχει η AMD στο site της, εβαλα παλι τα παιχνιδια που επαιζα, το ψαχουλεψα λιγακι δεν εβγαλε κανενα προβλημα.. Ετρεξα κανα μισαωρο και το furmark απο το παραπανω λινκ και δεν εβγαλε κανενα προβλημα με μαξ θερμοκρασια 78c δεν εβγαλε ουτε artifacts ουτε πιρπιτσολια.. Αλλα ειπαμε αυτο το κανει τελειως random, μου εδωσε και ενα φιλαρακι μια radeon 5450, ωστε αν ξανακανει τιποτα να τεσταρω το συστημα με αυτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα