xristakis1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Φίλος θέλει να αγοράσει την Toshiba 7335, 40 ιντσών. Την βρήκε στα 460 €. Αξίζει, είναι καλή τηλεόραση σαν μάρκα; Δεν έχω ακούσει πολλούς να έχουν αυτή την μάρκα, οπότε του πρότεινα να το σχεφτεί. Έχει κανείς Toshiba και νέας τεχνολογίας για να απαντήσει πως είναι η κατάσταση; Εικόνα, λειτουργίες, σύνδεση με internet, media player, αξιοπιστία; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πες του να ρίξει μια ματιά και σ' αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3838338/Samsung-UE40F6320.html?from=recommendation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πες του να ρίξει μια ματιά και σ' αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3838338/Samsung-UE40F6320.html?from=recommendation Την παρήγγειλε... οπότε τι να του πω; Θα περιμένω να δω κι εγώ. Ευχαριτώ για την υπόδειξη... αλλά αποφάσισε. Μια ερώτηση δική μου: Στα 3 πρώτα καταστήματα που με στέλνει το λινκ που προτείνεις την τηλεόραση και στα τεχνικά στοιχεία αναφέρουν τα εξης: α) "24p Technology Όχι" και β) "Προοδευτική σάρωση Όχι". Δηλαδή α) από βιντεοκάμερα με εγγραφή 24ρ δεν παίζει τίς εγγραφές σε 24ρ; και β) αν γράφεις σε 25ρ προοδευτικά θα το δείχνει σε 50i (πεπλεγμένη); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν την παρήγγειλε ήδη, τότε μεγειά του. (δεν το λέω ειρωνικά) Όσο για τα ερωτήματά σου, νομίζω και στα δύο πως η απάντηση είναι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τί εντυπώσεις τελικα απο την toshiba? Αντε γιατι και εγω μαλλον αυτη θα προτιμησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τί εντυπώσεις τελικα απο την toshiba? Αντε γιατι και εγω μαλλον αυτη θα προτιμησω. Πήγα σήμερα το πρωί και την είδα. Δεν πήρα μαζί μου δικό μου υλικό για να δω. Είδα δικό του υλικό. Εντυπώσεις: 1). Εικόνα πολύ καλή. (Να πω ότι στην περιοχή μας έχουμε μόνο αναλογικό σήμα, και παρόλα αυτά ήταν Ο.Κ.) 2). Έπαιξε ότι αρχεία βίντεο εβαλε ( ή είχε) σε ένα στικάκι. (Έπεζε και αρχεία mt2s [καλά τα λέω;] που έγραψε από την βιντεοκάμερά του την canon). Έπαιξε και τις εγγραφες 25ρ (δεν ξέρω αν το μετέτρεπε η τηλεόραση σε 50i (αυτό πως ελεγχεται δεν γνωρίζω) 3) Αρχεία ήχου τα έπαιξε καλά, καλός ήχος. 4) Με τα γυαλιά το τρισδιάστοτο μου άρεσε πολύ (από τρισδιάστατο bly-ray. Δεν ξερω από κανάλια ή σε κανάλια πως θα δείχνει. 5) Από internet ολα καλά (εδώ δεν ήξερε ούτε ο ίδιος πως και τι να κάνει π.χ. ρυθμίσεις. αφού τώρα την μαθαίνει). Γενικά 1 ώρα που την έβλεπα, έμεινα ευχαριστιμένος. Ο φίλος είναι τρισευτυχισμένος, μόνο που θέλει πολύ διάβασμα για να την μάθει και πολύ ψάξιμο. Αν έχει ελλατώματα σε άλλους τομείς ακόμη, δεν γνωρίζω, στα βασικά που είδα πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakis1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τί εντυπώσεις τελικα απο την toshiba? Αντε γιατι και εγω μαλλον αυτη θα προτιμησω. Ένα νέο στοιχείο που με πληροφόρησε σήμερα για την toshiba είναι ότι παίζει αρχεία από media player που είναι σε διαμόρφωση fat32. Τι σημείνει δεν γνωρίζω πολλά αλλά ψάχνωντας βρήκα ότι είναι παλιό σύστημα για συσκευές αποθήκευσης. Τώρα τι επιπτώσεις θα έχει δεν μπορώ να ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ασ απαντήση για πληροφόρηση και γνώση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ένα νέο στοιχείο που με πληροφόρησε σήμερα για την toshiba είναι ότι παίζει αρχεία από media player που είναι σε διαμόρφωση fat32. Τι σημείνει δεν γνωρίζω πολλά αλλά ψάχνωντας βρήκα ότι είναι παλιό σύστημα για συσκευές αποθήκευσης. Τώρα τι επιπτώσεις θα έχει δεν μπορώ να ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ασ απαντήση για πληροφόρηση και γνώση. Σημαίνει ότι ξεχνάς τα αρχεία που έχουν μέγεθος απο 4GB και πάνω, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα του υλικού, ειδικά στα 1080p. Οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα