Προς το περιεχόμενο

Νέος Μodem/Router με Gigabit Ethernet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Είχα έναν Linksys router ο οποίος τα έφτυσε μετά απο χρόνια και θέλω να αγοράσω έναν νέο modem/router (κατα προτίμηση Linksys, αλλά και άλλης μάρκας να είναι οκ.. πχ Zyxel? ) 

Θέλω :

1. Gigabit Ethernet (αν γίνεται 4)

2. Nα έχει δυνατότητα για Radius Server

3. Καλή κεραία να πιάνει όσο πιο μακριά γίνεται

4. Αν είναι και Dual Band θα κάνω party..!

τιμή.. ξέρω γω... ? 50 έως 100...110?.. εκεί.. max.

Ευχαριστώ πολύ!

Έχω βάλει στο μάτι τον Linksys X3500.. τι λέτε?

http://www.linksys.com/en-eu/products/gateways/X3500

γύρω στα 110 ευρώ έχει.. 

Δημοσ.

κανουν κανονικα.ολα ειναι adsl,adsl2,adsl2+και συνηθως vdsl και vdsl2.

Κάποιος παιδιά?.. :(

α! και μία ερώτηση. Οι routers που λένε VDSL/ADSL2 δεν κάνουν για απλή ADSL σύνδεση ε?.. πχ αυτός -> http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=17054

σε αυτα τα λεφτα το linksys αν σε καλυπτει μαλλον ειναι μονοδρομος.ειτε πας draytek ειτε πας netgear τα λεφτα ειναι πολυ παραπανω.βεβαια με 150-160 επαιρνες να ειναι και vdsl για μελλοντικα.προσεχε μονο γιατι καποια ειναι dual band αλλα δεν παιζουν και στα 2 bands ταυτοχρονα.και σε tp linkθα μπορουσες να βρεις αλλα θα προτιμουσα linksys ή κατι αλλο.

Δημοσ.

κανουν κανονικα.ολα ειναι adsl,adsl2,adsl2+και συνηθως vdsl και vdsl2.

σε αυτα τα λεφτα το linksys αν σε καλυπτει μαλλον ειναι μονοδρομος.ειτε πας draytek ειτε πας netgear τα λεφτα ειναι πολυ παραπανω.βεβαια με 150-160 επαιρνες να ειναι και vdsl για μελλοντικα.προσεχε μονο γιατι καποια ειναι dual band αλλα δεν παιζουν και στα 2 bands ταυτοχρονα.και σε tp linkθα μπορουσες να βρεις αλλα θα προτιμουσα linksys ή κατι αλλο.

να σαι καλά φίλε μου! αγόρασα το X3500 τελικά. Το περιμένω απο ώρα σε ώρα.

Thanks!

Δημοσ.

να σαι καλά φίλε μου! αγόρασα το X3500 τελικά. Το περιμένω απο ώρα σε ώρα.

Thanks!

εξαιρετικη επιλογη, πες μας εντυπωσεις.

Δημοσ.

ps.αν κανεις firmware update το κανεις με καλωδιο ethernet και οχι wireless διοτι υπαρχει περιπτωση να το brickareis αν γινει με wireless

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Λοιπόν...

Ο Χ3500 πριν το firmware update είχε ένα πρόβλημα.. έπεφτε η σύνδεση. Όχι πολλές φορές αλλά έπεφτε (η σύνδεσή μου πιάνει περι τα 5Mbps.. είμαι μακριά απο το DSLAM). Έκανα το firmware upgrade στην τελευταία έκδοση μέσω Ethernet φυσικά (thanks Super Goofy) και ο router πλέον δεν κάνει καμμία αποσύνδεση.

Το Internet είναι πολύ γρήγορο ενώ έχω ανοιχτό και τον built-in Firewall. 

Το μόνο που πρόβλημα, είναι, πως μερικές φορές κολλάει το Authentication του Wireless. Μου έχει τύχει 2 φορές μέχρι τώρα και οι δύο πρωί. Με το που ξύπνησα και έπιασα το κινητό να δώ κάποιες πληροφορίες απο το Internet μου έβγαζε Authentication Error... 

δεν ξέρω γιατί βασικά.. θα ξανακοιτάξω τις ρυθμίσεις του Wireless. 

Κατα τα άλλα ευτυχώς όλα καλά (το καλό είναι πως υπάρχουν πολλές επιλογές να παίξεις) αλλά και απο θερμότητα είνια αρκετά δροσερός (ο προηγούμενος WRT610N που είχα ζεσταινόταν πολύ και έτσι "κάηκε" τελικά..) :)

Ευχαριστώ πολύ!

αν σας έρχεται κάποια ιδέα για το πρόβλημα με το Authentication μου λέτε!

Δημοσ.

καλα εκανες και περασες το πιο νεο firmware.συνηθως λυνεις προβληματα με τα νεα firmware παρα να δημιουργησεις.

μπορεις να δοκιμασεις α.να αλλαξεις καναλι.β.να αλλαξεις κλειδωμα πχ απο wpa σε wpa2 η σε wpa/wpa2 κτλ για να δεις αν θα στο κανει.
και στο κανει με μια συσκευη ή με πολλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...