NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Οχι ρε την ανοιξα και το εφαγα αλλα τωρα δεν κλεινει Μηπως κατα λαθος διάβασες το manual, λεω εγω τωρα!!!
stelios18120 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αν το ειχες πυρολυση μετα απο 2 ωρες θα ανοιγε μονη της η πορτα (ασφαλιζει γιατι κατα την διαρκεια πιανει τρελη θερμοκρασια) αλλα αν ειχες φαι θα εβρισκες μια μαυρη μαζα
Anorymous Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αν το ειχες πυρολυση μετα απο 2 ωρες θα ανοιγε μονη της η πορτα (ασφαλιζει γιατι κατα την διαρκεια πιανει τρελη θερμοκρασια) αλλα αν ειχες φαι θα εβρισκες μια μαυρη μαζα Οχι δεν ειχα πυρολυση ειμαι σιγουρος , πυρολυση εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον. Μαλλον λογω παλαιοτητας ειναι σχεδον 10+ κουζινα χαλασε η ασφαλεα στο πορτακι και αναγκαστικα να την ανοιξω με δυναμη. Μηπως κατα λαθος διάβασες το manual, λεω εγω τωρα!!! Πιο μανουαλ μακαρι να υπηρχε
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ωραια τότε στο πανω μέρος της πόρτας απο την μεσα μεριά εκει που ειναι το χερούλι εχει ενα σιδεράκι με δυο βίδες, ξεβίδωσε το βγαλ'το και είσαι οκ
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μας αφησες σε αγωνια.Τελικα ανοιξε με καποιον αναιμακτο τροπο η εβαλες λοστο?
[email protected] Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Κι εγώ έβαλα κατά λάθος την πυρόλυση και κλείδωσα το φαγητό μέσα. Τηλεφώνησα στην Pitsos και τον τεχνικό της περιοχής μου και δε βρήκα λύση. Μετά από ώρα παρατήρησης στο σημείο κλειδώματος, παρατήρησα ενα μεταλλικό κομμάτι χρώματος πορτοκαλοκόκκινο που ηταν η ασφάλεια της πυρόλυσης. Τοποθετησα ένα κατσαβίδι από τα αριστερά του και σπρώχνοντας το πολύ απαλά...... voila!!! Η πόρτα ΑΝΟΙΞΕ!!! Ο φούρνος δουλεύει κανονικά, το φαγητό σώθηκε κι εγώ ηρέμησα! 1 1
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 hours ago, lek88 said: Όταν λέμε πυρολυση; Κατά τον καθαρισμό με πυρόλυση τα υπολείμματα στο φούρνο καίγονται σε πολύ ψηλή θερμοκρασία και μετατρέπονται σε στάχτη. Έτσι δεν χρειάζεται πια σχολαστικό τρίψιμο και διαβρωτικά καθαριστικά. Ο αυτοκαθαρισμός με πυρόλυση μετατρέπει όλα τα υπολείμματα σε στάχτη, που αφαιρείται με ευκολία από τις επιφάνειες του φούρνου, χωρίς ίχνη. Και για την κατανάλωση ενέργειας: Όση είναι αναγκαία - η λιγότερη δυνατή. 1 1
czarjuly Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, poulinos είπε Κατά τον καθαρισμό με πυρόλυση τα υπολείμματα στο φούρνο καίγονται σε πολύ ψηλή θερμοκρασία και μετατρέπονται σε στάχτη. Έτσι δεν χρειάζεται πια σχολαστικό τρίψιμο και διαβρωτικά καθαριστικά. Ο αυτοκαθαρισμός με πυρόλυση μετατρέπει όλα τα υπολείμματα σε στάχτη, που αφαιρείται με ευκολία από τις επιφάνειες του φούρνου, χωρίς ίχνη. Και για την κατανάλωση ενέργειας: Όση είναι αναγκαία - η λιγότερη δυνατή. Η οποία βέβαια σακατεύει τα μέταλλα της κουζίνας...
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 12 hours ago, czarjuly said: Η οποία βέβαια σακατεύει τα μέταλλα της κουζίνας... αυτο δεν το εχω ψαξει.θεωρητικα θα πρεπει τα μεταλλα να αντεχουν αυτο το ζορι.πρακτικα το τι κανει η καθε εταιρεια δεν το ξερω .αλλωστε δεν πιστευω οτι χρειαζεται και συνεχεια αν προσεχει καποιος.απο την αλλη και να χρησιμοποιεις οτι καθαριστικα υπαρχουν εκει εξω στο εμποριο σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο για τα μέταλλα τις βαφες κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα