zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω.
Routh Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 <p>Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω. </p> Βασικα φιλε μου δες αν εχει καποιο προβλημα το πιατο σου!!! Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Βασικα φιλε μου δες αν εχει καποιο προβλημα το πιατο σου!!! Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Δεν έχει κουνηθεί καθόλου και έχω πολύ καλή λήψη. Πως αλλιώς να το δω? εννοείς να έρθει τεχνικός να το ελέγξει με το μηχανάκι που έχουν?
AMWN_RA Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω. Βάλε τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις στο όχι για να μην έχεις θέμα με άνοιξε κλείσε. 1
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Βάλε τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις στο όχι για να μην έχεις θέμα με άνοιξε κλείσε. Ευχαριστώ φίλε, το έκανα!
metaxotis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δοκίμασε να τους στείλεις ένα μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799που εκεί απαντάνε αμέσως και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στα τηλέφωνα 1
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δοκίμασε να τους στείλεις ένα μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799που εκεί απαντάνε αμέσως και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στα τηλέφωνα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Το θέμα τελικά ήταν στις ρυθμίσεις περιβάλλοντος που είπε ο AMWN_RA, τις απενεργοποίησα και δουλεύουν όλα κανονικά πάλι!
metaxotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Το θέμα τελικά ήταν στις ρυθμίσεις περιβάλλοντος που είπε ο AMWN_RA, τις απενεργοποίησα και δουλεύουν όλα κανονικά πάλι! σωστός . πάντως αχρείαστο να είναι αν προκύψει κάποιο θέμα τους στέλνεις ένα μήνυμα και σε παιρνούν αυτοί τηλ αν χρειαστεί χωρίς να περιμένεις στα τηλεφώνα . 2
kostass__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 επισης να ξερεις πως ο δεκτης κατ΄αυτους παντοτε πρεπει να μη κλεινει ποτε. σε προβλημα που ειχε το πιατο μου λογω κακης τοποθετησης και ο τεχνικος που ηρθε και δυο ατομα απο την τηλεφωνικη μου ειπαν να μην κλεινει ποτε ο δεκτης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα