Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω. 

Δημοσ.

<p>Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω. </p>

Βασικα φιλε μου δες αν εχει καποιο προβλημα το πιατο σου!!!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα φιλε μου δες αν εχει καποιο προβλημα το πιατο σου!!!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δεν έχει κουνηθεί καθόλου και έχω πολύ καλή λήψη. Πως αλλιώς να το δω? εννοείς να έρθει τεχνικός να το ελέγξει με το μηχανάκι που έχουν?

Δημοσ.

Ενώ όλα λειτουργούσαν καλά ξαφνικά χάθηκαν τα κανάλια eurosport..έκανα σάρωση χωρίς αποτέλεσμα και μετά δοκίμασα επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τα κανάλια επανήλθαν αλλά αντιμετωπίζω ένα άλλο χαζό πρόβλημα. Όταν ο δέκτης είναι ώρα κλειστός δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλά μόνο από το δικό του power button (αν τον κλείσω και τον ανοίξω αμέσως ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ!). Επίσης, αργεί να φορτώσει ενώ πριν άνοιγε αμέσως (βγάζει μια μπλε οθόνη με το σήμα της nova και γράφει παρακαλώ περιμένετε) και το τελευταίο είναι ότι στα περισσότερα κανάλια δε μου δείχνει πλέον πληροφορίες για το τι παίζει και πρόγραμμα για το τι ακολουθεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολο να πιάσω.

Βάλε τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις στο όχι για να μην έχεις θέμα με άνοιξε κλείσε.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις στο όχι για να μην έχεις θέμα με άνοιξε κλείσε.

Ευχαριστώ φίλε, το έκανα!

Δημοσ.

δοκίμασε να τους στείλεις ένα μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799που εκεί απαντάνε αμέσως και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις στα τηλέφωνα

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Το θέμα τελικά ήταν στις ρυθμίσεις περιβάλλοντος που είπε ο AMWN_RA, τις απενεργοποίησα και δουλεύουν όλα κανονικά πάλι!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Το θέμα τελικά ήταν στις ρυθμίσεις περιβάλλοντος που είπε ο AMWN_RA, τις απενεργοποίησα και δουλεύουν όλα κανονικά πάλι!

σωστός  . πάντως αχρείαστο να είναι αν προκύψει κάποιο θέμα τους στέλνεις ένα μήνυμα και σε παιρνούν αυτοί τηλ αν χρειαστεί  χωρίς να περιμένεις στα τηλεφώνα .

• Like 2
Δημοσ.

επισης να ξερεις πως ο δεκτης κατ΄αυτους παντοτε πρεπει να μη κλεινει ποτε.

σε προβλημα που ειχε το πιατο μου λογω κακης τοποθετησης και ο τεχνικος που ηρθε και δυο ατομα απο την τηλεφωνικη μου ειπαν να μην κλεινει ποτε ο δεκτης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...