panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 παιδιά καλησπέρα έχω ένα μικρό θέμμα με την ανάλυση της οθόνης, την καρτα γραφικών την έχω απο τον φεβρουάριο, είμαι πάρα πόλυ ευχαριστημένος γιατί τόσα χρόνια είχα κάρτες απο nvidia και τώρα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω amd, έχω λοιπόν μια οθόνη lg 22'' οταν βαζω τερμα ανάλυση 1920χ1080 δεν στρώνει η ανάλυση παρατήρησα ας πούμε εχτες έπαιζα μια χαρά tomb raider στην συγκεκριμενη ανάλυση και σήμερα παρατηρησα αργεί να ανοίξει το παιχνίδι και σε αυτη την αναλυση έχω πρόβλημα δεν πιανει ολοκληρη την εικόνα, τώρα το βράδυ είδα οτι και στον boot loader τα γράμματα φευγουν προς την ακρτη της οθόνης, εκει περα νομίζω ακομα δεν φορτωνει τους οδηγούς οπότε είναι θέμμα της καρτας γραφικων; επειδη ειναι η πρώτη φορά που βάζω amd δεν ξερω τιποτα οποιος ξερει κάτι ας μου πει να δούμε τι μπωρεί να γίνει τωρα βλεπω και σε άλλα παιχνίδια το είδιο πρόβλημα με την ανάλυση της οθονης
Xristaras12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 http://josiahmanson.com/prose/overscan/ δες εδω,πηγαινε στη συγκεκριμενη επιλογη μεσα στον catalyst και βαλε την μπαρα στο overscan τερμα και δες.
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 στο τερμα είναι, έχτες δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, όλα αυτά σήμερα εμφανίστηκαν
Xristaras12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 τσεκαρε ξανα τη συνδεση της καρτας,μπορει να μην παταει καλα το καλωδιο. Εναλλακτικα,κατεβαζεις το ddu,μπαινεις safe mode κανεις απεγκατασταση τουσ nvidia και amd drivers μεσα απ το ddu και επειτα restart σε normal mode περνας τον τελευταιο amd driver.
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 έχω τους τελευταίους, 13-12 αν δεν ειναι οι τελευταιοι, να δοκιμάσω να βάλω τους τελευταίους, και πως γίνεται τόσους μήνες να πηγανε καλά η καρτα και απο σήμερα να έχει αυτό το πρόβλημα σε όλα πλέον τα παιχνίδια, ακομα και στον boot loader αυτό με το καλώδιο το έκανα αλλα δεν έγινε τίποτα
Xristaras12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 επειδη το κανει και στην αρχη ειναι που ανυσηχω,μηπως εχει καποιο θεμα η καρτα και χρειαζεται αντικατασταση(γι αυτο ειπα τσεκαρε το καλωδιο) Ο τελευταιος ειναι ο 14,4 και βγηκε αυτες τις μερες. Αν μπορεις δοκιμασε την και σε αλλη οθονη.
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν εχω άλλη οθόνη απο την αρχή εκεί στον boot loader πατησα τις επιλογες που έχει η οθόνη μου ξερεις αυτες που λεει πχ 16:9 μονο σκαν, 16:10 4:3 ζουμ 1 ζουμ cinema 2 αλλά τίποτα, ή φεύγει εντελώς ή δεν βλέπω τα γράμματα, τι να πω άχρηστες πολύ οι κάρτες και οι προηγουμενες που είχα όλο καίγονταν, νομίζω μερικές σηζητήσαμε και μαζεί πως γίνεται αυτό δεν ξέρω, άλλα και μηχάνημα είπα να παρω 1150 μητρικη, έβαλα και τον 4670 3,4 ιντελ αλλά τι άλλαξε; παλι τα είδια έχω ότι ειχα και με το προηγούμενο, πάλι καμμένες κάρτες γραφικών και ειναι και επώνημη αυτή gigabyte απλά να πώ ότι οταν πατάω ενα παιχνίδι να παίξω ή οταν αλάζω την ανάλυση την ώρα που παει να ξεκινήσει το παιχνίδι ή στην αλλαγή της ανάλησης, βγάζει ή 2 λορίδες πράσινες γραμμές ή φουξια γραμμές αλλά ειναι στιγμιαία και αυτο το είχα παρατηρησει και σε άλλες amd κάρτες γραφικών για αυτό δεν ανησηχώ προφανώς ειναι την ώρα που φωρτώνει το παιχνίδι στην αρχή, τώρα έχω βάλει μια επιλογή ->ενεργοποιηση κλιμακας gpu κλιμακα εικονας σε ολο το μεγεθος της οθονης αλλά τα δειχνει πολυ έντονα αλλα ρυθμιζεται στην αναλυση 1920χ1080, παρολα αυτα νομιζω η καρτα απο μονη της επρεπε να στρωνη την αναλυση και οχι εγω, αυτη την επιλογη την ειχα κληστη παρολα αυτα δεν βολευει καθολου και εβαλα και ενεργοποιηση επεξεργασια ITC ολα αυτα απο τους οδηγους της amd παρολα αυτα αρχιζω να πιστευω οτι η καρτα τα φτήνει σιγα σιγα, για ακομα μια φορά το παιχνιδι το tomb raider που εχτες επεζε τελεια και ολο το μηνα, απο σημερα αυτο και ολα μου τα παιχνιδια εχουμε προβλημα στην ανάλυση, και ενα παραπανο που το κανει και στον boot loader
sotkiritsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 φιλαράκι για κοιτά και την οθόνη σου σε άλλο pc μήπως τα παίζει η οθόνη.
panos0100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 στην onboard που δοκιμασα παιζει κανονικα και με hdmi με το ειδιο καλωδιο δηλαδη
panos0100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 στην onboard που δοκιμασα παιζει κανονικα και με hdmi με το ειδιο καλωδιο δηλαδη παιδια σας βαζω και μια φωτογραφια να δειτε
Xristaras12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Για τσεκαρε στην οθονη μηπως κανει αυτοματο καλιμπραρισμα θεσης!
panos0100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 το κοιταξα, ξερεις που στρωνεί; εκει στην επιλογη που λεει zoom cinema 1 και εχει τις επιλογες για πανω κατω αριστερα δεξια, αλλα αυτο δεν ειναι λύση η καρτα απο μονη της πρεπει να ρυθμιζει την οθονη, και συγκρινω και μια αλλη ατι που ειχα 5670 και ειχε ακριβως το ειδιο προβλημα με την αναλυση και τελικα ητανε η καρτα το προβλημα, κατι αναλογο πιστευω γινεται και τωρα, θα φανει πιστευω αν χαλασει περισσοτερο
Zapee995 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Όταν bootαρει κάνει αυτόματο καλιμπραρισμα οπότε μη σε απασχολεί αυτό. Για το tomb raider, είναι πρόβλημα του παιχνιδιού και το εμφανίζει εντελώς τυχαία.
panos0100 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι αλλα πλεον το κανει σε ολα τα παιχνιδια, και ναι οπως λες επρεπε απο μονο του να ρυθμιζει τους παραμετρους της οθονης πλεον δεν το κανει αυτο μεχρι πριν 3 μερες τα παιχνιδια μου επεζαν μια χαρα στην αναλυση αυτη το απογευμα που ξυπνησα και ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη παρατηρησα οτι πλεον η αναλυση δεν ειναι οπως πρεπει σε ολα πλεον τα παιχνιδια δειτε λιγο το μενου της lg και το bf3 το παιχνιδι Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από panos0100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα