dimi1973 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Πηρα μεταχειρησμενο ενα συστημα υδροψυξης απο ενα παζαρι.Ειναι το thermaltake bigwater se.Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε υδροψυξη εχω μια απορια.Οταν ενωνω μια σωληνα πχ στην αντλια,βιδωνω την βιδα αλλα οταν τραβαω με λιγο δυναμη την σωληνα για να δω αν εσφιξε η σωληνα βγαινει αρκετα ευκολα.Ειναι φυσιολογικο αυτο?.Εγω περιμενα οτι δεν θα βγαινει τοσο ευκολα!!!Πιστευω οτι οταν θα λειτουργησει ολο το συστημα θα αρχισει να σταζει.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με την υδροψυξη.Υπαρχει καποια λυση?.Η σωληνες ειναι οσο πρεπει να ειναι σε διαμετρο 6.4mm.Θα ημουν υποχρεως αν καποιος με βοηθησει. Ευαριστω πολυ,Δημητρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εφοσον τα σφιγγεις καλα και αυτα βγαινουν οπως λες "ευκολα" τοτε μαλλον τα ρακορ ειναι της πλακας. Σφιξτα οσο μπορεις και αστα εκει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 βάλε και κανένα από αυτά να είσαι σίγουρος http://www.leontaki.gr/prd_images/1450D7CHH.jpg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα