manosgtir Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδεςδεν ειμαι καθολου σχετικος με θεμα τα δικτυα,σε λιγο καιρο θα παω σε αλλο σπιτι και επειδη το σπιτι δεν εχει γραμμη τηλεφωνου λεω να επαιρνα για τον σταθερο μου ενα Site: Asus pce-ac66 ετσι ωστε να πιανω wifi απο καποιον αλλον ή ενα hotspot που εχει πιο μακρια, τι λετε αξιζει τα λευτα του ? ειναι το καταλληλο για αυτη την δουλεια ?οποιαδηποτε γνωμη ή προταση σας ευπροσδεκτηευχαριστω
apostol1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φιλε οταν λες για πιο μακρια για τι αποσταση μιλαμε?
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 να παρεις ac καρτα δεν εχει νοημα.καλυτερα ενα repeater και με κατευθυντικη κεραια για να κεντραρεις προς το αλλο δικτυο.
manosgtir Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 το παρα πολυ 30 μετρα(μπορει να σου λεω και πολλα), λιγο πιο αναλυτικα για το τι μπορω να κανω με το repeater ?δηλαδη εφοσον εχω αυτο θα μπορω να βρισκω οποιοδηποτε wifi υπαρχει ?
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 repeater= ενα μηχανημα σαν ρουτερ που πιανει ασυρματα δικτυα και τα αναμεταδιδει.αν αλλαζει η κεραια μπορεις να βγαλεις την Omni και να βαλεις ενα μικρο panel με σκοπο να σημαδευεις τα δικτυα που θες να πιασεις..θα βρεις παραπανω δικτυα ετσι.συν οτι δεν θα χρειαζεται να ειναι διπλα στο λαπτοπ το repeater οποτε μπορεις να το εχεις καπου σε ενα παραθυρο κοντα η και τωρα το καλοκαιρι σε κανα μπαλκονακι.αν ειναι για μονιμη χρηση παμε σε στεγανα κουτια η σε repeater αδιαβροχα.
manosgtir Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μαλιστα μπορεις να μου προτεινεις μερικα repeater ?επισης αυτο της asus δεν αξιζει λες ?ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 της asus ειναι καρτα οχι Repeater.για φτηνα Repeater μπορεις να πας σε tp link>μετα εχει και Netgear εχει και d link εχει και airliive.ανεβαινουν οι τιμες.τωρα αμα θες να δοκιμασεις με καρτα μπορεις να το κανεις αλλα παλι θα προτιμουσα καρτα με Panel και οχι με Omni .
Ledis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μαλιστα μπορεις να μου προτεινεις μερικα repeater ? επισης αυτο της asus δεν αξιζει λες ? Στην περίπτωση σου δεν υπάρχει "Αξίζει" ή "Δεν Αξίζει", Ο όρος είναι λανθασμένος. Ποιο σωστά θα το έθετα "Μου κάνει για την δουλεία μου" ή "Δεν μου κάνει". Η συγκεκριμένη κάρτα WLan υποστηρίζει το πρότυπο 802.11ac (Triple Chain) και είναι πολύ καλή για να πετύχεις μεγάλη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων κυρίως σε μικρές αποστάσεις, αν είχες ένα κατάλληλο Access Point. Το Ασύρματο HotSpot που θα συνδεθείς, κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί σε 801.11B/G ή στην καλύτερη περίπτωση 801.11n. Επιπρόσθετος το WiFi για να λειτουργήσει σωστά σε μεγαλύτερη απόσταση, απαιτεί οπτική επαφή. Με την Κεραία της συγκεκριμένης κάρτας μέσα από το σπίτι σου, δεν θα κάνεις δουλειά. Είναι σαν να αγοράσεις μια Ferrari για να πηγαίνεις σε χωματόδρομο. Συνεπώς θεωρό ότι δεν σου κάνει μια τέτοια λύση. Από την άλλη, αν πας σε μία λύση Repater, μόνο σε μπελάδες θα μπεις. Κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να προμηθευτείς ένα Access Point εξωτερικής χρήσης με ενσωματωμένη κεραία (κατά προτίμηση κατευθηντική)που θα λειτουργεί σας Client και θα συνδεθεί στο επιθυμητό δίκτυο, και με ethernet συνδέσεις τον υπολογιστή σου. Αν επιθυμείς να έχεις και WiFi εντός του σπιτιού σου, θα προσθέσεις ένα επιπλέον ένα Access Point. Μία προτεινόμενη λύση είναι το Site: UBNT NanoStation Loco2 σε συνδιασμό με το Site: UBNT AirGateway . 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 απλα σκεψου τι μπορεις να κανεις και ποσα λεφτα θες να δωσεις. η κεραια ειναι η φτηνη λυση αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα. το repeater η και client αμα παιζει ειναι μια φτηνη λυση απλα θα πρεπει να μπει εσωτερικα με οτι συν και πλην εχει.τα συν ειναι οτι ειναι ευκολο να το σεταρεις κτλ δεν χρειαζεται να ειναι εξωτερικου χωρου δεν χρειαζεται καλωδια μεχρι ταρατσες κτλ. αυτο που λεει ο ledis ειναι απο τις πιο καλες λυσεις αρκει να βαλεις το χερακι λιγο πιο βαθια στην τσεπη να περασεις καλωδιο απο εκει που θα μπει το εξωτερικο access point μεχριι μεσα το σπιτι.γενικα ειναι πιο δυσκολο πιο ακριβο αλλα σου δινει το καλυτερο αποτελεσμα διοτι εξω απο το σπιτι μπορεις να πιασεις το αλλο δικτυο οσο καλυτερα γινεται.εξαρτατε και που θα ειναι ο αλλος.αν ειναι γειτονας απεναντι και ενα Repeater μπορει να ειναι οκ.αν ο αλλος ειναι πχ ο δημος και εχει Hotspot στα 400 μετρα ναι εκει το repeater δεν κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα