Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Password στο Outlook Express 6

Ilias74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω XP Prof (ΕΝ) και Outlook Express 6 (ΕΝ). Ενώ έχω επιλέξει στους Λογαριασμούς μου να θυμάται τον κωδικό μου κάθε φορά που ανοίγω το Outlook Express μου ζητάει ξανά να εισάγω τον κωδικό. Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Μήπως ο SMTP server στον οποίο συνδέεσαι απαιτεί authentication; Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχεις κλικάρει "My server requires authentication" και μέσα εκεί να έχεις επίσης Remember Password.

Εκτός κι αν χρησιμοποιείς το Outlook για σύνδεση σε εταιρικό δίκτυο με Active Directory, και υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί.

Δημοσ.

Δυστυχώς η λύση του Badge δεν αλλάζει τίποτα στο πρόβλημα. Έχω βρεί στην γνωστική βάση της Microsoft το εξής: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;el;264672&Product=oexIN1

που αναφέρεται στο πρόβλημά μου. Δεν ξέρω όμως εάν είναι ασφαλές να το δοκιμάσω? Εαν έχετε κουράγιο και διάθεση ρίχνεται μια ματιά!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον κάνεις backup το Registry, δεν βλέπω που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Το άρθρο στην ΚΒ της Microsoft το λέει καθαρά: δημιουργία αντιγράφου του μητρώου.

;)

Δημοσ.

Δεν είμαι και ιδιαίτερα ειδικός σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα δύσκολο. Πάντως οι οδηγίες φαίνονται λεπτομερείς. Θα προσπαθήσω το απόγευμα με την ελπίδα ότι δεν θα μου ζητήσει τίποτα κουφό και δεν ξέρω τι να κάνω στη συνέχεια.

Δημοσ.

Παιδιά δοκίμασα αυτό που λέει η Microsoft και λειτούργησε! Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ για το ενδιάφερον σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...