takiss!! Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα καλό ποιοτικό power bank με χωρητικότητα ωστε να μου φορτίζει μια δυο φορές το 3600 mAh tablet μου; Ρωτάω επειδή είμαι άσχετος απο αυτά και μην πάρω καμιά βλακεία και μου το χαλάσει..Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το καλυτερο φιλε ειναι να παρεις σκετο κουτι power bank που να παιρνει μπαταριες 18650 και να παρεις τις μπαταριες αυτες χωριστα ωστε να διαλεξεις εσυ μια καλη μαρκα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. πχ http://www.ebay.com.au/itm/5V-1A-3x-18650-Battery-USB-Charger-Case-Box-Mobile-Power-Bank-For-Cellphone-MP3-/261258353995 http://www.ebay.com.au/itm/Li-lion-18650-NCR18650-Rechargeable-Battery-3100mAh-Green-Panasonic-Cell-Inside-/330906050012?pt=AU_Electronics_Batteries_Chargers&hash=item4d0b899ddc&_uhb=1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiss!! Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτές τις μπαταρίες μου τις φορτίζει η συσκευή που μου έδωσες στο πρώτο link έτσι; Δεν χρειάζομαι κάτι extra ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι βαζεις τις μπαταριες στην συσκευη και βαζεις την συσκευη ειτε σε φορτιστη USB ειτε σε θυρα USB στον υπολογιστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiss!! Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johng4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Να κανω και εγω μια ερωτηση. Τι εξοδο βγαζει η συγκεκριμενη συσκευη? Micro usb η την εξοδο των tablets? Και πως μπορω να γνωριζω αν θα ειναι συμβατο με το δικο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Usb Βγάζει , οπότε με καλώδιάκι-αντάπτορα από usb σε micro-usb γίνεται η φόρτιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αν πάρω ένα τέτοιο με 3 μπαταρίες των 3100mAh θα έχω συνολικά ~9300mAh; δηλαδή αν υπολογίσουμε ότι το κινητό μου έχει μπαταρία 1500mAh θα μπορώ να το φορτίσω 6 φορές; θεωρητικά ακούγεται καλό, στην πράξη τι ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν παρεις καλες μπαταριες τοτε στους υπολογισμους που κανεις διαιρεσε δια 1.5 ,ειναι εμπειρικος κανονας δικος μου. Αν παρεις τρεχαγυρευε μπαταριες ο θεος και η ψυχη του τι θα βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 καλημερα, μηπως γνωριζεις ποιες ειναι καλες μαρκες σε μπαταριες στο εβαυ? ψαχνω 18650,αα,ααα Που μπορω να βρω τεστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 panasonic,,samsung ,lg ,sanyo Μακρια απο ebay για τετοιες αγορες γιατι δεν ειναι ευκολο να εξακριβωσεις αν οι μπαταριες ειναι καινουργιες ή "ξεκοιλιασμενες" απο παλια λαπτοπ ,αν επιμεινεις στο ebay παρε πανασονικ γιατι ειναι αυτες που εμπαιναν λιγοτερο σε λαπτοπ οποτε ισως πετυχεις καινουργιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα