Προς το περιεχόμενο

xperia play root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζομαι κάποιον να μπει με remote στον υπολογιστή μου και να μου κάνει το xperia play root οποιος μπορεί ας μου στήλη μήνυμα thanks

• Like 1
Δημοσ.

οδηγίες βρήκα και στο youtube φιλε μου αλλα φοβάμαι μην κάνω καμια βλακεία και χαλάσω τι συσκευή

Δημοσ.

οδηγίες βρήκα και στο youtube φιλε μου αλλα φοβάμαι μην κάνω καμια βλακεία και χαλάσω τι συσκευή

Το πολυ πολυ να γλυτωσεις απο την πατατα που λεγεται play :P

Δημοσ.

gr-soul δεν νομίζω να κάνει λάθος κάποιος που θα ξέρει από αυτά εγώ δεν έχω ασχοληθεί με root "γιαφτο" και το λέω αλλα κάποιος που έχει ασχοληθεί δεν πεζή να κάνει και καταραμένος δεν νομίζω να είναι πατάτα το play μάλλον δεν θα το εξής πιάσει ποτε στα χερια σου γιατί εγώ έχω και "νοτεξ" και galaxy σ4 και iphone και σε πληροφορώ ότι πήρα ένα play για να πεζό και θα πάρο και 2 για τι κόρη μου

gr_soul lise μου μια απορία ο dr android εσύ είσαι?η απλά κανεις suport?

Δημοσ.

gr-soul δεν νομίζω να κάνει λάθος κάποιος που θα ξέρει από αυτά εγώ δεν έχω ασχοληθεί με root "γιαφτο" και το λέω αλλα κάποιος που έχει ασχοληθεί δεν πεζή να κάνει και καταραμένος δεν νομίζω να είναι πατάτα το play μάλλον δεν θα το εξής πιάσει ποτε στα χερια σου γιατί εγώ έχω και "νοτεξ" και galaxy σ4 και iphone και σε πληροφορώ ότι πήρα ένα play για να πεζό και θα πάρο και 2 για τι κόρη μου

gr_soul lise μου μια απορία ο dr android εσύ είσαι?η απλά κανεις suport?

Μια χαρα το επιασα στα χερια μου και ειδα οτι ειναι μια χοντροκομενη και αβολη πατατα και επισης δεν θα σου προτεινα να αγορασεις συσκευη του 2011 αλλα δεν ειμαι εδω για να κρινω τα γουστα του καθενος οποτε...Οσο για το ροοτ μην σκας τοσο πολυ.Ολοι καποια στιγμη ασχετοι ειμασταν.Ακολουθησε τις οδηγιες και ολα μια χαρα θα πανε

Δημοσ.

Μια χαρα το επιασα στα χερια μου και ειδα οτι ειναι μια χοντροκομενη και αβολη πατατα και επισης δεν θα σου προτεινα να αγορασεις συσκευη του 2011 αλλα δεν ειμαι εδω για να κρινω τα γουστα του καθενος οποτε...Οσο για το ροοτ μην σκας τοσο πολυ.Ολοι καποια στιγμη ασχετοι ειμασταν.Ακολουθησε τις οδηγιες και ολα μια χαρα θα πανε

το θέμα φιλε μου είναι μην το χαλάσω για τα καλά αλλα οποιος έχει οδηγίες στα ελληνικά να μου δόση ας δόση εδώ η σε πριβέ να δω μπας και καταφέρω τίποτα αλλιώς με βλέπω να το παο και να πληρώσω

Δημοσ.

Το λέω γιατί ακόμα και αν κάνεις root σε 10 Play με την ίδια διαδικασία, ενδέχεται σε ένα από αυτά να μην πάνε όλα καλά. Είναι και θέμα συσκευής. Είναι κρίμα λοιπόν να στο κάνει κάποιος από μακριά και να συμβεί κάτι που δε θα μπορεί να διορθώσει.

Καλύτερα μελέτησε μια διαδικασία και Κάνε την μόνο σου λοιπόν.

Υ.Γ. Εγώ είμαι ο Doctor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...