Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι λιγακι ασχετος κ θελω βοηθεια ,μπορω να συνδεσω εναν ssd ως εξωτερικο σκληρο με καποια μετατροπη ,γνωριζει καποιος? 

Αν δεν γινεται μπορω σε αυτην την θηκηhttp://www.e-shop.gr/product?id=PER.572201που εχει usb 3 να παρω οποιοδηποτε σκληρο-hdd sata 3 1tb , 3,5΄'' κ να τον συνδεσω ? θα εχει ταχυτητες usb 3 ?(ο υπολογιστης μου εχει usb 3) 

κ στις δυο περιπτωσεις ειτε με ssd(αβ γινεται ως εξωτερικος)  ειτε με κανονικο hdd κ την θηκη πιο πανω θα μπορω να τον συνδεσω με τηλεοραση γι ανα βλεπω ταινιες φωτο κτλ ?

Δημοσ.

οκ το εφτιαξα ,απο οτι διαβασα γινεται με τον ssd ως εξωτερικο με θηκη Usb 3 για 2.5 ,απλα οι αποριες μου πλεον ειναι οι εξης με την συνδεση Usb 3 ο ssd θα πηγαινει γρηγοροτερα απο εναν απλο σκληρο sata 3 στις 7200prm η θα ειναι η ιδια ταχυτητα λογο του usb 3 ?

Δημοσ.
Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντησει μια τελευταια ερωτηση ,για χρηση του εξωτερικου σκληρου ως mediaplayer σε τηλεοραση μεσω της θυρας usb θα κανει ? η σε αυτη την περιπτωση το καλυτερο θα ειναι να εχει ξεχωριστη τροφοδοσια ο εκωτερικος ? (η  τηλεοραση ειναι μοντελο 2013 )

Δημοσ.

στις καινουργιες τηλεορασεις οτι και να βαλεις στη θυρα (με ή χωρις τροφοδοσια), θα το παιξει ο player της....αρα μην αγχωνεσαι......αν είναι samsung μονο με τους υποτιτλους θα πρεπει να κανει καποιες αλλαγες στο srt τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...