billstamaniac Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας , Θέλω να φτίαξω ένα dvd με μενου οπου ουσιαστικά μέσα θα έχει και κάποια κλιπ από βίντεο αλλά και κάποιες φωτογραφίες αναλόγως που θα επιλέξει ο χρήστης να παει υπάρχει κανένα free ware πρόγραμμα για το συγκεκριμένο . Επιπλέον τα βιντεο είναι .mp4 full HD αυτά να φανταστω θα πρεπει να τα μετατρέψω υπαρχει κατι και για αυτό.
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εδώ είσαι http://www.dvdstyler.org/en/ Για να μετατρέψεις τα αρχεία σου σε Mpeg2 υπάρχουν άπειρα εργαλεία, π.χ. avidemux / format factory / freemake / xmediarecode ...
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 DVD Authoring λέγεται αυτό που θέλεις αλλά θέλει να ψάξεις λίγο το styler γιατί δεν είναι και τόσο αυτόματη αυτή η διαδικασία.
billstamaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 το εχει χρησιμοποιησει κανεις ; Εχω φτιαξει ενα dvd με ενα μενου και 4 κουμπια τα οποια ουσιαστικα οδηγουν σε 4 διαφορετικα slideshow με φωτογραφιες Οταν το βαζω ομως στο dvd player βγαζει μηνυμα 'play prohibited'. Καμια ιδεα τα dvd ειναι tdk .
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δοκίμασε το στον υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα όπως το powerdvd / windvd κτλ να δεις αν είναι σωστό.
billstamaniac Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν μουτρεχει ουτε εκει οποτε κατι δεν εχω κανει σωστα να υποθεσω αλλά τι ;
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δες τα περιεχώμενα του dvd. Πρέπει να έχει έναν φάκελο VIDEO_TS και προεραιτικά έναν AUDIO_TS. Μέσα στον VIDEO_TS πρέπει να έχει την παρακάτω δομή: Αν δεν είναι έτσι τότε ΔΕΝ είναι dvd video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα