Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hightech.com.gr είπε

Αν θελεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου, για να σε ενημερωσω για ότι χρειαστείς.

https://www.hightech.com.gr/sitemap/ipiresies/kameres-asfaleias.html

https://www.hightech.com.gr/nea/kameres-asfaleias/nomothesia-gia-tin-topothetisi-kameron..html

Σε οτι αφορα τις πολυκατοικιες η νομοθεσια εχει αλλαξει και ισχυει πλεον οτι αναφερεται στην 5/2017 γνωμοδοτηση της αρχης προστασιας προσωπικων δεδομενων

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,120923&_dad=portal&_schema=PORTAL#2017

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2014 στις 5:49 ΜΜ, CaseMao είπε

Καλησπέρα παιδιά, νομίζω ότι δεν το έχω βάλει στην σωστή ενότητα αλλά τσπ..

Θέλω να βάλω κάμερες στο σπίτι, σαν κι αυτές που βάζουν στις καφετέριες π.χ. που γράφουν και αποθηκεύουν σε έναν σκληρό δίσκο τα δεδομένα και μετά μόνες τους σβήνουν την αρχαιότερη εγγραφή και βάζουν καινούρια κτλπ.. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα χρειαστώ για να στήσω την όλη επιχείρηση;; τι πρέπει να αγοράσω και τι να προσέξω γτ είμαι 

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσίμισα απο ebay ενα κιτάκι που έχει τα πάντα μέσα εκτός απο σκληρό δίσκο,με 8 κάμερες και τα πέρασα μονος μου, 130ευρό και η ποιότητα αρκετά καλή σχεδόν 720p 

Καλό θα ηταν να πάς σε γνώστη να του πείς το budget σου και να στα βάλει αυτός αλιώς πειραματίσου μονος 

Αν πάρεις κιτ τα εχει όλα μέσα (κανονικά) καλώδια αντάπτορες μετασχιματιστές κτλ κτλ το συτημα μολις ανοιξει ξεκινάει μονο του να γράφει και να σβίνει μολις γεμίσει ο σκληρός εσύ δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα ανάλογα ποσο μεγάλο σκληρό εχεις και τι ποιότητα γράφεις και πόσες κάμερες έχεις γράφει και τον ανάλογο χρόνο, εμένα πχ γράφει 1 εβδομάδα με 5 κάμερες στα 24 fps. περι νομοθεσίας για οικία δέν ξέρω λεπτομέριες υπάρχει αρμόδια αρχή οπος αναφέρθηκε ποιο πάνω.

απλά μην κάνεις το λάθος και πάρεις ip camera ειναι απλά για να βλέπεις Live και όχι να γράφει η τουλάχιστον οσο το προσπάθησα δέν το βρήκα. ασε που η ποιότητα πολύ μάπα.

Η ακόμα καλύτερα να της πάρεις απο Ελλάδα και να της βάλεις μόνος σου έτσι θα έχεις και εγγύηση και support.

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Εγώ τσίμισα απο ebay ενα κιτάκι που έχει τα πάντα μέσα εκτός απο σκληρό δίσκο,με 8 κάμερες και τα πέρασα μονος μου, 130ευρό και η ποιότητα αρκετά καλή σχεδόν 720p 

Καλό θα ηταν να πάς σε γνώστη να του πείς το budget σου και να στα βάλει αυτός αλιώς πειραματίσου μονος 

Αν πάρεις κιτ τα εχει όλα μέσα (κανονικά) καλώδια αντάπτορες μετασχιματιστές κτλ κτλ το συτημα μολις ανοιξει ξεκινάει μονο του να γράφει και να σβίνει μολις γεμίσει ο σκληρός εσύ δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα ανάλογα ποσο μεγάλο σκληρό εχεις και τι ποιότητα γράφεις και πόσες κάμερες έχεις γράφει και τον ανάλογο χρόνο, εμένα πχ γράφει 1 εβδομάδα με 5 κάμερες στα 24 fps. περι νομοθεσίας για οικία δέν ξέρω λεπτομέριες υπάρχει αρμόδια αρχή οπος αναφέρθηκε ποιο πάνω.

απλά μην κάνεις το λάθος και πάρεις ip camera ειναι απλά για να βλέπεις Live και όχι να γράφει η τουλάχιστον οσο το προσπάθησα δέν το βρήκα. ασε που η ποιότητα πολύ μάπα.

Η ακόμα καλύτερα να της πάρεις απο Ελλάδα και να της βάλεις μόνος σου έτσι θα έχεις και εγγύηση και support.

Καλησπέρα. Αν απάντησες στο αρχικό post, δεν παρατήρησες  ότι ανοίχτηκε το 2014! Αν συνέβη αυτό, την πάτησες όπως εγώ πριν και διέγραψα το σχόλιό μου!😀

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλο μεσημερι στην παρεα.

Εχω ενα σπιτι στην εξοχη , απομακρυσμενο , θελω να τοποθετησω καμερες εξωτερικου χωρου , υπαρχουν τουλαχιστον 4 πλευρες που πρεπει να τοποθετηθουν οι καμερες, οι απαιτησεις που εχω ειναι 24ωρη καταγραφη , ευκρυνεια στο σκοταδι , στα 20 μετρα , γνωριζω οτι πρεπει να υπαρχει καταγραφικο - με σκληρο , και εφαρμογη icloud θελω να ρωτησω λοιπον αν εχετε να προτεινετε καποιο σετ καμερων - ολοκληρωμενο , ομως να υπαρχει και η δυνατοτητα συνδεσης και αλλων καμερων , για μεσα στο σπιτι, να υπαρχει συμβατοτητα διασυνδεσης εστω και αν ειναι αλλης εταιριας , ωστε αν θελησω να βαλω καμερες και μεσα στο σπιτι να υπαρχει η δυνατοτητα .

ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...